PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός.

ΚΡΙΟΣ

Ενίοτε είναι πιο εύκολο να μιλάτε για υποχωρήσεις παρά να τις κάνετε. Είναι καιρός να απελευθερωθείτε από όσα δεν αποδίδουν, όπως σχέδια που δεν προχωρούν ή «κακές» συνήθειες. Θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση το να μην αντιστέκεστε, αποχαιρετίστε με αγάπη όσα απομακρύνονται, για να προοδεύσετε με πιο αποδοτικές πρακτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζητήστε βοήθεια από το περιβάλλον σας αν πιέζεστε. Αν είχατε απομονωθεί τελευταία, είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε επαναπροσεγγίσεις. Η γήινη και σταθερή ιδιοσυγκρασία σας εκτιμά τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας και είναι πολύ όμορφο να σας υπενθυμίζουν ενίοτε κι εκείνα πόσο σας στηρίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανεβάστε ταχύτητα, δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε μια ηγετική θέση, χωρίς να το προσπαθήσετε καν. Παραμείνετε ακέραιοι και θα δείτε να έλκετε πολλούς συμμάχους στα οράματά σας. Τολμήστε να γνωστοποιήσετε ακόμα και τις πιο μεγαλεπήβολες ιδέες σας. Ακόμα κι αν όλοι πορεύονται βάσει «κανόνων», εσείς μπορείτε να τους εκτοξεύσετε στο επόμενο στάδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν μπορείτε να αποφεύγετε εσαεί ένα άτομο ή μια άβολη συζήτηση, μπορείτε να γίνετε αυστηροί με τρυφερότητα. Ακόμα κι αν δυσκολευτείτε, ξέρετε ότι η ειλικρίνεια είναι πάντα η καλύτερη πρακτική. Οι άνθρωποι πάντα καταλήγουν στο σωστό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δεν είναι καλύτερα να τους έχετε στρέψει καλοπροαίρετα προς αυτή την κατεύθυνση;

ΛΕΩΝ

Λατρεύετε να προσφέρετε πολλά στους άλλους απλόχερα, αλλά κάποια στιγμή θα απηυδήσετε, αν κάποιοι μόνο παίρνουν και ποτέ δεν δίνουν. Δοκιμάστε τώρα να αντισταθείτε στην παρόρμηση να παράσχετε συμβουλές, στήριξη ή χρήματα. Αν και θα δυσκολευτείτε, θα αποφύγετε να μετανιώσετε αργότερα και θα δώσετε στους άλλους την ευκαιρία να γίνουν αυτάρκεις. Είναι καιρός να πάψουν κάποιοι να είναι τόσο εξαρτώμενοι από εσάς, είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε οι πιο ανιδιοτελείς ιδιοσυγκρασίες στον ζωδιακό κύκλο. Γι’ αυτό θέλετε να είναι ισορροπημένες όλες οι σημαντικές σχέσεις σας και το παλεύετε όποτε ξεφεύγουν. Αλλά μήπως το παρακάνετε με την καλή προαίρεση να σώζετε τους πάντες; Αν κάποιοι δεν αποδίδουν όπως πρέπει, η δική σας επέμβαση τους αφαιρεί και το κίνητρο να το κάνουν, ζητήστε από τους άλλους να αναλάβουν όσα τους αναλογούν.

ΖΥΓΟΣ

Μην φτάσετε στην κατάρρευση για να κάνετε ένα διάλειμμα. Όσο φιλόπονοι κι αν είστε, δεν προσφέρετε κάτι στα εγχειρήματά σας αν εξαντλείστε. Αν δεν φροντίσετε τον εαυτό σας και δεν μειώσετε την πίεση, θα έχετε τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αξιοποιήστε την προειδοποίηση και μειώστε ταχύτητα ή ζητήστε βοήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γοητεία σας αφυπνίζεται. Είναι η ιδανική στήριξη για κάθε προσδοκία σας, ειδικά αν ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ωστόσο, διατηρήστε την ισορροπία ανάμεσα στην «επίθεση» και την προσέγγιση, πρέπει να φανείτε άρτιοι, όχι να θεωρείτε αλαζόνες. Φροντίστε να ανταποκρίνεστε στις υποσχέσεις σας και να τις δίνετε με ευχάριστη χροιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε σημασία στη συναισθηματική πτυχή των άλλων, μην μένετε μόνο στην επαγγελματική τους αρτιότητα. Το μυστικό σας όπλο να «διαβάζετε» όσα δεν λένε οι άλλοι, είναι ένα καίριο πλεονέκτημα. Δώστε έμφαση στην παρουσία παρά στα λόγια, η κατανόηση της θέσης των άλλων, αποτελεί ένδειξη σεβασμού και θα ενδυναμώσει την εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην εμμένετε στις «περιοριστικές» συνήθειες σας, είναι καιρός να απελευθερωθείτε από αυτές. Αρχίστε με την ανατροπή όσων έχουν καταντήσει ρουτίνα. Αντί να ανοίγετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας πριν πιάσετε δουλειά, δοκιμάστε να διαλογιστείτε τον αντίστοιχο χρόνο. Ας είναι οι εφαρμογές η ανταμοιβή σας, όταν θα έχετε τελειώσει με τις υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιστρέψτε στην παράδοση. Στείλτε ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε ένα άτομο που σας στήριξε, ακόμα καλύτερα, τολμήστε να στείλετε μια χειρόγραφη κάρτα, θα έχετε ευχάριστη ανταπόκριση σε κάθε τρυφερή κίνησή σας. Προσφέρετε κουλουράκια σε μια συνάντηση, που θα φτάσετε εγκαίρως και θα προτείνετε πιο αποδοτικές πρακτικές. Μικρές χειρονομίες είναι αρκετές για να εκτιμήσουν οι άλλοι την παρουσία σας στη ζωή τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προβολείς πέφτουν πάνω σας και καλείστε να μοιραστείτε τις αίσιες δονήσεις της. Είναι η ιδανική συγκυρία για να γνωστοποιήσετε τις καινοτόμες ιδέες σας, καθώς το κοινό σας θα είναι ιδιαίτερα δεκτικό. Επειδή δεν θα είναι όλοι χαρωποί όσο εσείς, να είστε συνετοί με το πόσα αποκαλύπτετε και σε ποιους. Επίσης, ενδώστε σε κάθε παρόρμηση για εθελοντική συμμετοχή σε ανθρωπιστικούς στόχους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment