PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Καλές συγκυρίες για τη διευθέτηση οικογενειακών υποθέσεων.

ΚΡΙΟΣ

Οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε πραγματικές συμπεριφορές που πληγώσουν τους γύρω σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τους φόβους σου και να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τα δικά σου θέλω επιδιώκοντας να ελέγξεις πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με ένταση και καλείσαι να αντιμετωπίσεις απωθημένα και ενοχές που διαταράσσουν την ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις αναγεννησιακά και να αφήσεις στην άκρη ότι σε πληγώνει προσπαθώντας για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση στις φιλικές σου σχέσεις μπορεί να δονήσει για τα καλά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις από κοινού με συγκεκριμένα πρόσωπα. Μην εγκλωβίζεσαι στην καχυποψία που θα παίξει αρνητικό ρόλο στον φιλικό περίγυρο καθώς είναι αυτό που θα σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα έχουν κόστος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αντιδράσεις σου θα προβληματίσουν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν καθώς μπορεί να γίνεις ακραία εξουσιαστικός και αυτόν ενόχληση. Παράλληλα δεν αποκλείεται να δεχτείς ανάλογες συμπεριφορές, φρόντισε να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα πάρουν μεγάλη έκταση.

ΛΕΩΝ

Η ένταση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος δεν αποκλείεται καθώς έρχονται στην επιφάνεια εμμονές και φόβοι που μπορεί να επηρεάσουν τις σκέψεις σου. Προσοχή στις συζητήσεις καθώς υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καχυποψία δεν σου επιτρέπει να χαρείς τις στιγμές με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και βρίσκονται στη ζωή σου. Ο εκνευρισμός γίνεται εντονότερος από ποτέ καθώς θέλεις να επιβάλεις απόψεις και σκέψεις κάτι που θα εγείρει έντονες αντιδράσεις και θα σε οδηγήσει σε προστριβές.

ΖΥΓΟΣ

Οι συγκρούσεις μπορεί να κυριαρχήσουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις εξουσιαστικές τάσεις που εκδηλώνεις με απότομο τρόπο. Καλά θα κάνεις να σκεφτείς ώριμα και ψύχραιμα πριν αντιδράσεις δυναμιτίζοντας τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα ανατρέπεται και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να χειριστείς με ευκολία. Εκδηλώνεις με απότομο τρόπο τα νεύρα σου και δημιουργείς συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Πρόσεχε γιατί η επικριτική σου διάθεση θα γίνει αιτία για σφοδρές αντιπαραθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα στην καθημερινότητα και δημιουργεί ένταση με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός στις εκφράσεις σου και να απομακρυνθείς από αυτούς που θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλεις από τα πρόσωπα που έχεις στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι σημαντικό να μην γίνει έντονα επιθετικός και συγκρουσιακός με πρόσωπα της οικογένειάς σου επιδιώκοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Αυτό είναι που θα γίνει έντονες αντιδράσεις και θα δημιουργήσει προβλήματα καθώς δεν θα δείξουν τη διάθεση που περιμένεις και θα υπάρξουν συμπεριφορές ανάλογες με τις δικές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ένταση που επικρατεί με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές συμπεριφορές και απολυτότητα. Οι υπερβολές δεν θα ευνοήσουν το κλίμα για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να διασώσεις τις κοντινές σου σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα επηρεάζει σημαντικά τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν αιφνιδιαστικά γεγονότα και αποκαλύψεις στο προσκήνιο. Ζητήματα του παρελθόντος επιζητούν λύσεις και αυτό μπορεί να σε βουλιάξει στην ευαισθησία και να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα απομακρύνουν τους γύρω σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment