PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έντονη θα είναι η διαίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Η δύναμη της σαγήνης σας υπερφορτίζεται. Θα το νιώσετε ότι είστε ακαταμάχητοι, γι’ αυτό πρέπει να ξέρετε πώς θα αξιοποιήσετε αυτές τις λάγνες δονήσεις. Το μυστήριο μπορεί να σας ωφελήσει πολύ, άρα αποφύγετε τα λόγια και τονώστε το, όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, διαθέστε επιπλέον χρόνο για να βιώσετε σαγηνευτικές στιγμές με το ταίρι σας. Φροντίστε τώρα περισσότερο τον εαυτό σας, για να νιώθετε και εξωτερικά καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Βάλτε περισσότερο πάθος στις σχέσεις σας. Έχετε τρεις εβδομάδες για να αναδείξετε τη ρομαντική πτυχή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η προσοχή σας θα στραφεί σε πιο σοβαρές αναζητήσεις για το κατάλληλο ταίρι και δεν αποκλείεται να σας το συστήσει ένας φίλος ή συνεργάτης. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να ανανεώσετε τον ερωτισμό στη σχέση σας. Τώρα ευνοούνται και οι επαγγελματικές επαφές, γι’ αυτό οι όποιες προσεγγίσεις σας θα αποδώσουν σύντομα τα μέγιστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάντε μια ανάπαυλα από τους φρενήρεις ρυθμούς σας πριν καταρρεύσετε. Αναζητήστε τρόπους για να τονώσετε το σώμα και το πνεύμα σας, με ένα καινούργιο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής. Ο διαλογισμός θα κάνει θαύματα στη διάθεσή σας και τώρα δεν γίνεται αποδεκτή καμία δικαιολογία για αναβολές, αλλάξτε την καθημερινότητά σας, ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για την προσωπική σας φροντίδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περάστε μπροστά στους προβολείς. Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε τολμηρές επιλογές ή αλλαγές στην εμφάνισή σας, να πειραματιστείτε με χρώματα και σχέδια. Αν είστε ελεύθεροι, τα βέλη του Έρωτα μπορεί να σας πετύχουν ανέλπιστα σε αυτή την ερωτική φάση και να αναμένετε επίσκεψη από τη μούσα της έμπνευσης, που θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες.

ΛΕΩΝ

Η καρδιά σας θα χτυπά μέσα στο σπιτικό σας τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Διαθέστε τον απαραίτητο χρόνο για να τακτοποιήσετε, να καθαρίσετε και να ανανεώσετε τη φωλιά σας. Θα απολαύσετε αυτή την αλλαγή στην ατμόσφαιρα, που θα σας χρίσει άρτιους οικοδεσπότες για τους δικούς σας ανθρώπους. Η συντροφιά τους θα σας γεμίσει χαρά, ειδικά επειδή θα ενθουσιάσουν οι εσωτερικές σας αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμαστείτε να ξεμουδιάσετε τα κοινωνικά φτερά σας. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας, ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο. Αλλά όσο δελεαστικές κι αν είναι οι πολλές προτάσεις που θα έχετε, πρέπει να είστε επιλεκτικοί για να μην εξουθενωθείτε. Αντισταθείτε στο να φορτώνετε τη μέρα σας, προτιμήστε τις προσκλήσεις που σας ενδιαφέρουν και απαντήστε με ένα «ίσως» για τις υπόλοιπες.

ΖΥΓΟΣ

Λατρεύετε την πολυτέλεια, τώρα έχετε και την άδεια του σύμπαντος να την απολαύσετε. Μπορείτε να κάνετε δαπάνες για την γκαρνταρόμπα, την ψυχαγωγία και τις εξόδους σας. Εκτός από το ρομάντζο και την ομορφιά, αποτελεί και μαγνήτη για το χρήμα και καθώς θα διασχίζει τη ζώνη σας της ευημερίας, θα έλκετε την αφθονία από κάθε κατεύθυνση. Μόνο φροντίστε να μην ξοδέψετε τα πάντα μεμιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γοητεία σας εκτοξεύεται. Αξιοποιήστε αυτή την εύνοια, σε κάθε επαφή που θα προωθείτε τις εξαιρετικές ιδέες σας. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας τώρα, για να προσελκύσετε ένα καινούργιο ταίρι ή να ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση σας. Απολαύστε με κάθε τρόπο την προσοχή που θα λαμβάνετε, καθώς αυτή η διαμονή πραγματοποιείται μόνο μία φορά κάθε χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε χώρο στο πρόγραμμά σας για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Τώρα πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας, τόσο για τη δουλειά όσο και για τις κοινωνικές υποχρεώσεις, είναι καιρός να ασχοληθείτε με όσα ηρεμούν και ευχαριστούν την ψυχή σας. Κάντε πιο υγιείς επιλογές για τη διατροφή σας, βυθιστείτε σε χαλαρωτικά αφρόλουτρα, δοκιμάστε τον διαλογισμό. Η γραφή θα σας φέρει σε επαφή με συναισθήματα που δεν έχετε διαχειριστεί. Είναι βέβαιο ότι μέχρι να λήξει αυτή η μετάβαση, οι μπαταρίες σας θα έχουν επαναφορτιστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενταχθείτε περισσότερο στο σύνολο. Μπορείτε τώρα να υποστηρίξετε κάθε σημαντικό σκοπό, όπως και να συμπράξετε με φίλους και γνωστούς. Η θεά της αγάπης μπορεί να εντάξει και τον ρομαντισμό στο σκηνικό, ειδικά αν κάνετε χαλαρά τις προσεγγίσεις σας. Η τεχνολογία λαμβάνει επίσης ώθηση, γι’ αυτό ανανεώστε τις εφαρμογές σας για να ωφεληθείτε από τα μέσα μαζικής δικτύωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήπως δεν σας ικανοποιεί η εργασία σας; Αρχίστε να ερευνάτε νέες δυνατότητες καριέρας. Τώρα μπορείτε να κάνετε μια εργασιακή ανανέωση, αρκεί να εστιάσετε σε έναν στόχο και να αφήσετε τη γοητευτική θεά να μαγνητίσει τις προοπτικές σας. Ενημερώστε το βιογραφικό σας, μιλήστε με φίλους που μπορεί να κατέχουν θέσεις με επιρροή. Αν η παρούσα απασχόλησή σας είναι αυτό που θέλετε, ασχοληθείτε με τη βελτίωση του επαγγελματικού σας κύκλου και φροντίστε αναλόγως την εμφάνισή σας σε αυτές τις επαφές.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγκαλιάστε τον περιπετειώδη εαυτό σας. Δεν αποκλείεται να σας προκύπτουν απρόσμενες ευκαιρίες για να βρεθείτε οπουδήποτε και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Αν δεν μπορείτε να λείψετε για πολύ καιρό, μικρές αποδράσεις μπορούν να ανανεώσουν τη διάθεση και τη ρομαντική πτυχή σας. Ποτέ δεν ξέρετε τι γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, μόλις βγείτε από τα όρια της πόλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment