PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση στη διασκέδαση, στη ψυχαγωγία, στις συναναστροφές και στις κοινωνικές επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Μειώστε ταχύτητα για να μην χάνετε τα καλύτερα της ζωής. Αλλάξτε τακτική, ειδικά όταν νιώθετε να γίνεστε ανυπόμονοι ή νευρικοί με τους υπόλοιπους στο περιβάλλον σας. Υπό αυτή την ατμόσφαιρα έχει σημασία να απολαύσετε τη διαδρομή, εξίσου με το να φτάσετε στον προορισμό. Πάρτε το χρόνο σας για να εκτιμήσετε όσα υπάρχουν γύρω σας, να νιώσετε ευγνώμονες για όσα έχετε κερδίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να δημιουργήσετε φιλίες ακόμα και με τους κοινωνικούς περιορισμούς. Δώστε περισσότερη σημασία σε όσα τεκταίνονται στις διαδικτυακές σελίδες σας, αντί απλά να περιδιαβαίνετε στις φωτογραφίες από διακοπές. Αλλά μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα, μπορεί να σας εμποδίσει να δείτε τη συνολική εικόνα προσώπων και καταστάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιλέξτε με σύνεση πού θα προσφέρετε τη βοήθειά σας. Αν πρόκειται για μια νίκη που θα γιορτάσει όλη η ομάδα, φυσικά και να συμπράξετε. Αλλά αν απλά θα καταναλώσετε την ενέργειά σας, καλύτερα να ασχοληθεί κάποιος άλλος. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται θυσίες, κανείς δεν εκτιμά ιδιαίτερα τους μάρτυρες και συνήθως ο «μάρτυρας» καταλήγει πικραμένος. Αν η δυναμική της ομάδας χωλαίνει, ζητήστε να ξεκαθαριστούν οι ευθύνες και υποχρεώσεις του καθενός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να είστε παρόντες σε όλα, από τα διαδικτυακά πάρτι μέχρι τις προσκλήσεις για συνεισφορές. Να ξέρετε ότι αν προσπαθήσετε να φανείτε ευγενείς και δώσετε υπερβολικές υποσχέσεις, εσείς θα καταλήξετε χαμένοι. Προτιμήστε να είστε ειλικρινείς για το πόσο μπορείτε να συμβάλετε. Και να θυμάστε ότι δεν είναι κακό να είστε αβέβαιοι για κάτι.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να κάνετε πράξη τα λόγια σας; Κάποιοι θα σας ζητήσουν αποδείξεις και στοιχεία για τις στομφώδεις δηλώσεις σας, ας αποτελέσει συνειδητοποίηση ότι οι υπερβολές ή οι προσποιήσεις, μόνο προβλήματα σας φέρνουν. Κατευνάστε την ορμή σε ό,τι σας παθιάζει, η σύνεση των άλλων δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται. Δώστε τους λίγο χρόνο και χώρο να σκεφτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελέγξτε επανειλημμένα τα στοιχεία σας πριν κάνετε μεγαλόστομες δηλώσεις, μπορεί να σας φτάσει σε υπερβολές ή να παρασυρθείτε από φρούδες υποσχέσεις. Ειδικά όταν κάτι φαντάζει τόσο συναρπαστικό, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι αληθινό.

ΖΥΓΟΣ

Μήπως έχετε παραμελήσει τις σχέσεις σας; Όσο πολυπράγμονες κι αν είστε, δεν πρέπει να αφαιρείτε χρόνο από την προσωπική σας ζωή και την οικειότητα. Αφήστε περιθώριο στο πρόγραμμά σας για τα άτομα του στενού σας κύκλου. Ποιος ξέρει, μπορεί να αποκτήσετε κάποιους θαυμάσιους συνεργάτες και συνοδοιπόρους στα εγχειρήματα που σας παθιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε ένα δίλημμα, να εστιάσετε στον εαυτό σας και μόνο ή να κοιτάξετε και το καλό της ομάδας; Η συνετή επιλογή είναι ο συμβιβασμός, να βρείτε τη χρυσή τομή σε κάθε δράση. Δεν θέλετε να καταλήξετε πικραμένοι, που παραμερίσατε τελικά κάτι ουσιώδες. Εξάλλου, η προθυμία σας θα αποτελέσει και παράδειγμα προς μίμηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσγειωθείτε, είναι πιθανό να χάνετε την επαφή με τον ρεαλισμό. Αλλά αντί να παρασυρθείτε από αυτό, ασχοληθείτε με αυτά που σας γειώνουν. Οι βαθιές ανάσες, το γράψιμο ή ένα τονωτικό ρόφημα, είναι απολαύσεις για τις αισθήσεις και σας κρατούν σε επαφή με το σώμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναλάβετε τα ηνία στη ρομαντική αρένα. Αυτό δεν σημαίνει να είστε επιθετικοί ή απαιτητικοί, σημαίνει να οικοδομήσετε μια ατμόσφαιρα που να προάγει την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση. Θα έχετε περισσότερη ανταπόκριση με ένα ευχάριστο κλίμα, που και οι δύο πλευρές θα έχετε τον χρόνο και το περιθώριο να εκφραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι στη φύση σας να είστε υποστηρικτικοί. Αλλά αν εξαντλήσετε τα αποθέματά σας, δεν πρόκειται να προσφέρετε. Καλύτερα να ανακόψετε λίγο την ορμή σας, να κάνετε μια ανάπαυλα για να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε. Το επόμενο βήμα της πρόκλησής σας, θα είναι να ζητήσετε εσείς βοήθεια όπου χρειάζεται. Αυτό είναι κάτι που ξεχνά η περήφανη ιδιοσυγκρασία σας, που θέλει πάντα να είναι αυτάρκης. Όλοι δικαιούνται στήριξη από τους φίλους τους, τώρα είναι η δική σας σειρά να απολαύσετε τη γενναιοδωρία των δικών σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε ορατοί ακόμα κι όταν νιώθετε μόνο παρατηρητές και ίσως διαπιστώσετε ότι η παρουσία σας είναι πιο σημαίνουσα απ’ όσο νομίζετε. Μην υποτιμάτε τη δύναμή σας σε μια ομάδα, όσο αφανείς ή ήσυχοι κι αν είστε. Οι άλλοι νιώθουν την ενέργειά σας, κατανοούν πότε θέλετε να εκφραστείτε. Μιλήστε, με ευγένεια και κατανόηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment