PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Μ. Παρασκευή 30 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση στην καριέρα, σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις καθώς επίσης και με περιουσιακά στοιχεία.

ΚΡΙΟΣ

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για την οικονομική σας κατάσταση, αρκεί συνειδητά να αποφασίσετε να μελετήσετε διεξοδικά τα νούμερα. Ακόμα κι αν δεν είναι αγαπημένη σας δραστηριότητα, με το να χώνετε το κεφάλι στην άμμο δεν θα ισορροπήσουν τα βιβλία σας, αρχίστε από την ρεαλιστική αξιολόγηση της κατάστασής σας και μετά γίνετε σκληροί για όσα πρέπει να περικόψετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Λένε ότι πρέπει να προσέχετε τι εύχεστε. Αν αποζητούσατε μια επανάσταση, σας δίνεται η ευκαιρία. Αν και συνήθως δεν καταπιέζετε τις ανάγκες σας, είναι πιθανό να έχετε κρατήσει κάποια στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Αυτή θα βγει τώρα στην επιφάνεια και δεν πρέπει να δειλιάσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε αυτή την σπάνια και δυναμική κοσμική σύμπνοια. Είναι καιρός να δείτε κατά πρόσωπο κάποια παλιά πληγή ή αρνητικές συμπεριφορές, προκειμένου να τις αποβάλετε. Θα σας ωφελήσει λίγη επιπλέον στήριξη από δικούς σας ανθρώπους ή έναν ειδικό, ακόμα και μέσω διαδικτύου, αυτά είναι θέματα που αποτελούν την Αχίλλειο πτέρνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανορθώστε την κοινωνική σας δικτύωση σε καινούργια επίπεδα. Η έμφαση πέφτει στους τομείς του ανθρωπισμού, της καινοτομίας και της τεχνολογίας, άρα η κοινωνική απόσταση δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στις δράσεις σας. Ανοίξτε τις κάμερες και ελάτε σε επαφή με αγαπημένα άτομα, κάντε καινούργιες προσεγγίσεις. Και να θυμάστε ότι η αίσθηση του χιούμορ είναι απαραίτητη.

ΛΕΩΝ

Τα εργασιακά σας θέματα φορτίζονται θετικά. Οι καινοτόμες ιδέες θα σας κατακλύσουν, γι’ αυτό αξιοποιήστε την τεχνολογία για να τονώσετε το εισόδημα ή το κύρος σας. Μόνο προσέξτε ό,τι φαντάζει υπερβολικά συναρπαστικό ή «γυαλιστερό», δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να εντάξετε επιπλέον χάος στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένα πράγμα να είστε επιφυλακτικοί και άλλο να περιορίζετε τον εαυτό σας. Είναι η στιγμή να ανοίξετε διάπλατα το μυαλό σας και να καλωσορίστε καθετί καινούργιο, ειδικά αν διαφέρει από τη ζώνη άνεσής σας. Γιατί να μην διερευνήσετε καινούργιες φιλοσοφίες, ανθρώπους και ευκαιρίες; Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε για τίποτα, απλώς τολμήστε να δοκιμάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η προσωπική σας ζωή αποκτά αέρα σαγήνης. Οι δεσμευμένοι καλείστε να «βουτήξετε» ακόμα και σε άγνωστα νερά, αρκεί να υπάρχει συναίνεση για κάθε είδους εξερεύνηση. Όσοι είστε αδέσμευτοι, διευρύνετε τα κριτήρια των ερευνών σας και να είστε δεκτικοί σε προσεγγίσεις από κάθε μέρος του πλανήτη, όταν οι μετακινήσεις θα είναι ασφαλείς από υγειονομικής πλευράς, ίσως να έχετε να οργανώσετε ένα ρομαντικό ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα οικείο άτομο ίσως να σας εκπλήξει με μια ιδέα του. Μπορεί να είναι το ταίρι σας, ένας συνάδελφος ή ένας συνεργάτης. Ίσως να σας πει κάποιες σημαντικές ειδήσεις που ενέχουν και εσάς, μπορεί το ταίρι σας να οργανώσει ένα ιδιαίτερο δείπνο για τους δυο σας. Ακόμα κι αν τα γεγονότα κυλούν αργά αρχικά, είναι σίγουρο ότι έπεται κάτι ενθουσιώδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντικαταστήστε τον τρίτο καφέ σας με ένα χαλαρωτικό ρόφημα, έχετε πολλές υποχρεώσεις και δεν πρέπει να ρισκάρετε την ηρεμία σας. Χρειάζεστε εστίαση και άμεση αντιμετώπιση των πραγμάτων. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε για κάθε σημαντική αλληλεπίδραση, ώστε να μην βγείτε εκτός πορείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετοιμαστείτε για μια δυναμική φόρτιση. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να βρεθεί μπροστά σας ένα άτομο που θα σας συναρπάσει. Ακόμα κι αν δεν καταλήξει σε σχέση αυτή η επαφή, σίγουρα θα «ξεμπλοκάρει» τις βαλτωμένες διόδους σας. Οι δεσμευμένοι ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό εγχείρημα, στον κήπο σας ή στην κρεβατοκάμαρα με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι και ικανοί για μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Μήπως κάποιο άτομο απομυζά την ενέργειά σας; Διερευνήστε πρώτα πιθανές δικές σας τάσεις εξάρτησης και μετά αντιμετωπίστε το κατά πρόσωπο. Αν πρόκειται για μέλος της οικογένειας, είναι καιρός να θέσετε καινούργια όρια στη σχέση σας, ακόμα κι αν δεν αρέσουν, είναι στο χέρι σας να φροντίσετε να γίνουν σεβαστά.

ΙΧΘΥΕΣ

Παραμείνετε δεκτικοί για απρόσμενα γεγονότα που μπορεί να ανατρέψουν τη ζωή σας. Ακόμα και οι πιο αθώοι διάλογοι μπορεί να αναφλέξουν πάθη που θα αλλάξουν τα πλάνα σας, μην επεξεργάζεστε όσα περνούν από το μυαλό σας, μοιραστείτε αυθόρμητα την κάθε σκέψη σας. Ωστόσο, μην δεσμευτείτε δια βίου σε κανέναν και τίποτα, πριν κάνετε τον απαραίτητο και διεξοδικό έλεγχο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment