• Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Peristeri News
Δεκ08/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αίσιο πρόσημο σε όλους τους τομείς της ζωής.

ΚΡΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα αρχίσει να γεμίζει με αισιοδοξία, επιτέλους θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους κόπων που έχετε καταβάλει τον τελευταίο καιρό. Τώρα μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης και να κάνετε τα επόμενα βήματά σας με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Αποκλείστε από το περιβάλλον κάθε αρνητική επίδραση, μην ακούτε τα σχόλια τρίτων και παραμείνετε προσηλωμένοι στις αξίες σας. Σύντομα θα δείτε ότι η πορεία σας είναι η σωστή και θα σας οδηγήσει σε επιτυχίες και μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι αλήθεια ότι έχετε βιώσει αρκετές πιέσεις τον τελευταίο καιρό, αυτές αρχίζουν να καταπονούν τα όριά σας και νιώθετε να εξαντλείτε τις πνευματικές αλλά και τις σωματικές σας αντοχές. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι να αποτραβηχτείτε για λίγο απ’ όλους και όλα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ξεκουραστείτε και αποσυμπιεστείτε, για να επιστρέψει και η διαύγεια της σκέψης σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι και αξιοποιήστε τη στήριξη των ανθρώπων που σας αγαπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα αρχίζουν να αποκτούν αίσιο πρόσημο, η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να πάρετε ρίσκα και να κάνετε δυναμικές κινήσεις. Οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, θα δείξουν σύντομα ότι έχετε να αδράξετε πολλά οφέλη από τις τωρινές σας δράσεις. Πολλά άτομα του περιβάλλοντός σας θα αποδειχθούν καίριοι υποστηρικτές, με άρτιες συμβουλές για την περαιτέρω στρατηγική σας. Απολαύστε την ευφορία στην ατμόσφαιρα και τη διάθεσή σας και μην αφήσετε τίποτα να ανακόψει τον δρόμο σας προς την επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καιρός να κοιτάξετε τα πράγματα υπό διαφορετική οπτική, με τη διαύγεια που θα διέπει την σκέψη σας, θα καταφέρετε να δείτε ποιες εκκρεμότητές σας εμποδίζουν την πρόοδό σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι ίσως έχετε βιαστεί να κρίνετε κάποιες καταστάσεις, γι’ αυτό έχετε κάνει επιλογές που δεν σας εξελίσσουν. Μην σας πιάσει πανικός, γιατί ποτέ δεν είναι αργά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Με εστίαση στους στόχους σας, θα μπορέσετε να επιστρέψετε στην αισιόδοξη πορεία της ζωής σας.

ΛΕΩΝ

Τα άστρα σας καλούν να κάνετε μια ανασκόπηση στα δεδομένα σας, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι υπήρξατε αδρανείς σε κάποιους τομείς, όπως και ότι η συμπεριφορά σας παραήταν εμμονική σε άλλα θέματα. Αυτή η διεργασία θα σας βοηθήσει να καθορίσετε και τη στάση σας στο εξής, για να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Εστιάστε στους στόχους και βάλτε σε σειρά τα σχέδιά σας, χωρίς να επιτρέπετε σε εξωγενείς παράγοντες να επηρεάζουν την ισορροπία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας παίρνει και πάλι την ανιούσα, αυτή σας βοηθά να υιοθετήσετε πιο θετική ματιά, τόσο για τα άτομα του περιβάλλοντός σας όσο και τις καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Χαλαρώστε, αφιερώστε χρόνο στους δικούς ανθρώπους για ανέμελες συζητήσεις, αδράξτε την ευκαιρία για την ξεκούραση που έχετε ανάγκη. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, όπως και οι συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογία αλλά και οι αντοχές σας δέχθηκαν πλήγματα τον τελευταίο καιρό, πολλά προβλήματα και δυσχέρειες σας εξάντλησαν, με αποτέλεσμα να γίνετε πιο απαισιόδοξοι απ’ όσο συνήθως. Αλλά πλέον σας προσεγγίζουν ευχάριστες εξελίξεις, που θα ανορθώσουν την ενέργεια και την αισιοδοξία σας. Θα δείτε τη θετική πλευρά της ζωής και θα μπορέσετε βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Μην διστάσετε να απελευθερωθείτε από όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Οι αλλαγές που θα κάνετε, θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και θα σας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα σας γεμίζει με ενέργεια και αποφασιστικότητα, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να στοχεύσετε στην πρόοδό σας, με αλλαγές που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Οι προοπτικές θα σας γεμίσουν ελπίδα, θα ανορθώσουν τη διάθεσή σας και θα βάλουν τα όνειρά σας σε πιο αίσια πορεία. Να ξέρετε ότι θα είναι πολλά τα άτομα του στενού σας κύκλου που θα σταθούν στο πλάι σας για να σας βοηθήσουν. Μέσα σε όλη αυτή τη δράση, μην παραμελήσετε τον εαυτό σας. Πρέπει να ξεκουράζεστε για να φορτίζετε την ενέργειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να απομονωθείτε κάπως, ίσως κάποια θέματα ή άτομα να σας έχουν απογοητεύσει, γι’ αυτό να μην μπορείτε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Αυτό που χρειάζεται από εσάς είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι, ειδικά όσον αφορά προβλήματα στο οικιακό και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Να ξέρετε ότι πρόκειται για περαστικές δυσκολίες και σύντομα όλα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο. Οι κόποι σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς, όσο συνεχίζετε να απομακρύνετε από κοντά σας τα εμπόδια που καθυστερούν την πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήπως νιώθετε κάποια ανασφάλεια και αβεβαιότητα; Δεν έχετε αποφασίσει ποια στάση πρέπει να κρατήσετε έναντι συγκεκριμένων ανθρώπων και καταστάσεων, γι’ αυτό δεν καταλήγετε και στο πού θέλετε να στοχεύσετε. Αφιερώστε χρόνο σε έναν διάλογο με τον εσωτερικό σας εαυτό και γίνετε πιο καχύποπτοι. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενά σας και να μην επιτρέψετε να σπαταλήσουν άλλοι τον χρόνο σας, χωρίς να αξίζουν την εμπιστοσύνη και τη φιλία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες δυσκολίες ενδέχεται να σας προσεγγίσουν και να σας πιέσουν, οι καθυστερήσεις που συναντούν τα σχέδιά σας, φαίνεται να έχουν αντίκτυπο στα νεύρα και την υπομονή σας. Αλλά οι συγκρούσεις με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος, δεν πρόκειται να βελτιώσουν καμία κατάσταση. Αυτό που χρειάζεται είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να υιοθετήσετε πιο διπλωματική στάση έναντι των πραγμάτων. Μόνο έτσι θα αποφύγετε να τα κάνετε χειρότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα άστρα σας χαμογελούν, σε συνδυασμό με το δυναμισμό και την αισιοδοξία που θα σας διέπει, τώρα θα μπορέσετε να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Ανατρέψτε όσες πρακτικές βλέπετε να μην έχουν αποτέλεσμα, εστιάστε στη διεύρυνση των δικτύων σας για την προσέγγιση περισσότερων συμμάχων. Όσο θα βελτιώνετε την οπτική σας, θα φτάνετε στην ισορροπία και ηρεμία που χρειάζεστε για να χαράξετε το λαμπρό σας μέλλον.

Ετικέτες: