PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανάγκη για εξορμήσεις, αποδράσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναναστροφές και κοινωνική δικτύωση.

ΚΡΙΟΣ

Η ζωή σου πρόκειται να πάρει απροσδόκητα, μια θετική τροπή. Θα την υποδεχτείς μάλιστα με ανοιχτές αγκάλες. Μόνο προσπάθησε να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις και άστοχες αποφάσεις, γιατί θα καταλήξεις στο αντίθετο από αυτό που θέλεις. Θα ήταν κρίμα να τα τινάξεις όλα στον αέρα, γι’ αυτό, σκέψου πριν ενεργήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις επαναστατική διάθεση σήμερα κι αυτό σε βοηθάει να κάνεις τις αλλαγές που λαχταράς και θα σε ξεκολλήσουν, θα σε ωθήσουν να προχωρήσεις για να αποκτήσεις την ικανοποίηση που αναζητάς. Τολμάς να απαλλαγείς από οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Δεν φοβάσαι πλέον τίποτα. Να είσαι σίγουρος πως στο τέλος, θα τα καταφέρεις και θα δικαιωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην φοβάσαι να αναζητήσεις πράγματα που ξέρεις πως θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένο και μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από την αληθινή επιθυμία της καρδιάς σου. Άλλωστε το αξίζεις! Το πλανητικό σκηνικό σήμερα θα σε επηρεάσει θετικά και θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση, για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα εκνευριστικό και ενοχλητικό σύννεφο σύγχυσης σε περιβάλλει. Ωστόσο, δεν δείχνεις να επηρεάζεσαι υπερβολικά κι αυτό είναι πολύ καλό νέο. Θα μάθεις πράγματα που αγνοούσες κι ενώ στην αρχή θα στεναχωρηθείς, σύντομα θα το ξεπεράσεις. Είναι μια καλή μέρα για να ρισκάρεις σε κάτι που θέλεις αλλά δεν πίστευες ότι μπορείς να πετύχεις, γιατί η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σου. Εναλλακτικά, αγόρασε ένα λαχείο.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει πολύ αισιόδοξο και αποφασιστικό, γεγονός που σου δίνει αρκετή αυτοπεποίθηση για να βγεις εκεί έξω και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, με λίγη δυσκολία βέβαια. Είναι σημαντικό όμως να παίξουν ρόλο σ’ αυτό οι στενοί σου φίλοι και η οικογένειά σου, αφού η αγάπη τους για σένα είναι αδιαμφισβήτητη και ξέρεις πως σε υποστηρίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πλανήτες βλέπουν ευνοϊκά τις προσπάθειές σου να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούσαν και που βάζεις επιτέλους σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Επιδίωξε να σημειώσεις όσα περισσότερα μπορείς σήμερα από τη λίστα σου, αφού τα αστέρια έχουν μεγάλη θετική επιρροή πάνω σου. Απλώς φρόντισε να προφυλαχθείς από τυχόν βιαστικές και ανεύθυνες κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα πράγματα εξελίσσονται όπως ακριβώς τα σχεδίαζες. Δεν είναι υπέροχο αυτό. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις για να το απολαύσεις στο μέγιστο. Ό,τι σχεδίαζες να πετύχεις συμβαίνει ακριβώς όπως το ονειρευόσουν κι αυτό σε συγκινεί! Συμπληρωματικά, τυχόν προβλήματα που αντιμετώπιζες, τελικά ξεθωριάζουν και δεν θα σε προβληματίσουν ποτέ ξανά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις μυστικά που νόμιζες ότι ήταν καλά κρυμμένα και προβλήματα που νόμιζες ότι είχες εξαφανίσει οριστικά. Πρέπει να είσαι αδίστακτος αυτή τη φορά. Μη διστάσεις να αντιμετωπίσεις την κατάσταση κατάματα και κάνε ό,τι χρειάζεται για να απαλλαγείς απ’ αυτήν μια για πάντα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσεις ότι δεν θα συναντήσεις ξανά τα ίδια προβλήματα στο δρόμο σου, που σου προκαλούσαν άγχος. Όσο δύσκολα κι αν γίνουν τα πράγματα, μην πανικοβάλλεσαι και μην τα παρατάς. Συνέχισε την προσπάθεια και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα εμπόδια που φαίνεται πως σε κρατούσαν κολλημένο για πολύ καιρό τώρα, επιτέλους αρχίζουν να εξαφανίζονται σήμερα κι αυτό σε βοηθά να αποσυμπιεστείς και να χαλαρώσεις λιγάκι. Θα εκδηλωθείς επικοινωνιακά με μεγαλύτερη ευκολία. Είσαι το κεντρικό πρόσωπο στις παρέες καθώς λειτουργείς ρεαλιστικά και δυναμικά εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Η διασκέδαση παίζει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην ημέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νόμιζες. Αυτό σου επιτρέπει να σχεδιάσεις τα πλάνα σου κι όχι να κινηθείς για την επίτευξη των στόχων σου. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και ενεργήσεις βιαστικά, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις. Να είσαι πάντα αντικειμενικός και θα τα καταφέρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και να εκφράσεις με αμεσότητα σκέψεις και απόψεις που έχεις. Θα εντυπωσιάσεις και θα παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο με την αποφασιστικότητά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αποφασιστικότητα και η αισιοδοξία σε χαρακτηρίζουν απόλυτα σήμερα. Τα αστέρια είναι στο πλευρό σου, βοηθώντας σε να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Έχεις ό,τι χρειάζεται για να πετύχεις, γι’ αυτό μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε βγάλει εκτός πορείας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment