PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Δημιουργικά ανοίγματα σε θέματα καριέρας αλλά και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία καθώς και με οικονομικές υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να καθυστερήσουν την πορεία σας κάποια πιεστικά θέματα που θα προκύψουν. Αν και θα απαιτήσουν επιπλέον χρόνο και προσπάθεια, έχετε τα φόντα να ανταπεξέλθετε αυτής της συγκυρίας και να βγείτε κερδισμένοι. Αποφύγετε με κάθε τρόπο τις βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις, για να μην προκαλέσετε οι ίδιοι ανεπιθύμητες συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε ότι είστε υπό πίεση. Πολλά δυσχερή θέματα εκτρέπουν την πορεία σας, με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερος κόπος και ψυχραιμία για να ανταπεξέλθετε. Όμως τα άστρα σας συμβουλεύουν να διαθέσετε χρόνο για να ηρεμήσετε και να καθαρίσετε τη σκέψη σας, προκειμένου να επαναφορτίσετε την ενέργειά σας. Μην αποθαρρύνεστε από τις δυσκολίες, όλα σύντομα θα πάρουν αίσιο πρόσημο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας προβληματίζουν κάποια θέματα που έχουν βαλτώσει. Αυτά σε συνδυασμό με το λογικό άγχος, σας κάνουν να νιώθετε σαν ψάρι έξω από το νερό, ίσως νομίζετε ότι η ενέργειά σας εξαντλείται και βλέπετε παντού αδιέξοδα, αλλά δεν είναι έτσι. Η ατμόσφαιρα θα αρχίσει στο εξής να γίνεται πιο αίσια και θα ξεκαθαρίσει η σκέψη σας. Επιθεωρήστε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα εντοπίσετε περισσότερες επιλογές απ’ όσες νομίζετε. Μπορείτε να στήσετε μια καινούργια και αποδοτική στρατηγική για την επίλυση όλων των προβλημάτων. Έχετε τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων και αρκετή διαύγεια, ώστε να μπείτε στη θετική πορεία που λαχταράτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα σας φέρνουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δώσετε ώθηση σε όλους τους στόχους σας, απολαμβάνοντας παράλληλα τα αποτελέσματα που θέλετε. Με όπλο την αυτοπεποίθησή σας, θα αποβάλλετε καθετί περιττό από τη ζωή σας και να λάβετε την αναγνώριση που δικαιούστε.

ΛΕΩΝ

Η ομίχλη που επικρατούσε στη σκέψη και τη ζωή σας θα αρχίσει να διαλύεται. Τα σύννεφα θα απομακρυνθούν από την προσωπική σας ζωή και τα θέματα καριέρας. Αυτό είναι το πλέον αίσιο έναυσμα, για να κοιτάξετε πλέον το μέλλον με περισσότερη διαύγεια. Αξιοποιήστε τη συγκυρία, χαλαρώστε και αφήστε τον εαυτό σας να αποσυμπιεστεί. Έτσι θα βάλετε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και όλα θα αρχίσουν να βρίσκουν τη θέση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλύτερες εξελίξεις αναμένονται στο εξής για όλες οι υποθέσεις σας. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από το άγχος και τις δυσκολίες που σας περιβάλανε τον τελευταίο καιρό, για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο. Με λίγο καλύτερο σχεδιασμό και οργάνωση, δεν πρόκειται να βρεθείτε ξανά σε τέτοια ατμόσφαιρα. Κινηθείτε διπλωματικά σε πιθανές εντάσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος, ώστε να ανακάμψει το κλίμα και στον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες επιπλέον πιέσεις και πρόσθετα καθήκοντα. Αλλά με αισιοδοξία και διατηρώντας τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, μπορείτε να χειριστείτε το καθετί τη στιγμή που προκύπτει. Να θέσετε προτεραιότητες και να μην καταπιάνεστε με πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Μην διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να έχετε εμπιστοσύνη στο κριτήριό σας, τις επιλογές και τις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεχειλίζετε από ενέργεια και δυναμισμό. Με αυτά τα θαυμάσια εργαλεία, μπορείτε να πάρετε και πάλι τα ηνία όλων των θεμάτων σας. Η ορμή σας είναι αρκετή για να αξιοποιήσετε όλες τις θετικές αλλαγές που σας προσεγγίζουν. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε, είναι να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες. Οι αίσιες εκπλήξεις που θα προκύψουν, θα σας γεμίσουν ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάπως περίεργη είναι η ατμόσφαιρα και η διάθεσή σας, αυτά τα σκαμπανεβάσματα επιδρούν στην οπτική σας, που δεν είναι όσο διαυγής θα θέλατε. Τα προβλήματα σωρεύονται και πρέπει άμεσα να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Εναπόκειται σ’ εσάς να μην ενδώσετε στον αρνητισμό, γιατί δεν θα σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που έχετε σε εξέλιξη. Πρέπει συνειδητά να ανακτήσετε την αυτοεκτίμησή σας, διαφορετικά ρισκάρετε να ρίξετε στον «κάλαθο των αχρήστων» όσο κόπο έχετε καταβάλει ως τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να δείτε τα θέματά σας υπό διαφορετική οπτική. Στραφείτε στη θετική δυναμική των καταστάσεων, γιατί κάποια κοντινά σας άτομα έχουν την ανάγκη σας. Είναι βέβαιο ότι μπορείτε να βελτιώσετε την κατάστασή τους και αυτή η ανάπαυλα θα βοηθήσει να οργανώσετε τη ζωή σας, με νέα αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες ανεπιθύμητες εξελίξεις ίσως να ανατρέψουν τα σχέδιά σας, αλλά δεν πρέπει να επηρεαστείτε σε σημείο να χάσετε την ισορροπία σας. Μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα με σύνεση και ευελιξία, αποφεύγοντας τα όποια εμπόδια. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και σύντομα θα έχετε αίσιες εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ετοιμαστείτε να δείτε να υλοποιούνται όλα τα όνειρά σας. Το μόνο που χρειάζεται για να δείτε το μέλλον σας με πιο θετική ματιά, είναι να αποβάλετε τους φόβους σας και να εξελίξετε τους στόχους σας. Με τα άστρα στο πλευρό σας, αξιοποιήστε όσους και όσα ξέρετε για να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment