PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα είναι καλή μέρα για να δουλέψετε περισσότερο όσα σας παράσχουν ασφάλεια.

ΚΡΙΟΣ

Σας κατακλύζει ένα κύμα ενθουσιασμού και ενέργειας αυτή την περίοδο και το αποτέλεσμα είναι να σας καθιστά πιο ποθητούς απ’ όσο φανταζόσασταν. Πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή τη μοναδική συγκυρία, να κάνετε κάτι δραστικό. Όταν απολαμβάνετε τη ζωή, βγαίνει προς τα έξω και το ρομάντζο δεν μπορεί να σας αντισταθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να αποδεικνύετε ότι έχετε γνώση για κάτι με το κάνετε επίδειξη. Θα σας κάνει καλό αυτή την περίοδο να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς με την ευφυΐα σας. Να ξέρετε ότι θα κερδίσετε περισσότερα αν την αξιοποιήσετε διακριτικά. Για παράδειγμα, αποφύγετε επί του παρόντος τους μακροσκελείς μονολόγους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να υπάρχει η φωτογραφία σας στα λεξικά δίπλα στη λέξη «πείσμα». Αν κάποιοι ενοχλούνται από αυτή την πτυχή σας, αδιαφορήστε. Είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που θα εκτιμήσουν την επιμονή στις θέσεις σας. Αξιοποιήστε αυτό το θαυμασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε γεμάτοι ορμή για να απολαύσετε ό,τι αφορά τη ζωή αυτή την εποχή. Αν και σας αξίζει έπαινος γι’ αυτό, δεν πρέπει να χάνετε το μέτρο καθ’ οδόν. Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιους σημαντικούς ανθρώπους, που μπορούν να ανοίξουν καίριες πόρτες για το μέλλον σας και θα εκτιμήσουν περισσότερο την μετριοπάθεια και τη σύνεση, αντί της παρόρμησής σας.

ΛΕΩΝ

Η πυξίδα σας αυτή την περίοδο δείχνει προς κάποιες διαφορετικές κατευθύνσεις που πρέπει να τις εξερευνήσετε. Είναι δεδομένο από τη φύση σας ότι θα επενδύσετε την ενέργειά σας σε αυτές, καθώς δεν θα υπάρχουν λάθος στροφές στη συγκεκριμένη διαδρομή. Απολαύστε τη, γιατί μόνο οφέλη θα σας αποδώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν έχετε κανέναν λόγο να μην ακολουθήσετε έναν «πειρασμό» που προκύπτει στο δρόμο σας. Τα άστρα σας παρακινούν να πάρετε αυτή την κατεύθυνση τώρα, να παραμερίσετε όσα σχέδια έχετε στήσει ήδη και να επιλέξετε αυτό το διαφορετικό μονοπάτι. Πάντα κάνει καλό στην αισιόδοξη διάθεσή σας μια νέα προοπτική.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η περίοδος απαιτεί από εσάς δράση και ενεργητικότητα. Δεν έχει καμία σημασία ποιον τρόπο θα επιλέξετε για να κινήσετε το σώμα σας, αν θα το κάνετε μόνοι ή με παρέα, εντός ή εκτός του σπιτιού σας. Σημασία έχει να ενδώσετε σε αυτή την κινητική πρόκληση με αποφασιστικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος απαιτεί να κατευνάσετε τον εγωκεντρισμό και την ατίθαση πλευρά σας. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν παρατηρήσετε τι γίνεται γύρω σας, από το προσπαθείτε να είστε πάντα στο επίκεντρο. Είναι απαραίτητο να αποκτήσετε μια πιο ρεαλιστική εικόνα για τη ζωή. Θα σας βοηθήσει αν συνειδητοποιήσετε από ποιους ανθρώπους και καταστάσεις έλκεστε, αντί για το πόσοι έλκονται από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μια σκέψη στο μυαλό σας και αναρωτιέστε πώς πρέπει να κινηθείτε, θα βρείτε την απάντηση πιο εύκολα και γρήγορα, αν σκεφτείτε τι έχετε να χάσετε. Με τη φιλική διάθεση που σας διέπει, μια ειλικρινής και ευθεία προσέγγιση μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. Αν μη τι άλλο, θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα για όσα έπονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε σχέδια για τον εαυτό σας και μόνο αυτή την περίοδο. Παραμερίστε λίγο τις κοινωνικές επαφές, καθώς φαίνεται ότι σας κάνουν νευρικούς για κάποιο λόγο. Ο χρόνος που θα διαθέσετε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, θα είναι καλύτερο επενδυμένος. Φροντίστε και περιποιηθείτε λίγο εσάς, με τη συντροφιά σας και μόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσεγγίζουν κάποιες ξαφνικές αλλά πολύ ενθουσιώδεις αλλαγές για τη ζωή σας. Οπλιστείτε με ενέργεια και διοχετεύστε όση περισσότερη μπορείτε στα επαγγελματικά σας θέματα. Τα καινούργια πράγματα θα σας ωθήσουν σε μικρά άλματα, που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο αποδοτική.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να σκέφτεστε ποια θα είναι η εξέλιξη σε μια συγκεκριμένη τολμηρή κίνηση. Δεν έχει σημασία να αφορά την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή, σημασία έχει να μην σας παρασύρει η φαντασία σας και χάσετε το μέτρο. Το ζητούμενό σας είναι να σημειώσετε πρόοδο, όχι να απομακρυνθείτε από όσα πραγματικά συμβαίνουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment