PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Ιουλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ελλοχεύει κίνδυνος για εντάσεις, οι διαφωνίες ενδεχομένως να είναι έντονες.

ΚΡΙΟΣ

Τελευταία ζοριστήκατε και μπορεί να νιώθετε ότι κοντεύετε να ξεπεράσετε τα όριά σας. Αλλά τώρα τα άστρα θα σας παράσχουν μια ανάπαυλα. Μιλήστε ανοικτά με τους αγαπημένους σας, πείτε τους με ειλικρίνεια τα ζητούμενά σας. Όπως και να ’χει, οι στιγμές στην κρεβατοκάμαρα βάζουν ένα χαμόγελο στα χείλη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα γεγονότα εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πρέπει να πάρετε γρήγορες αποφάσεις. Γι’ αυτό δεν πρέπει να αντιδράτε νευρικά, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας. Κάποια δικά σας άτομα θα χρειαστούν τη βοήθεια ή/και τις συμβουλές σας. Όσο πιεσμένοι κι αν είστε, μην αρνηθείτε να τους διαθέσετε μέρος του χρόνου και της ενέργειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ατμόσφαιρα αποκτά πιο αίσιο πρόσημο και θα μπορέσετε να εξελίξετε τα σχέδιά σας. Πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας για να αποφασίσετε τη διαδρομή που θα πάρετε στο εξής. Ασχοληθείτε και με κάποια οικονομικά θέματα που χρειάζονται προσοχή, μειώνοντας τα περιττά έξοδα. Πρέπει να δείξετε περισσότερη σοβαρότητα όσον αφορά το οικογενειακό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα ευνοούν την επίλυση θεμάτων που έχουν βαλτώσει και σας προβληματίζουν εδώ και καιρό. Σύντομα θα δείτε ότι σημειώνετε πρόοδο και ανταμείβεστε για τους κόπους σας, κάτι που θα σας γεμίσει ανακούφιση.

ΛΕΩΝ

Πολλά θέματα έχουν αναστατώσει την καθημερινότητά σας τον τελευταίο καιρό. Λογικό είναι να δυσκολεύεστε να δείτε με διαύγεια τους τομείς που χρειάζονται προσοχή, απαραίτητος παράγοντας για να επιλύσετε χρονίζοντα προβλήματα. Αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις, γιατί συνήθως οι βιαστικές αποφάσεις δεν είναι οι ενδεδειγμένες, αντιθέτως, πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να σκέφτεστε τα πάντα διεξοδικά. Επειδή θα είστε συναισθηματικά ευαίσθητοι, ας έχετε γύρω σας τους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με ό,τι κι αν καταπιαστείτε. Δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τυφλά όσους σας προσεγγίζουν αυτή την περίοδο, ειδικά αν δηλώνουν ότι θέλουν να σας βοηθήσουν, το πιο πιθανό είναι να μην έχουν αγαστές προθέσεις. Παράλληλα, κάποιες αλλαγές και εκπλήξεις αναμένεται να ανατρέψουν την πορεία σας αλλά θα οδηγήσουν σε επιτυχίες.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική διάθεσή σας παίρνει την ανιούσα. Αλλά τα οικονομικά σας εξακολουθούν να χρειάζονται καλύτερο σχεδιασμό και οργάνωση. Περιορίστε τις αχρείαστες δαπάνες. Αν και ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, μην αμελήσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου ζητηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε έναν διάλογο με τον εαυτό σας. Όλα είναι κάπως θολά στο μυαλό σας, γι’ αυτό πρέπει να διαθέσετε χρόνο για να τα ξεκαθαρίσετε και να τα βάλετε σε σειρά. Φροντίστε να μην σας παρασύρει ο αρνητισμός της ατμόσφαιρας και χάσετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίξτε διάπλατα τα μάτια σας. Μόνο έτσι θα προστατευθείτε από προβλήματα, εντάσεις και συγκυρίες που θα ανακύψουν. Νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι, γι’ αυτό νιώθετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε κάπως από όλους και όλα, μην αντισταθείτε, ακούστε το ένστικτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας προσεγγίζουν πολλές ευκαιρίες να επιλύσετε προβλήματα που έχουν βαλτώσει. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να κινήστε αργά και σταθερά για να μην εξαντληθείτε. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο, πρέπει να ξεκουράζεστε και να αποσυμπιέζεστε από καιρό σε καιρό, μην αποθαρρύνεστε και αντισταθείτε σε κάθε προδιάθεση να απομονωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι η στιγμή να ανανεωθείτε και να κάνετε θετικές αλλαγές. Τώρα πρέπει να μελετήστε τα σχέδια για το μέλλον με βάση τα καινούργια δεδομένα, προκειμένου να χαράξετε την καινούργια στρατηγική σας. Έτσι θα έχετε την ευχέρεια να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν σας επέτρεπαν να σημειώσετε πρόοδο τον τελευταίο καιρό. Όλα θα πάτε καλά, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας. Όσο φόρτο εργασίας κι αν έχετε, μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Φαίνεται ότι κάποια θέματα σας έχουν απογοητεύσει και αναστατώσει. Έχετε αφήσει πολλές εκκρεμότητες, γι’ αυτό νιώθετε τόσο κουρασμένοι και πιεσμένοι. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνετε εστιασμένοι στις ανάγκες της περιόδου, κάνοντας ένα βήμα κάθε φορά, διαφορετικά θα παίρνετε συνεχώς λάθος κατευθύνσεις, ίσως και χωρίς επιστροφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment