PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Αυταπάτες και σύγχυση επηρεάζουν την προσωπική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή Κυριακή θα σε μπερδέψει κάπως αλλά εσύ οφείλεις να κάνεις μια προσπάθεια να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα, γιατί αυτά που σε χαλάνε μπορεί τελικά να είναι πιο ανούσια απ’ όσο πιστεύεις. Ίσως απλώς να σε έχει πάρει από κάτω και να τα βλέπεις όλα απαισιόδοξα. Άλλαξε οπτική και όλα μονομιάς θα καλυτερέψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Η απογοήτευση σε κάνει δύστροπο και δυσλειτουργικό, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να αλλάξεις οπτική. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, που είναι πάρα πολλές. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Απλώς όταν σε παίρνει από κάτω δεν υπάρχει φρένο, γιατί δεν αφήνεις τη λογική να σε συγκρατήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σου σήμερα τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μπορείς να υλοποιήσεις τις περισσότερες από τις ιδέες σου. Μόνο μην αγχωθείς, γιατί η κακή διάθεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις που ίσως αντιμετωπίσεις, να ξέρεις ότι θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και με τις σωστές επιλογές μπορείς να τα καταφέρεις. Σήμερα άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις πίσω από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σε βρίσκει γεμάτο ενέργεια και όρεξη να κάνεις διάφορα πράγματα. Όχι μόνο αυτά που πρέπει, αλλά και αυτά που επιθυμείς. Γενικά έχεις πάρει φόρα και δεν σε σταματά τίποτα. Θέλεις να διώξεις κάθε τι που έχει μείνει στάσιμο στη ζωή σου και πραγματικά μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων. Είναι παραπάνω από πρόθυμοι να σου προσφέρουν ό,τι θελήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι ημέρα διευθετήσεων για το ζώδιό σου. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν και να προχωρήσεις τα σχέδια σου σε μεγάλο βαθμό. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό από το πρωί για να μην αγχωθείς και πάρε με τη σειρά τις υποχρεώσεις σου. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετά πράγματα χωρίς να νιώσεις ότι κουράζεσαι. Να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΖΥΓΟΣ

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελες και αυτό θα σου δημιουργήσει έναν απίστευτο εκνευρισμό σήμερα. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολη και έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα. Βάλε μπροστά τη λογική σου για να μην σε πάρει από κάτω και δώσε προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις. Το πρόγραμμα και ο ορθολογισμός, είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα στην ζωή σου, θα είναι περαστικές γι’ αυτό δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου και να αφήσεις αυτά τα μικρά προβλήματα να σε πάνε πίσω και να σε επηρεάσουν αρνητικά. Η σημερινή Κυριακή είναι καλή για να τακτοποιήσεις κάποιες καταστάσεις, που αφορούν την οικογένεια σου. Απόφυγε την ανυπομονησία, γιατί πίστεψε με δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος που μπορεί να έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, καθώς θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, προκειμένου να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εργάζεσαι σε πολύ ταχείς ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και μάλλον έτσι θα πρέπει να συνεχίσεις για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα που αφορούν τις προσδοκίες σου. Σήμερα προσπάθησε να δώσεις οριστικές λύσεις σε κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και σε κάθε περίπτωση μην κάθεσαι απαθής περιμένοντας να λυθούν όλα μόνα τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αλλαγές που θα χρειαστεί να επιχειρήσεις αυτήν την ημέρα, είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και μην αφήνεις υποχρεώσεις να μένουν πίσω. Αξιοποίησε όσο περνάει από το χέρι σου, ακόμα και την κοινωνικότητά σου, για να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment