PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για τακτοποιήσεις εργασιακές και οικονομικές.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες εξελίξεις αυτής της περιόδου μπορεί να αναστατώσουν τα σχέδιά σας, ίσως να ανακαλύψετε πράγματα για άτομα του περιβάλλοντός σας, που να σας απογοητεύσουν σε σημείο να αναθεωρήσετε τις φιλίες σας. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επηρεαστείτε από αυτό το αρνητικό κλίμα όσον αφορά τα σχέδιά σας. Εστιάστε στο μέλλον σας και το παρόν θα πάρει την πορεία του σταδιακά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ατμόσφαιρα αρχίζει να αποκτά πιο αίσιο πρόσημο απέναντί σας. Θα νιώσετε επιτέλους να σημειώνετε πρόοδο, χωρίς να άλλες δεύτερες σκέψεις για τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Αφιερώστε τώρα λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, αφού η πίεση τον τελευταίο καιρό δεν σας επέτρεπε να χαλαρώσετε. Φροντίστε πιο πολύ την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και ξεκουραστείτε, ξεκουραστείτε. Το χρειάζεστε και το αξίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε να περιορίσετε το πείσμα σας κατά το δυνατόν. Όσο πιο κάθετοι και αμετακίνητοι είστε στις θέσεις σας, τόσο πιο πιθανό είναι να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντός σας. Μην ρισκάρετε να πείτε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε, προτιμήστε μια πιο ανοικτόμυαλη προσέγγιση για όλα. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε πολλά από τα προβλήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρχίζετε επιτέλους να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Αυτή η αλλαγή στην ατμόσφαιρα θα σας αποσυμπιέσει και θα σας γεμίσει ικανοποίηση. Προσέξτε μόνο να μην σας παρασύρει η χαρά και ο ενθουσιασμός, σε σημείο να εκτραπείτε από την πορεία σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σας, παραμείνετε ψύχραιμοι και προχωρήστε μπροστά με αποφασιστικότητα.

ΛΕΩΝ

Φαίνεται ότι τα νεύρα σας είναι υπερβολικά τεντωμένα τον τελευταίο καιρό. Αυτός είναι ο λόγος που έχετε συχνά εντάσεις και διαφωνίες με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αν δεν θέλετε ένα τέτοιο κλίμα, εναπόκειται σε εσάς να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Πρέπει να χειρίζεστε τις δυσκολίες πιο ήρεμα και να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις ή βιαστικές κινήσεις. Θα επιφέρετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αποζητάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περνάτε σε μια κάπως πιο δύσκολη περίοδο, μπορεί να προκύψουν αναπάντεχα εμπόδια στην πορεία σας προς την επιτυχία και την ευτυχία. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, ακόμα κι αν οι δυσκολίες φαντάζουν ανυπέρβλητες αρχικά. Αν διατηρήσετε την εστίαση και τον ρεαλισμό σας, θα ανακαλύψετε ότι όλα είναι περαστικά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πειραματιστεί με καινούργιες ιδέες, που μπορεί να μην σκεπτόσασταν καν παλαιότερα. Ίσως αυτές τώρα να σας οδηγήσουν στις λύσεις που αναζητάτε.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε διάθεση για αλλαγές, αυτή σας γεμίζει ορμή για να πάρετε κάποιες θετικές πρωτοβουλίες, που θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, είναι να διασφαλίσετε ότι είναι η σωστή και ότι έχετε επίγνωση των συνεπειών της. Θα σας βοηθήσει η γνώμη ανθρώπων που σας αγαπούν, μιας και βλέπουν τα πάντα πιο αντικειμενικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να πάρετε λίγη απόσταση από ανθρώπους και καταστάσεις. Είναι καιρός να δείτε τα πάντα πιο σφαιρικά, κάτι που θα βοηθήσει να κάνετε τον απαραίτητο απολογισμό. Όσο περισσότερο καθαρίζει η σκέψη σας, τόσο θα εντοπίζετε την κατάλληλη πορεία σε συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν. Φροντίστε μόνο να επιστρέψετε σύντομα στην καθημερινότητά σας, για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα είστε σε θέση να αντικρύσετε όλες τις προκλήσεις σας με περισσότερη υπευθυνότητα και εστίαση. Πλέον έχετε βοήθεια για να χαράξετε νέα πορεία, με την ενέργεια και τον δυναμισμό που θα σας κατακλύσει. Πάρτε αποφάσεις, οργανώστε τις κινήσεις σας και να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Όσο περισσότερες αδράξετε, τόσο περισσότερη πρόοδο θα σημειώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιτέλους βλέπετε τις καταστάσεις σας από διαφορετική οπτική. Τώρα είστε σε θέση να διαμορφώσετε άποψη για συγκεκριμένες καταστάσεις και ανθρώπους, γι’ αυτό εμπιστευθείτε το ένστικτό σας στον εντοπισμό κάθε προσποίησης. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να αναμιχθεί στις υποθέσεις σας ή να επηρεάσει την άποψή σας, κινηθείτε με τον τρόπο που εσείς θεωρείτε ορθό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεχειλίζετε από ενέργεια και ζωτικότητα. Αυτά είναι και τα όπλα που χρειάζεστε, για να απαλλαγείτε από το άγχος και τις ανατροπές που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Η αυτοπεποίθησή σας βελτιώνεται συνεχώς όπως και η στάση των άστρων απέναντί σας. Με αυτό το συνδυασμό, μπορείτε στο εξής να πετύχετε ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είστε ικανοποιημένοι με τις καταστάσεις που ζείτε. Αλλά και πάλι, δεν είστε βέβαιοι για το τι φταίει ή τι πρέπει να κάνετε. Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι, διστακτικοί για την πορεία που θέλετε να πάρετε. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμήσει, συζητήστε όσα σας απασχολούν με άτομα που εμπιστεύεστε, δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν. Σύντομα τα πάντα θα πάρουν τον δρόμο τους αυτόνομα και θα νιώσετε την εσωτερική ικανοποίηση που έχετε ανάγκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment