PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκπεραιώσεις επαγγελματικές οικονομικές αλλά και αισθηματικές.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα δημιουργεί ευχάριστη διάθεση με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Όμως δεν αποκλείεται να είσαι υποκειμενικός σε αυτά που σε ικανοποιούν και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις. Φρόντισε να ακούσεις και τη θέλουν οι άλλοι για να περάσεις όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην επιστρέψεις σε πιθανές ανασφάλειες να κυριαρχήσουν καθώς θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη νευρικότητα. Οι σχέσεις με τους γύρω σου και κυρίως με φιλικά πρόσωπα μπορεί να διαταραχθούν. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αφήσεις στην άκρη την αδιαλλαξία που θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημόσια εικόνα σου μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τον παρορμητισμό και την επιθετικότητα καθώς θα δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα στον εαυτό σου και σε σημαντικές σχέσεις για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα εντείνει τον συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν ζητήματα του παρελθόντος ή αναμνήσεις. Πρόσωπα επιστρέφουν για να σου χαρίσουν όμορφες στιγμές και να περάσεις μία βραδιά συζητώντας και αναπολώντας τα παλιά που θα σε ικανοποιήσει.

ΛΕΩΝ

Η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με φιλικά πρόσωπα. Φίλοι που έχεις να δεις καιρό έρχονται σε επαφή μαζί σου και δεν αποκλείεται να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας και θέτοντας καινούργιους στόχους που σε ικανοποιούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη να προβληθείς και να έρθεις πιο κοντά στην κοινωνική καταξίωση που αποζητάς. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και δημιουργούν τις συνθήκες για να σε βοηθήσουν, φρόντισε να περιορίσεις την απολυτότητα και τον εγωισμό που θα ενοχλήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που έρχονται μετά από καιρό για να σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε καλύπτει πραγματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ενισχύει την ανασφάλεια και τις αμφιβολίες και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο τρόπο στο περιβάλλον που θα βρεθείς. Είναι σημαντικό να σκεφτείς ρεαλιστικά και να αφήσεις τους φόβους σου μακριά από σημαντικές σχέσεις για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα εντείνει την ανάγκη σου για έντονη κοινωνική ζωή και επικοινωνία για αυτό το πιθανότερο είναι να μιλήσεις σε παρέες με πρόσωπα από το παρελθόν που σε γεμίζουν χαρά και μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την καθημερινότητά σου και όλα αυτά που σε κουράζουν. Γεγονός είναι όμως ότι δεν είσαι αντικειμενικός και μπορεί να έχεις επιπλέον απαιτήσεις από τους γύρω σου, κάτι που θα ενοχλήσει έντονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα δημιουργεί έντονα την ανάγκη να διασκεδάσεις, να χαρείς, να δημιουργήσεις, να νιώσεις σαν παιδί. Αυτή σου η διάθεση μπορεί να σε φέρει κοντά σε παρέες που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Άφησε στην άκρη την επιθετική και συγκρουσιακή σου διάθεση καθώς αυτή θα επηρεάσει σημαντικά την οικογενειακή σου ζωή και θα οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην είσαι παρορμητικός στη συμπεριφορά σου γιατί θα πληγώσεις πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment