PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα εκδηλωθεί ανάγκη για συντροφικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικές εξελίξεις και προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα, επικεντρωθείτε σε ένα ζήτημα που πιθανό να προκύψει με την υγεία σας, χαμηλώστε τους τόνους στον κοινωνικό σας περίγυρο, μην απαιτείτε από ταίρι σας να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί να προσφέρει. Ίσως πρέπει να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες από το συνηθισμένο, για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο εσωτερικός σας κόσμος δίνει τη μάχη του με τις εξωτερικές προκλήσεις που δέχεται, είτε αυτές αφορούν την δουλειά σας, είτε επηρεάζουν την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Αντιμετωπίστε τα διλήμματα και τους προβληματισμούς σας με θαρραλέες και τολμηρές αποφάσεις, κρατήστε μικρό καλάθι σε τυχόν υποσχέσεις και όρκους που ίσως βγαίνουν μόνο από το στόμα και όχι από την καρδιά του ερωτικού σας συντρόφου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκαθαρίστε πρώτα με τον εαυτό σας σήμερα, τι ακριβώς θέλετε από τους συναδέλφους σας, τι προσδοκάτε από μια φιλική σχέση, τι περιμένετε από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και μετά απαιτήστε από τους άλλους να κατανοήσουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε και προσεγγίζετε μια κατάσταση, συζητήστε με το ταίρι σας τα σχέδια και τα όνειρά σας, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα αν δεν έχετε αποδείξεις για τις αμφιβολίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορείτε να βρείτε τις διεξόδους, τις λύσεις και τις απαντήσεις που ζητάτε στον χώρο της δουλειάς σας και στις κοινωνικές σας επαφές, αν επικεντρωθείτε με σαφήνεια και ακρίβεια στους στόχους σας και αν εκφράσετε τις φιλοδοξίες σας στους ανωτέρους σας με ήπιους τόνους. Ευνοείστε στην προσέγγιση νέων στόχων, καινούριων ατόμων στην ζωή σας, κυρίως για συναισθηματικούς λόγους, οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από τις τρυφερές ευκαιρίες για φλερτ που παρουσιάζονται.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα σας επιφυλάσσει περίεργες και ανατρεπτικές καταστάσεις και γεγονότα, που κατά κύριο λόγο προέρχονται από τον οικογενειακό και φιλικό σας περίγυρο και καλείστε να βγάλετε όλο το επικοινωνιακό και διπλωματικό σας ταλέντο προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις και τις εντάσεις που ενδεχομένως δημιουργηθούν. Φανείτε ειλικρινείς και έντιμοι με το ταίρι σας, μην αφήνετε τα ψέματα και τις υπερβολές, να καταδυναστεύουν την ενότητα και την γαλήνη της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα τροφοδοτεί περισσότερο τις υλικές και πρακτικές σας επιδιώξεις, σας παρακινεί να ενδιαφερθείτε για τα ατομικά σας θέματα και ζητήματα προσωπικής υγείας, ενώ την ίδια στιγμή δέχεστε την επιβράβευση και την δικαίωση από τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν και τον άνθρωπο που έχετε επενδύσει τα συναισθηματικά σας όνειρα. Με συλλογικότητα και συγκαταβατική διάθεση στις κοινές αποφάσεις με το ταίρι σας, φέρνετε την ευτυχία στην σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Αντιλαμβάνεστε πως ήδη έχετε πετύχει αρκετές από τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, καταλαβαίνετε τα σημεία εκείνα που πρέπει να αλλάξετε πλεύση στα σχέδια και τις ιδέες σας, δεδομένου ότι έχετε αρωγό στις προσπάθειές σας, η αστρολογική όψη της ημέρας καταλαγιάζει τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σας για το αύριο και της συναισθηματικής σας ζωής. Μια υπέροχη γνωριμία για τους αδέσμευτους φίλους, είναι η ερωτική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε από τα μάτια σας σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διώξτε την κούραση και το άγχος, μην επιτρέπετε στην απογοήτευση και στην απαισιοδοξία να αμαυρώνουν την διάθεσή σας, σηκώστε ψηλά το κεφάλι μπροστά στις δυσκολίες και τις κακοτοπιές στην δουλειά σας, μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας σε αμφιβόλου εχεμύθειας άτομα. Το ταξίδι για την επίτευξη των συναισθηματικών σας θέλω έχει δρόμο ακόμα, βάλτε σήμερα τα σταθερά θεμέλια στον δεσμό σας, αγκαλιάζοντας το ταίρι σας με τρυφερότητα και στοργή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην λέτε σε όλους και όλα ναι, είτε γιατί έχετε καλή και ευχάριστη διάθεση, είτε γιατί η δουλειά σας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πέσετε «θύματα εκμετάλλευσης» από τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, μην κάνετε θελήματα και ευκολίες που σας κουράζουν και σας αγανακτούν. Δώστε θετική απάντηση στην πρόσκληση/πρόταση του ερωτικού σας συντρόφου, γιατί θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τις τρυφερές και δοτικές στιγμές που σας ετοιμάζει σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δοθείτε ολοκληρωτικά σήμερα, σε κάθε δραστηριότητα που σας ευχαριστεί και έχετε επενδύσει τις φιλοδοξίες σας, δίχως να έχετε τύψεις πως παραμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο. Φροντίστε για την εξωτερική σας εμφάνιση και την εσωτερική σας ισορροπία, μην σπαταλάτε δυνάμεις για ανούσιους διαπληκτισμούς και αψιμαχίες με το ταίρι σας, μην επιτρέπετε στις αμφιβολίες και τους φόβους σας, να καταρρακώνουν τον δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν βλέπετε τα πάντα γύρω σας αποκλειστικά και μόνο μέσα από το δικό σας πρίσμα, τότε πολύ φοβάμαι πως οι αστρολογικές συγκυρίες, θα σας οδηγήσουν σε αποφάσεις και επιλογές μη αναστρέψιμες. Προσπαθήστε να κλείσετε οριστικά τις εκκρεμότητες με το παρελθόν, είτε αφορούν σε καταστάσεις και γεγονότα, είτε αφορούν ερωτικό πρόσωπο που απασχολεί ακόμα την καρδιά σας, συζητήστε με απλότητα και ρεαλισμό τα συναισθηματικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Πριν κάνετε ένα καινούριο, επαγγελματικό βήμα σήμερα, καλό θα ήταν να κλείσετε στο χρονοντούλαπο του χθες οποιαδήποτε κατάσταση σας ταλαιπωρεί και αποσυντονίζει τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στην μοναδική ικανότητα που διαθέτετε, να αλλάζετε την ροή των άσχημων καταστάσεων στο περιβάλλον που κινείστε, αφουγκραστείτε με προσοχή την εσωτερική σας φωνή και την διαίσθησή σας, πριν κάνετε μια τολμηρή κουβέντα με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment