• Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Peristeri News
Οκτώβριος24/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανάγκη για ανανέωση, ποικιλία και συναναστροφή.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σου παίζει κυρίαρχο ρόλο σήμερα καθώς σε οδηγεί να διασκεδάσεις και να συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να λύσεις θέματα που σε έχουν απασχολήσει καθώς η επικοινωνία είναι εξαιρετική.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα έντονα συναισθήματα και οι αναμνήσεις του παρελθόντος κυριαρχούν και μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλειες καθώς τα απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς τα ξεσπάσματα είναι βέβαια και αυτό θα δημιουργήσει αρνητικό κλίμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σήμερα στην διαχείριση των φιλικών σχέσεων καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις προβλήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου λόγω προσωπικών αμφιβολιών και ανασφαλειών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείς να δεις με ρεαλιστικούς όρους τι είναι αυτό που αποζητάς σε επίπεδο κοινωνικής καταξίωσης καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κατασταλάξεις σε ότι αφορά την εικόνα σου. Βρες την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και μπορεί να κρατάς μέσα σου σε πρόσωπα που είναι πρωταγωνιστικά στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα φτιάξουν το κέφι και θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα από την θετική τους πλευρά. Το κέφι και η χαρά θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από όλα τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεις και να απολαύσεις τις στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι ο εκνευρισμός κυριαρχεί από το πρωί και δεν είναι εύκολο να ηρεμήσεις. Το βράδυ σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με λογική και σύνεση αυτά που μπορεί να σε απασχολούν και να σε φοβίζουν σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Δείξε εμπιστοσύνη και θα βρεις την κατανόηση που ζητάς.

ΖΥΓΟΣ

Είναι σημαντικό για εσένα να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων και σου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις με μεγάλη ευκολία. Μπορεί να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες και να επικρατήσει και πάλι η αρμονία με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρώσου σε καθημερινά ζητήματα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν και να δημιουργούν πρόβλημα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Είναι γεγονός ότι μπορείς να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα που σε προβληματίζουν και να λύσεις τις οποίες παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη για διασκέδαση είναι καθοριστική καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία στη ζωή σου. Πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με το ταπεραμέντο σου και την επικοινωνιακή δεινότητα καθώς μπορείς να προσεγγίσεις τους πάντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικογενειακά ζητήματα μπορεί να προκύψουν σήμερα όμως έχεις τη διάθεση να δώσεις άμεσα λύσεις καθώς η ανάγκη να συζητήσεις και να ξεφύγεις από ότι μπορεί να σε ταλαιπωρήσει κυριαρχεί. Τα συναισθήματα είναι έντονα και σου δίνουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τα οικεία πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μπορούν να αντιληφθούν το σκεπτικό σου και να σου δώσουν τις καλύτερες δυνατές συμβουλές. Αυτό θα βοηθήσει για να βρεις το κέφι σου και να περάσετε όμορφα μαζί ξεφεύγοντας από τις όποιες δυσκολίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι σημαντικό να νιώσεις ότι μπορείς να έχεις σταθερότητα στη ζωή σου γιατί αυτό σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να ξεφύγεις από τις οποίες ανασφάλειες. Οι αμφιβολίες όμως είναι υπαρκτές και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι αν δεν το διαχειριστείς.

Ετικέτες: