PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα έντονος θα είναι ο συναισθηματικός κόσμος.

ΚΡΙΟΣ

Μην μεγεθύνετε τις καταστάσεις πέρα από τις πραγματικές τους διαστάσεις. Αυτή η περίοδος απαιτεί από εσάς ωριμότητα, να προσεγγίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα τα προβλήματά σας. Μόνο με αυτή την οπτική στην καθημερινότητα θα προοδεύσετε. Εστιάστε στα δικά σας θέματα με επιμονή και υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε απόλυτα σίγουροι για τον εαυτό σας και όλα φαίνεται να παίρνουν θετική πορεία. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και φέρνουν επαγγελματικές επιτυχίες και αναγνώριση από τον περίγυρό σας. Η εκπλήρωση των στόχων σας είναι κοντά, γι’ αυτό μην κάνετε βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις. Είναι καλή στιγμή για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε διχασμένοι στο να προχωρήσετε κάποιες υποθέσεις σας, κάποιες δυσχερείς συγκυρίες φαίνεται να αλλάζουν την πορεία σας. Δεν πρέπει να αφήσετε να σας καταβάλει ο πανικός, γιατί θα πάει χαμένη η έως τώρα σκληρή δουλειά σας. Οργανώστε τις κινήσεις σας, μείνετε προσηλωμένοι σε όσα πρέπει να κάνετε. Με λίγη επιπλέον προσπάθεια, οι στόχοι σας θα πάρουν αίσιο πρόσημο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πολλές υποχρεώσεις σας φέρνουν κοντά στα όρια της εξουθένωσης. Αλλά οι προοπτικές σας διαγράφονται θετικές, γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσετε πιο αίσια και δημιουργική οπτική. Εστιάστε στα δικά σας θέματα, χωρίς να σπαταλάτε χρόνο σε προβλήματα άλλων. Μόνο έτσι θα ηρεμήσετε και θα ανασκουμπωθείτε, για να προχωρήσετε στην πρόοδο που αποζητάτε.

ΛΕΩΝ

Οπλιστείτε με λογική και υπομονή. Κάποιες δονήσεις θα επικρατούν στην ατμόσφαιρα, σας συστήνουν να εστιάσετε μόνο σε όσα έχουν πραγματικά σημασία. Είναι στο χέρι σας να κάνετε κινήσεις που θα διασφαλίσουν ένα μέλλον πιο ρόδινο. Μόνο εσείς ξέρετε το καλύτερο για τη ζωή σας, γι’ αυτό να αναμένετε γεγονότα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα αρχίζουν να κυλούν με τον τρόπο που είχατε σχεδιάσει. Πλέον μπορείτε να κλείσετε δια παντός τις πόρτες στο παρελθόν και να αρχίσετε να προσαρμόζεστε στο καινούργιο περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σας. Η ελαστικότητά σας και η ετοιμότητα να επιλύετε τα προβλήματα όταν προκύπτουν, θα σας οδηγήσουν στην ηθική ικανοποίηση. Θα σας ωφελήσει αν δώσετε περισσότερη σημασία στα λόγια των ανθρώπων που σας αγαπούν και θέλουν το καλό σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σας εγγυώνται μια ήρεμη διαδρομή στο εξής. Υποχρεώσεις και εκκρεμότητες φτάνουν στη διεκπεραίωσή σας, βάζοντας αποδοτικές προτεραιότητες. Το πιο ευχάριστο στοιχείο αυτής της περιόδου, είναι ότι έχετε δημιουργήσει ένα ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον γύρω σας. Να επιλύετε κάθε θέμα τη στιγμή που προκύπτει, χωρίς να σπαταλάτε περισσότερο χρόνο και ενέργεια απ’ όσο χρειάζεται. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και θα φτάσετε νικητές στη γραμμή τερματισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια οικογενειακά θέματα θα μονοπωλήσουν την προσοχή σας. Είναι απαραίτητο πλέον να κλείσετε όσα έχουν βαλτώσει εδώ και καιρό. Αυτή η αποδοτική πορεία θα σας φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα, χωρίς να δίνετε σημασία στα όποια κακοπροαίρετα σχόλια. Τίποτα δεν θα καταφέρει να σας αποσυντονίσει, αν έχετε εμπιστοσύνη στο κριτήριο και τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες συγκυρίες δυσκολεύουν την πορεία σας. Είναι φυσικό να εκνευρίζεστε ή να απογοητεύεστε, αλλά τώρα πρέπει να επιδείξετε λογική και σύνεση. Προτιμήστε να αναζητήσετε τις διορθωτικές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε, ώστε να χειριστείτε ακόμα και απρόβλεπτες εξελίξεις. Σύντομα θα απολαμβάνετε την αναγνώριση και τον σεβασμό του περιβάλλοντός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κλείστε πλέον την πόρτα στο παρελθόν. Βάλτε σε προτεραιότητα όσα πραγματικά σας κάνουν ευτυχισμένους, για να βελτιώσετε τη διάθεση και την οπτική σας για τα πράγματα. Χαίρεστε της συμπάθειας και εκτίμησης του περιβάλλοντός σας και έχετε τα φόντα να σημειώσετε πρόοδο. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σας ανορθώνονται όλο περισσότερο με αυτή τη νεοαποκτηθείσα δημοτικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις σας προσεγγίζουν. Το αποτέλεσμα θα είναι να μην κυλήσουν όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει, γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε την καλή σας διάθεση. Οπλιστείτε με υπομονή, κρατήστε αποστάσεις από άτομα και καταστάσεις που σας ασκούν αρνητική επιρροή. Η δική σας ισορροπία θα βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι είστε σε πορεία επιτυχίας, ότι οι αποφάσεις σας είναι οι ενδεδειγμένες. Μην ασχοληθείτε καθόλου με τις απόψεις και τις κρίσεις των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε σε φάση έντονης δημιουργικότητας. Τώρα μπορείτε να διορθώσετε προβληματικές καταστάσεις που έχουν φέρει πίεση και σύγχυση στην καθημερινότητά σας. Μόλις βρείτε την επιθυμητή ισορροπία, κάντε ένα διάλειμμα για να αποτιμήσετε την πορεία σας. Έχετε την απαραίτητη διαύγεια για να φτάσετε στα ζητούμενά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment