PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έντονος θα είναι ο συναισθηματικός κόσμος, έκταση θα έχει η φαντασία, η διαίσθηση θα είναι σωστός οδηγός.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικά εργαλεία για να πετύχετε αποτελούν η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σας. Πρέπει να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων στα χέρια σας και να μην σταματήσετε μπροστά σε τίποτα. Με τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας σε άνθιση, μπορείτε τώρα να έλξετε πολλούς συμμάχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας κατακλύζει η επαναστατική διάθεση. Αυτή θα σας επιτρέψει να κάνετε πολλές αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Στη συνέχεια θα δείτε να ξεπερνάτε με άνεση όσα σας καθυστερούσαν τελευταία και απορροφούσαν όλη την ενέργειά σας. Όσο πορεύεστε με υπευθυνότητα, όλα θα κυλήσουν καλύτερα απ’ όσο φαντάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πολλές ανοικτές πόρτες στο παρελθόν δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε, έχει φτάσει η στιγμή να τις κλείσετε μια για πάντα. Σε καμία περίπτωση μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί ή/και να συμπεριφερθεί με ανευθυνότητα. Όσο λειτουργείτε με ψυχραιμία, θα δείτε να παίρνουν όλα σύντομα πιο αίσια τροπή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παλεύετε με πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο λόγος που κοντεύετε να χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας αλλά και των καταστάσεων. Πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να θέσετε καινούργιες προτεραιότητες. Μόνο όταν μπορέσετε να αξιολογήσετε το κάθε πρόβλημα μεμονωμένα, θα καταφέρετε και να το επιλύσετε ένα κάθε φορά. Μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή, γιατί το πιο πιθανό είναι να πιεστείτε και πάλι στο μέλλον. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στην προσωπική σας ζωή, το πιο πιθανό είναι να την βλάψει.

ΛΕΩΝ

Η πίεση που νιώθετε τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να καταπονεί τις αντοχές σας. Πολλοί τομείς της ζωής είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί, γι’ αυτό δεν καταφέρνετε να τους παρακολουθείτε όλους. Αλλά όσο πιο πολύ κουράζεστε, τόσο θολώνει η κριτική σας ικανότητα και δεν μπορείτε να πάρετε ορθές αποφάσεις. Για να χειριστείτε τα θέματά σας άρτια, χρειάζεστε μια ανάπαυλα για να ξεκουραστείτε και να αποσυμπιεστείτε. Μόλις καθαρίσει η σκέψη σας, θα επιστρέψετε δριμύτεροι στην οργάνωση όλων των θεμάτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα φαίνεται να είναι κάπως περίπλοκα. Τα γεγονότα εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς αυτή την περίοδο, σε σημείο να μην προλαβαίνετε να αντιδράσετε. Νιώθετε ότι τρέχετε για να διαχειριστείτε τα υπάρχοντα προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείτε να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις. Αυτή η τακτική αυξάνει την πίεσή σας και δημιουργεί τριβές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας και να μην πιέζετε τις καταστάσεις πέρα από τα όριά τους, προτιμήστε να τις χειριστείτε πιο διπλωματικά. Αν βγουν εκτός ελέγχου, δεν θα μπορέσετε τελικά να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες ραγδαίες εξελίξεις προσεγγίζουν τη ζωή σας. Ειδήσεις θα συρρέουν από παντού, τόσο θετικές όσο και λιγότερο, που είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν την οπτική σας για πολλά θέματα. Σκοτεινά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και κάποια θα σας εκπλήξουν, γιατί θα αφορούν άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Αν φίλοι ή συγγενείς χρειαστούν τη βοήθειά σας, σταθείτε στο πλάι τους και στηρίξτε τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Όσο αλλόκοτα κι αν σας φαντάζουν όλα, παραμείνετε σε ετοιμότητα για να μην χάσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας, το σημαντικό είναι να παράσχετε τις απαραίτητες συμβουλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτέλους το σύμπαν σας παράσχει μια ανάπαυλα για να διαθέσετε χρόνο στον εαυτό σας. Τώρα μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που ονειρεύεστε εδώ και καιρό. Να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Είναι σημαντικό να διεξάγετε αυτό τον εσωτερικό διάλογο, να επιθεωρήσετε τη ζωή σας και να αλλάξετε τις τακτικές σας όπου χρειάζεται. Θα σας κάνει καλό να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας στο εξής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίθετε από ενέργεια και δυναμισμό. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δώσετε ώθηση σε όλα τα σχέδιά σας. Αν στα οικονομικά σας προκύψει κάποια ανησυχία, θα οφείλεται στις πολλές υποχρεώσεις και πληρωμές που πρέπει να διαχειριστείτε άμεσα. Μην αποθαρρυνθείτε από τίποτα, ακολουθήστε πιστά τα πρόγραμμά σας και θα αρχίσετε να σημειώνετε πρόοδο. Σύντομα θα λάβετε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εξελίξεις σας προσεγγίζουν με μεγάλη ταχύτητα. Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και εστιασμένοι, για να καταφέρετε να κατευθύνετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε εσείς. Να είστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές, έτοιμοι για τα πάντα, έτσι θα διαχειριστείτε όποια πρόκληση προκύψει στην πορεία σας και θα σημειώσετε πρόοδο γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον τελευταίο καιρό φανήκατε εξαιρετικά υπομονετικοί και χειριστήκατε τα πάντα άρτια. Άρα είναι φυσικό να αναμένετε αίσια αποτελέσματα από τις προσπάθειές σας, τα οποία και θα λάβετε. Συνεχίστε την καλή δουλειά και μην αποθαρρυνθείτε από όποια πρόκληση κι αν προκύψει στην πορεία σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να επηρεάσει τις αποφάσεις σας, έχετε την εύνοια των άστρων για να διαπρέψετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Επιτέλους μπορείτε να αποσυμπιεστείτε. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από προβλήματα που είχαν βαλτώσει και δεν επέτρεπαν να δείτε το μέλλον σας με διαύγεια. Αφού ξεκουραστείτε και επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, θα επιστρέψετε στη δράση δριμύτεροι και με πιο αποτελεσματική στρατηγική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment