PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση.

ΚΡΙΟΣ

Με αργά και σταθερά βήματα θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Περνάτε σε μια πιο αίσια φάση ζωής, γι’ αυτό δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις. Κάποιες διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, θα εξομαλυνθούν μόλις θα διαχειριστείτε με καλή προδιάθεση. Κάντε μια ανάπαυλα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, χρειάζεστε λίγη επιπλέον ξεκούραση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα αισθήματά σας φαίνεται να είναι σε αναβρασμό. Αν νιώσετε μια τάση προς τη μελαγχολία, προστατεύστε τον εαυτό σας και στραφείτε συνειδητά σε πιο θετικές σκέψεις. Έτσι θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και την πίστη στις ικανότητές σας. Περάστε περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους και συζητήστε όσα έχετε στο μυαλό σας. Θα σας κάνει καλό να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας τις συμβουλές τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρχίστε να μετράτε επιτυχίες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του θάρρους και της αποφασιστικότητας που επιδεικνύετε τον τελευταίο καιρό. Θα διαπρέψετε σε ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας, όσο διατηρείτε τη θετική σκέψη και το χαμόγελό σας. Παραμείνετε ελαστικοί, όταν μπαίνετε σε διάλογο με τους δικούς σας για οικογενειακά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποιήστε τη διπλωματία και την ευστροφία σας. Πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση, για να αποφύγετε τάσεις ζήλιας ή αρνητισμού από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Μην τους δώσετε το περιθώριο να σας επηρεάσουν, μπορείτε να απομακρύνετε διακριτικά ακόμα και τους πιο άσπονδους «φίλους» σας.

ΛΕΩΝ

Είναι καιρός να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες. Κοιτάξτε με ρεαλισμό τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, για να καταβάλετε τον κόπο που απαιτούν οι πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες σας. Αν αφήσετε να σωρευτούν, θα υποστείτε αχρείαστη πίεση. Η αδράνεια είναι ο μόνος εχθρός σας, γι’ αυτό επιλέξτε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο δυναμισμός και η ενέργειά σας παίρνουν την ανιούσα. Μπορείτε να υλοποιήσετε όσα έχετε αναλάβει και θα έχετε τις ευκαιρίες να χειριστείτε όσα σας εμπόδιζαν να σημειώσετε πρόοδο. Κάθε δυσχέρεια που μπορεί να προκύψει στην πορεία σας, θα σας κάνει δυνατότερους και πιο αποδοτικούς. Αρχίζετε να λαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να αναδύεστε νικητές.

ΖΥΓΟΣ

Βάλτε τώρα σε σειρά όλους τους τομείς της ζωής σας. Είναι καιρός να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώσετε, καθώς περνάτε σε μια καινούργια και πιο δημιουργική φάση. Στήστε την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε και εμείνετε σε αυτήν. Να αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας μόνο σε άτομα απολύτου εμπιστοσύνης, που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο. Αυτοί οι άνθρωποι νοιάζονται πραγματικά για εσάς και μπορούν να στηρίξουν τις προσπάθειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι καιρός να στραφείτε στη θετική πλευρά της ζωής. Δώστε περισσότερη προσοχή στις προτάσεις που σας γίνονται, οι αποφάσεις που θα πάρετε μπορούν να αλλάξουν άρδην τη ζωή σας. Επίσης, φροντίστε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Οι συμβουλές τους θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε πιο γρήγορα την ευτυχία που σας αξίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία επιστρέφει στη ζωή σας. Επιστρατεύστε τη διπλωματία αλλά και τη γοητεία σας, για να χειριστείτε ακόμα και θέματα που σας φάνταζαν βαλτωμένα. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας για να υλοποιήσετε όλους τους στόχους που θα θέσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δημιουργήστε ένα ήρεμο περιβάλλον γύρω σας. Πρέπει να παραμείνετε σε επαγρύπνηση, προκειμένου να διαχειριστείτε άτομα που φαινομενικά θα σας προσεγγίσουν καλοπροαίρετα. Το πιο πιθανό είναι να έχουν ύπουλα κίνητρα ή αρνητική επίδραση στην ψυχολογία σας. Αλλά αν διατηρήσετε την ψυχραιμία και το κριτήριό σας, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτό το προκλητικό στάδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η «τρέλα» που επικρατεί γύρω σας τελευταία φαίνεται να σας ευνοεί. Ήδη αρχίζετε να έχετε θετικά αποτελέσματα, καθώς δημιουργήσατε μια προστατευτική ασπίδα έναντι κάθε αρνητικής επίδρασης. Έχοντας αποκλείσει αυτές τις δονήσεις, περνάτε σε μια πιο δημιουργική και δυναμική περίοδο ζωής. Στο εξής θα υπάρχει μόνο εξέλιξη και βελτίωση σε όλους τους τομείς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή είναι η στιγμή να βάλετε σε τάξη τις κινήσεις σας για το μέλλον. Πρέπει να εστιάσετε στην καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία, να υιοθετήσετε ένα θετικό σκεπτικό για όλους τους τομείς που σας απασχολούν. Αποφύγετε την επαφή με αρνητικά άτομα που θέλουν να σας δουν να αποτυγχάνετε, αν τα αφήσετε κοντά σας, είναι πιθανό και να το επιτύχουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment