PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ημέρα γεμάτη εύνοια.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια ιδανική μέρα για να ξεκαθαρίσετε όλα εκείνα τα σημαντικά και ουσιαστικά θέματα που απασχολούν την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από την εύνοια των πλανητών για μια καλότυχη, καινούρια γνωριμία, ενώ οι δεσμευμένοι κάντε έναν τρυφερό και ρομαντικό περίπατο με το ταίρι σας, συζητήστε δίχως εγωιστική και ανταγωνιστική συμπεριφορά με το άλλο σας μισό, περάστε ειδυλλιακές, συναισθηματικές στιγμές στην σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μέρα ήπιας δράσης είναι η σημερινή, κυρίως για τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν, που ίσως χρειάζεται να ενισχύσετε την μετριοπάθεια και τους χαμηλούς σας τόνους για να καρποφορήσουν οι θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και συναισθηματικές σας επιδιώξεις. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στο ένστικτο και την εσωτερική σας φωνή, παρά στον ορθολογισμό και τα πρέπει σας, που εμποδίζουν την καρδιά σας να κερδίσει όσα δικαιούται από το ταίρι που συντροφεύει τα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα τα’ χει όλα! Για τις προσωπικές επιδιώξεις και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, σήμερα θα βρίσκεστε πολύ κοντά στην επιτυχία και την οικονομική καταξίωση που δικαιώνεστε. Κοντρολάρετε τα νεύρα και τον θυμό σας στην ερωτική σας ζωή, εξευμενίστε τις έντονες φραστικά στιγμές με το ταίρι σας, με ένα ζεστό και τρυφερό σας χαμόγελο, μην αφήνετε τον εγωισμό να νικάει το πάθος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πλησιάστε ακόμα περισσότερο τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας σήμερα, ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια και κόπο στο κομμάτι εκείνο που αφορά στην επικοινωνία με τα κοντινά σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, να επιστρατεύσετε την διπλωματία σας στον τρόπο που εκφράζεστε, χωρίς εγωιστικό και τολμηρό προφίλ, δίχως το αίσθημα της ζήλειας και του πείσματος, αλλά με πλουραλισμό και γενναιοδωρία στις αισθησιακές, μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Δεδομένου ότι κάθε επαγγελματική σας επιδίωξη και κάθε προσωπική σας επιθυμία μπορούν σήμερα να πάρουν σάρκα και οστά, είτε από την ευνοϊκή συγκυρία των πλανητών, είτε γιατί τα εσωτερικά σας θέλω υπερνικούν τους κόπους σας, προσέξτε ιδιαίτερα κάποιες υποσχέσεις που θα σας δοθούν από άτομο του φιλικού ή συναισθηματικού σας περιβάλλοντος και πιθανόν αποπλανήσουν τα σχέδια και τα πλάνα σας. Οι αδέσμευτοι δεν έχετε παρά να ενδώσετε στο τρυφερό φλερτ μιας νέας γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είσαστε συνεχώς, με το βλέμμα στραμμένο στις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποχρεώσεις, αλλά και με την ακατανίκητη διάθεση να κάνετε πράξη όλα εκείνα τα θέματα της καθημερινότητας που καθυστερούν και αναβάλλονται. Οι αστρολογικές όψεις είναι στο πλευρό σας, για να δείτε τον έναν μετά τον άλλον τους στόχους σας να κερδίζουν έδαφος, είτε είναι μια κατάσταση που αφορά στην δουλειά σας, είτε στην αμοιβαιότητα και την ενότητα με το ταίρι που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας επαφές και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις τραβούν σήμερα το ενδιαφέρον σας, αναγκάζοντας τις κινήσεις, τις αποφάσεις σας και τις σημαντικές σας επιλογές, να οδεύουν προς τον δρόμο της αισιοδοξίας και της αποφασιστικότητας, ίσως γιατί θεωρείτε πως μπορείτε να κάνετε οριστικά βήματα για το μέλλον της σχέσης σας, οργανώνοντας ένα ρομαντικό ταξίδι ή μια κοντινή φυγή με το ταίρι σας, ξεφεύγοντας εντελώς από την προβληματική και θαμπή σας καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν προσπαθείτε εδώ και μέρες να βάλετε σε τάξη τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις οικονομικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν, σήμερα είναι η καλύτερη και η ευνοϊκότερη ημέρα, για να απαλλαγείτε από ψυχικά και συναισθηματικά βάρη, ανοίγοντας την καρδιά σας σε έναν έμπιστο, δοκιμασμένο φιλικό πρόσωπο, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αγνοώντας την απόλυτη στάση και συμπεριφορά, τις κάθετες απόψεις και τα πιστεύω σας, γιατί έτσι θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε σήμερα όλο το βάρος και την προσοχή σας στο κομμάτι εκείνο της καθημερινότητας που αφορά τις ανθρώπινες και επαγγελματικές σας σχέσεις και την ισορροπία που υπάρχει στο χρόνο που αφιερώνετε στην δουλειά σας και στην ερωτική σας ζωή. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να βάλετε απέναντι σας τον εγωισμό, την αίσθηση για χειραγώγηση που εκπέμπετε σε αγαπημένα πρόσωπα και στο ταίρι σας, για να γαληνέψει ο δεσμός σας από τις εντάσεις, να εναρμονίσετε τα θέλω και τα πρέπει σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν πιστέψετε σήμερα στην αξιοσύνη, στην περηφάνια και στην αξιοπρέπειά σας, τότε οι αστρολογικές συγκυρίες των πλανητών σας βοηθούν απεριόριστα να διεκδικήσετε με ήπιο τρόπο μια προαγωγή ή καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες, ενώ στην ερωτική σας ζωή μπορείτε κάλλιστα να εμβαθύνετε στις κρυφές επιθυμίες και τις αλήθειες της καρδιάς του συντρόφου σας με ερευνητική και τρυφερή διάθεση, για να βγει επιτέλους στο φως όλο το παρασκήνιο πίσω από τον δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προετοιμαστείτε σήμερα για θετικές και ανατρεπτικές αλλαγές, που αφορούν κυρίως μια καινούρια πρόταση συνεργασίας, επηρεάζουν την εμφάνιση μιας νεογέννητης γνωριμίας που θα μαγνητίσει το βλέμμα των αδέσμευτων, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή την προσοχή σας, που έχουν να κάνουν με μια συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο για αλλαγή σπιτιού, ακόμα και συγκατοίκησης, που θα σας δείξουν πως το συναισθηματικό παρόν μπορεί να κουμαντάρει άψογα το ερωτικό αύριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Κινητικότητα και επικοινωνιακός αναβρασμός επικρατούν σήμερα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, για αυτό το λόγο, ακολουθείστε το ένστικτο και την αλάθητη διαίσθησή σας, για να εξοικονομήσετε ενέργεια από τις υποχρεώσεις σας και να την διοχετεύσετε στην ερωτική σας σχέση, μιλήστε με έμπιστα άτομα γύρω σας, απομακρύνοντας τους κόλακες, τις ψεύτικες υποσχέσεις, και τους άκαρπους όρκους, δείξτε απόλυτη στοργή και τρυφερότητα στις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment