PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανασφάλειες και απωθημένα επηρεάζουν τη σκέψη και την ψυχολογία μας.

ΚΡΙΟΣ

Καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις πρέπουσες λύσεις, αναζητώντας την ουσία. Αξιοποίησε ιδέες και σκέψεις σε συνδυασμό με τη ζωτικότητα σου και βάδισε μπροστά, χωρίς ανασφάλειες και φοβίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Την σημερινή ημέρα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός εαυτού ό,τι και αν γίνει, αλλά οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δες σήμερα τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, πιο ρεαλιστική και λογική. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ευαισθησία σου, σε παρασύρει σε λάθος καταστάσεις; Αυτή η Κυριακή δεν είναι η κατάλληλη για να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Αντ’ αυτού, μπορείς θαυμάσια να προγραμματίσεις τώρα τους στόχους σου και να τους υλοποιήσεις στην πορεία, με σταθερά βήματα. Το βράδυ, φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να περάσεις καλά, με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση αυτήν την Κυριακή. Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου και τα λόγια σου να μην γίνονται κατανοητά, προσπάθησε να είσαι σαφής στις κουβέντες σου και μην μπερδεύεις τους συνομιλητές σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο ζημιωμένος.

ΛΕΩΝ

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ωστόσο πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μετά να πάρεις αποφάσεις. Θα έχεις την ικανότητα να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα και ποια όχι και να τα απομακρύνεις από την ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες σήμερα για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Η μέρα θα είναι καλή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου, αλλά και για να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρέπει να προσέξεις την διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι μια μέρα επαφών και επικοινωνίας για εσένα και πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδια σου εκ νέου. Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις για διάφορα ζητήματα και θα βρεις μεγάλη κατανόηση. Άλλωστε, χρειάζεσαι μια ψυχική συμπαράσταση για όσα σε απασχολούν για να ηρεμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φρόντισε σήμερα να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό. Η μέρα θα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα που αφορούν παρελθοντικές καταστάσεις. Απόφυγε τις τάσεις απομόνωσης που μπορεί να έχεις και συνεργάσου με τους οικείους σου, για να τονώσεις ευχάριστα την καθημερινότητα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και σε μια διάθεση να κάνεις όλα όσα σκέφτεσαι άμεσα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά, γιατί δεν γίνονται σε μία στιγμή, αλλά να μη χάσεις την καλή σου διάθεση και τη θέληση να τα τακτοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία πολύ δυναμική Κυριακή η σημερινή για εσένα. Θα πάρεις απόφαση να λύσεις αρκετά θέματα και κυρίως να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με ανθρώπους που δεν σου κάνουν. Μυστικά και ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια τις απογευματινές ώρες. Δείξε την κατάλληλη προσοχή και αντιμετώπισε τα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά από τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό θα μείνουν πίσω και θα ανακουφιστείς σε μεγάλο βαθμό αυτήν την Κυριακή. Γενικότερα, με λίγη ηρεμία και καλή διάθεση μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις, χωρίς να νιώθεις ένταση και νεύρα. Κυρίως απόφυγε τις βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε έχει πιάσει σήμερα ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλάνε τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε θα διαπιστώσεις ότι όσοι νοιάζονται είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά και κάποιοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. Μην διστάσεις!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment