PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Επικοινωνιακή διάθεση κάτι που θα βοηθήσει και  στη διευθέτηση πρακτικών ζητημάτων.

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματική ωριμότητα θα δείξετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές, συναισθηματική ικανοποίηση θα νιώσετε από κριτική που θα σας ασκηθεί. Σήμερα κλείνετε ανοιχτά ζητήματα που σας αγχώνουν, με δυναμισμό αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Ενδεχομένως να υπάρξει απρόοπτη πρόταση, εσείς που αναζητάτε εργασία θα πάρετε τα πάνω σας, ανοίγεται δυνατότητα σταθερής εργασίας μελλοντικών προδιαγραφών.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισιόδοξα συμβάντα θα σας απομακρύνουν από τον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης και από την παθητική ή αδιάφορη στάση. Παίρνετε τα πάνω σας, αποκτάτε δυναμικές πεποιθήσεις, οι ιδέες σας θα είναι πρωτοποριακές. Ανανεώνεστε ψυχολογικά,  αναλαμβάνετε άμεση δράση, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να κλείσετε ανοιχτές επαγγελματικές υποθέσεις. Εσείς που από καιρό ψάχνετε για εργασία  ίσως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας και γενικότερα την επαγγελματική σας κατεύθυνση, το έναυσμα θα δοθεί από ένα συγκεκριμένο άνοιγμα που δε θα είναι στις προβλέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δημιουργικές προτάσεις θα ακούσετε, σε επαγγελματικές συζητήσεις θα συμμετέχετε, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σας  θα σας ανοίξουν δίοδο προόδου, δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδεχόμενο προαγωγής. Σήμερα  θα δείτε με πιο υπεύθυνο και πιο σοβαρό μάτι κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις, επικεντρωθείτε στις συνεργασίες σας. Σε εργασιακές σας υποθέσεις που επείγει η διεκπεραίωση τους θα εμφανιστείτε πρακτικοί και αποδοτικοί. Σε οικονομικά θέματα αγορές ή πωλήσεις δείξτε ενδιαφέρον στα επενδυτικά ενδεχόμενα, προσπαθήστε να σιγουρέψετε την ασφάλεια των χρηματικών ποσών που θα διαθέσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα ανοιχτούν, η ανάγκη σας για συντονισμό και ανασυγκρότηση θα σας βοηθήσει να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Είναι πολύ πιθανόν ένα χρηματικό πόσο που αναμένατε να έρθει στα χέρια σας, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε μια πολύ σοβαρή σας υποχρέωση που βάραινε ως τώρα την ψυχολογία σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε με φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα, η αισιοδοξία που θα νιώσετε θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξει διαύγεια στη σκέψη σας, σήμερα θα καταφέρετε να διαχειριστείτε επιτυχώς τις δύσκολες καταστάσεις. Στις συζητήσεις σας η στάση σας θα είναι διαλλακτική, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Η μέρα σας θα είναι κοινωνικά γεμάτη με έντονη δραστηριότητα, θα υπάρξει συνεννόηση στις συζητήσεις σας, δεκτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ένα καινούργιο άτομο θα διευρύνει τον φιλικό σας κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συμβάντα θα είναι ενθαρρυντικά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με θετική σκέψη. Η στάση σας σήμερα θα είναι διπλωματική, η διάθεση σας ειρηνική, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τυχόν έκρυθμες καταστάσεις. Συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, η μέρα ενδείκνυται για κλείσιμο επαγγελματικών ή οικονομικών συμφωνιών. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα πάρει θετική έκταση, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε νέα συνεργασία με εποικοδομητική κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ

Αλλάζει η οπτική σας γωνία, σήμερα ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας, δυναμική θα είναι η στάση σας. Η δεκτικότητα που θα σας διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο. Συλλογικές εργασίες θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα, τυχόν πρωτοποριακές απόψεις ή τακτικές θα γίνουν αποδεκτές. Με επιτυχία θα κλείσουν οι εργασίες που έχετε αναλάβει, ο επαγγελματισμός σας θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπα που χρειάζεστε την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγονται νέες προοπτικές επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης, σήμερα  μην προσπεράσετε ή αγνοήσετε τις ευκαιρίες. Οι προσπάθειες σας θα έχουν αποτέλεσμα, σας συμβουλεύω να μην καταθέσετε τα όπλα. Έρχονται έσοδα, θα εισπράξετε χρήματα  ωστόσο θα πρέπει να τα χειριστείτε με μεθοδικότητα και όχι με διάθεση υπερκατανάλωσης, αποφύγετε τις υπερβολικές ή ανούσιες αγορές.  Ενισχυμένη θα είναι η κοινωνικότητα σας, σήμερα θα θελήσετε να βγείτε έξω, να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο, να συνομιλήσετε και να γνωρίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοούνται οι αλλαγές και οι προσπάθειες, σήμερα ανανεώστε τους επαγγελματικούς σας στόχους, οργανώστε καινούρια σχέδια, κάντε το βήμα να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα που σας δυσανασχετούν. Διορατική θα είναι η σκέψη σας, θα είστε επικοινωνιακοί συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας επαφές. Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές,  σας προτρέπω να δώσετε σημασία και έκταση στην καινούργια επαγγελματική συνεργασία που θα εμφανιστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρχονται νέα ανοίγματα επικοινωνίας με φίλους, συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα. Ανανεώνονται τα πλάνα σας, σε διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα πρέπει να αποφύγετε τις βιασύνες.  Αν σκεφτείτε με ορθολογισμό θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις άγχους, από διλλήματα και από τάσεις αναποφασιστικότητας. Καινούργιες ιδέες και νέες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, επιτυχία θα βρει ένας συγκεκριμένος σας στόχος οργανώστε τις ενέργειες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παίρνετε απόφαση να κυνηγήσετε στόχους και επιθυμίες, σήμερα δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας, ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές και τις ωραιοποιήσεις. Σήμερα θα επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας σκοπούς καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, θα επανεξετάσετε προοπτικές και ενδεχόμενα. Ευρηματική σκέψη και εμφάνιση νέων ιδεών θα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά σας. Θα είστε ενισχυμένοι με σταθερή θέληση για δράση, η αισιοδοξία που θα νιώσετε θα σας αποτρέψει από τυχόν αναστολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα σε συναλλαγές και οικονομικές δοσοληψίες προσοχή στο ενδεχόμενο της παραπλάνησης. Διάθεση για αλλαγές και νέες δημιουργικές ιδέες θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις,  επιχειρηματικό θα είναι το πνεύμα σας. Θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα για δημιουργικές συνεργασίες και εποικοδομητικές συνομιλίες, προσοχή σε συζητήσεις γύρω από  αγορές και χρηματικά ποσά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment