PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα δείτε λάθη και ελλείψεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Επαναστατικά αποφασισμένοι να πάρετε τα ηνία της ζωής σας, να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην σας συνεπάρει τόσο ο ενθουσιασμός που να δράτε πριν σκεφτείτε. Δεν πρέπει να ρισκάρετε να κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Καλύτερα να κάνετε αργά και σταθερά βήματα, που θα σας φτάσουν σίγουρα στους στόχους που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προβλέπονται αποκαλύψεις και διαφωνίες με τους αγαπημένους σας. Επειδή θα σας πιάσουν εξ απροόπτου και ίσως να σας απογοητεύσουν, ας παραμείνετε ψύχραιμοι, αν έχετε τον έλεγχο σε όσα πείτε και κάνετε, θα αποφύγετε να χειροτερέψετε το κλίμα. Κρατήστε χαμηλό τον τόνο της φωνής σας και στοχεύσετε στην εξομάλυνση της κατάστασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχουν προκύψει πολλές δυσκολίες και πιέσεις τον τελευταίο καιρό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να ηρεμήσετε και να στραφείτε στην υλοποίηση των στόχων σας. Η ένταση οδηγεί σε συγκρούσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, για να μην πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Σίγουρα δεν θέλετε να πληγώσετε ούτε να θίξετε κανέναν. Γι’ αυτό πρέπει να έχετε περισσότερο αυτοέλεγχο και να ελέγχετε διπλά τα λόγια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φαίνεται ότι τελευταία επικρατεί χάος στη ζωή και τις σκέψεις σας. Το νεφέλωμα στο μυαλό σας δεν επιτρέπει να κρίνετε ορθά πρόσωπα και καταστάσεις, ως επακόλουθο, έχετε κάνει λανθασμένες επιλογές και ανάρμοστους χειρισμούς. Χρειάζεστε χρόνο για να ανασυνταχθείτε, να ανακτήσετε τη δύναμη και τη διαύγειά σας. Έτσι θα ανανεωθείτε και θα επιστρέψετε δριμύτεροι και πιο παραγωγικοί.

ΛΕΩΝ

Πρέπει να κάνετε έναν ειλικρινή και ώριμο διάλογο με τον εαυτό σας. Αυτή η διαδικασία θα επιστρέψει να ανακτήσετε τη διαύγειά σας, τόσο για τα συναισθηματικά όσο και για τα πρακτικά θέματά σας. Έτσι θα βελτιωθεί η καθημερινότητά σας και θα είστε λιγότερο νευρικοί. Οφείλετε να προσφέρετε μια ανάπαυλα στον εαυτό σας από καιρό σε καρό, προκειμένου να ανανεώνεστε και να ανασυντάσσεστε. Δώστε περισσότερη σημασία στην υγεία και την εμφάνισή σας, για να τονώσετε και την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ζωή σας αρχίζει να αποκτά πιο ήρεμους και σταθερούς ρυθμούς. Χάρη στον κόπο που έχετε καταβάλει, το αρμονικό κλίμα ευνοεί την υλοποίηση των στόχων σας. Σύντομα θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά όνειρα και φιλοδοξίες, αρκεί να μην επηρεαστείτε από τρίτους. Εστιάστε στα θέλω σας με εμπιστοσύνη στο κριτήριο και τη διαίσθησή σας, για να εξελιχθούν όλα ακόμα πιο αίσια.

ΖΥΓΟΣ

Επιτέλους η απαισιοδοξία περνά στο παρελθόν. Πλέον θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με πιο ρόδινες προοπτικές. Φροντίστε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, από εμπόδια και δυσκολίες που σας περιόριζαν ως τώρα. Η πορεία προβλέπεται θετική και επιτυχημένη για όλα τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή, ο χρόνος που διαθέσατε για τον εαυτό σας, επέτρεψε να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις και τα θέματά σας. Είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε αυτή την αίσια ατμόσφαιρα και να σημειώνετε πρόοδο. Βαδίστε συνδυάζοντας το ένστικτο με τη λογική, μια πρακτική που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πίεση της τελευταίας περιόδου έχει καταπονήσει τα όριά σας. Δεν μπορείτε να αντέξετε άλλο με αυτό το ρυθμό, ενώ τα προβλήματα φαντάζουν ατελείωτα. Αλλά δεν έχετε άλλη ενέργεια για να τα χειριστείτε, χρειάζεστε άμεσα ένα διάλειμμα. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις αντοχές σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε σε κάθε πρόκληση ή εμπόδιο προκύπτει στην πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα και πράγματα. Τον τελευταίο καιρό έχετε χάσει την επαφή με τους στόχους σας, γι’ αυτό νιώθετε αποσυντονισμένοι και αγχωμένοι. Κάντε μια ανάπαυλα μόνοι, για να κάνετε τον απαραίτητο απολογισμό. Έτσι θα δείτε τη ζωή σας με περισσότερη διαύγεια, ώστε να καθορίστε τη στάση σας απέναντι σε συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε υπερβολικά ευαίσθητοι και ανασφαλείς, έχετε τη διάθεση να αποτραβηχτείτε στο καβούκι σας, κάτι που δεν πρόκειται να σας βοηθήσει σε κάτι, θα είναι πολύ καλύτερο να εκφράσετε όσα σας ενοχλούν, να συζητήσετε σε τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας αποδείξει πόσο νοιάζονται για εσάς κι έτσι θα χαλαρώσετε και θα αναθαρρήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Πάψτε να είστε παθητικοί παρατηρητές της ζωής σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που θα οικοδομήσουν τη ζωή που θέλετε. Πρέπει να εστιάσετε στην οργάνωση και προετοιμασία σας με γνώμονα τη λογική, αποφεύγοντας τις βιαστικές κινήσεις. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή των δικών σας ανθρώπων για κάθε πρόβλημα. Η αντικειμενική οπτική τους θα βοηθήσει να βρείτε τις ενδεδειγμένες λύσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment