• Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Peristeri News
Δεκ01/ 2019

Καλό μήνα σε όλες και όλους! Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα κοιτάξετε με αισιοδοξία όλες τις δυνατότητες.

ΚΡΙΟΣ

Οπλιστείτε με υπομονή και τον δεδομένο δυναμισμό σας, κάποιες εξελίξεις που θα προκύπτουν από το πουθενά, ίσως σας βγάλουν από την πορεία υλοποίησης των σχεδίων σας. Πρέπει να επιστρατεύσετε την ελαστικότητά σας για να χειριστείτε τις όποιες αλλαγές, γιατί στο τέλος θα αντιληφθείτε πόσο άξιζαν τον κόπο. Να αξιολογείτε τις νέες πραγματικότητες για να κάνετε τον απαραίτητο επανασχεδιασμό των κινήσεών σας. Έτσι θα επιλύσετε και βαλτωμένα θέματα, στα οποία δεν είχατε ακολουθήσει την ενδεδειγμένη προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδιαφέρουσες ευκαιρίες σας προσεγγίζουν, δράστε γρήγορα και ευέλικτα για να τις αδράξετε, γιατί μπορεί να μην είναι διαθέσιμες για πολύ. Έχετε όση ενέργεια και αποφασιστικότητα χρειάζεται για να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Έτσι θα φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας και θα αυξηθούν οι προοπτικές σας. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, γι’ αυτό η επιτυχία είναι διασφαλισμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο περιβάλλον σας, γι’ αυτό καλείστε να επιστρατεύσετε την υπομονή και την ψυχραιμία σας, γιατί οι απαιτήσεις στις διανοητικές σας αντοχές θα είναι αυξημένες. Πάντως θα σας δοθούν οι ευκαιρίες και ο χρόνος για να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Όταν κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, θα έχετε πιο διαυγή οπτική για τις αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμαστείτε να δουλέψετε όλες τις μηχανές σας στο φουλ, τώρα θα δείτε τα πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική, καθώς η σκέψη και η κρίση σας θα αποκτήσουν περισσότερη διαύγεια. Μην σας πιάσει πανικός αν κάνατε κάποιες λάθος επιλογές, δεν είναι αργά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Με εστίαση στους στόχους σας, θα επανέλθετε στην πορεία που θα σας πάει στην επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας, η πίεση θα είναι έντονη αυτή την περίοδο, προκειμένου να διεκπεραιώσετε μεγάλο όγκο των καθηκόντων σας. Η λογική και η διαίσθησή σας θα είναι τα εργαλεία για να προχωρήστε στις αλλαγές που ξέρετε ότι πρέπει να γίνουν αλλά αναβάλετε εδώ και καιρό. Η επιτυχία που θα σημειώσετε θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ώθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα κυλούν ομαλά όσο αποφεύγετε τις υπερβολές, η δυναμική διάθεσή σας μπορεί να βοηθήσει για να κάνετε τις σημαντικές αλλαγές που θέλετε για το μέλλον σας. Χαράξτε τη νέα σας πορεία, που θα σας οδηγήσει στη γαλήνη και την ικανοποίηση που αποζητάτε. Οι στρατηγικές σας θα γίνουν πιο αποδοτικές, η οπτική σας θα παραμείνει αισιόδοξη και η επιτυχία σας είναι διασφαλισμένη.

ΖΥΓΟΣ

Η τύχη τάσσεται στο πλευρό σας, αν και κάποιες εξελίξεις θα προκύπτουν με ταχύτητα, έχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να τις χειριστείτε. Τώρα θα καταφέρετε να απαλλαγείτε και από δυσχερείς καταστάσεις που εμπόδιζαν την πορεία σας για καιρό. Παραμείνετε ψύχραιμοι και ρεαλιστές, να πατάτε γερά τα πόδια σας και σύντομα θα νιώσετε την ανακούφιση που αποζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αφήσει πολλές υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα, θέματα που δεν έχετε χειριστεί ως τώρα, θα σας δυσκολεύουν όλο και ποιο πολύ όσο περνά ο καιρός. Γι’ αυτό πλέον καλείστε να κάνετε σημαντικές αλλαγές, να μην σπρώχνετε άλλα θέματα κάτω από το χαλί. Μόνο με λογική και συνέπεια θα μπορέσετε να δώσετε ώθηση στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο και νιώθετε πιεσμένοι, γιατί έχετε αναλάβει παραπάνω από όσα μπορείτε να χειριστείτε. Οπλιστείτε με αισιοδοξία και δυναμισμό για να δείτε τη θετική εικόνα των πραγμάτων. Τα άστρα θα ευνοήσουν όλες τις επικοινωνιακές σας επαφές, για να διευρύνετε και τον διαδικτυακό σας κύκλο. Κάντε ένα βήμα την κάθε φορά, με λειτουργική στρατηγική και ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεστε πιο προσγειωμένη οπτική προς τους πάντες και τα πάντα, η επικοινωνιακή σας ικανότητα βρίσκεται σε κάμψη αυτή την περίοδο, γι’ αυτό ίσως να προκαλέσετε παρεξηγήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Επειδή τα δυσνόητα μηνύματα και οι διαφωνίες θα σας αναστατώσουν, προτιμήστε συνειδητά να υιοθετήσετε ουδέτερη και διακριτική στάση. Η διπλωματία και η ελαστικότητα είναι τα εργαλεία που πρέπει να επιστρατεύσετε για να αποφύγετε συγκρούσεις. Η στήριξη αυτών των ανθρώπων είναι καίρια, γιατί θα σας δώσει τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μπει σε αίσια και σταθερή πορεία ανόδου, κάνοντας αργά και αποφασιστικά βήματα, πλησιάζετε όλο και πιο πολύ στην υλοποίηση των στόχων σας. Είναι καίριο αυτή την περίοδο να μην επιστρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από τη διαδρομή που έχετε χαράξει. Έχετε τα φόντα να πετύχετε – και η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Να είστε έτοιμοι για ταχύτατες εξελίξεις και πολλές αλλαγές. Για να μην χάσετε την ισορροπία σας, μην προσπαθήσετε να πάρετε τον έλεγχό τους ή να τις αποφύγετε. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων για να μπορέσετε να δείτε τις ευκαιρίες που θα σας φέρουν, η ετοιμότητα θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε και να προοδεύσετε. Με οργάνωση και μεθοδικότητα, θα καταφέρετε να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού.

Ετικέτες: