Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επαφές και επικοινωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Με εξαιρετικά αίσιο πρόσημο ανοίγεται την καινούργια εβδομάδα, αυτή η ατμόσφαιρα έχει τη δυναμική να σας ωθήσει προς σε αλλαγές, που θα γυρίσουν σελίδα στη ζωή σας για να γράψετε αίσια κεφάλαια. Ενδώστε στις παρορμήσεις της περιόδου, για να βρείτε ξανά τη χαρά και να κοιτάξετε το μέλλον με πιο αισιόδοξη ματιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά θέματα τους τελευταίους μήνες έχουν θέσει εμπόδια στην πορεία σας και σας ασκούν πίεση, η αλήθεια είναι ότι το άγχος σας έκανε να πάρετε και κάποιες αποφάσεις που δεν εξυπηρετούν τους στόχους σας τελικά. Ωστόσο, όλα αυτά μπορούν πλέον να απομακρυνθούν από το προσκήνιο σας. Θα μπείτε σε μια νέα φάση ζωής, αρκεί να διατηρήσετε τον ρεαλισμό σας. Οι δικοί σας άνθρωποι θα σας παράσχουν αμέριστη στήριξη, που θα ενισχύσει τη διαύγειά σας για να βρείτε τις πιο αποδοτικές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές ανατροπές σας έχουν προκαλέσει εντάσεις τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, στο εξής θα έχετε την ευχέρεια να τακτοποιήσετε όσα σας ενοχλούν στην καθημερινότητα. Οι δυσκολίες ξεκαθάρισαν την οπτική σας και κατανοείτε ότι δεν χρειάζεται πανικός. Όσο διατηρείτε τη συνοχή της σκέψης και τον ρεαλισμό σας, θα καταφέρετε να βγείτε από αυτή τη δυσχερή φάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έναρξη της εβδομάδας σας ενδέχεται να είναι κάπως πιεστική, έχετε να χειριστείτε αρκετές εκκρεμότητες, γιατί κινήστε σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα αυτή την περίοδο. Όμως η συνετή στρατηγική θα σας επιτρέψει να τελειώσετε πιο γρήγορα και αποδοτικά τις υποχρεώσεις σας. Διατηρήστε μια σταθερή πορεία και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να επαναφορτιστεί. Η υπομονή είναι αρετή και το μέλλον σας διαγράφεται πολύ πιο αίσιο.

ΛΕΩΝ

Η αλήθεια είναι ότι έχετε τα προσόντα να διαπρέψετε σε ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας, αυτό που υπολείπεται, είναι να μην επιτρέπετε στα εμπόδια να σας αποπροσανατολίζουν και να χάνετε τη ροή των γεγονότων. Ανοίξτε την καινούργια εβδομάδα με ρεαλιστική ματιά, για να χειριστείτε το κάθε θέμα τη στιγμή που προκύπτει. Με τη διαύγεια που θα σας διέπει, μπορείτε να δώσετε πιο αίσια τροπή στην πορεία που θέλετε να χαράξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε το δυναμισμό να χειριστείτε ό,τι κι αν φέρει η ζωή στο δρόμο σας, τα άστρα στρατεύονται στο πλευρό σας από την αρχή της εβδομάδας, για να δράσετε άφοβα αλλά μέσα στα όρια του ρεαλισμού. Οι βιαστικές ή αβέβαιες κινήσεις δεν θα ωφελήσουν σε κάτι, γι’ αυτό πρέπει να τις αποφύγετε με κάθε τρόπο. Προσέξτε τους ανθρώπους του εργασιακού σας περιβάλλοντος και μην αφήσετε ούτε στιγμή την επαγρύπνησή σας. Δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σας.

ΖΥΓΟΣ

Να είστε σε ετοιμότητα για καθετί καινούργιο που θα προστεθεί στο πρόγραμμά σας, η αρχή της εβδομάδας θα είναι αρκετά δραστήρια, με τον κίνδυνο να βγείτε από την πορεία που έχετε χαράξει. Μην μένετε απομονωμένοι, αφήστε τους δικούς σας ανθρώπους να βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Να είστε σε επαγρύπνηση για να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει στον δρόμο σας. Διατηρήστε την πίστη σας στο κριτήριο και τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγετε την νέα εβδομάδα γεμάτοι αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό πριν από οτιδήποτε άλλο, οργανώστε τις κινήσεις σας και βάλτε προτεραιότητες. Στήστε ένα αποδοτικό πρόγραμμα, που θα το τηρήσετε χωρίς παρεκκλίσεις. Δεν πρέπει να ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας για να μην εξαντληθείτε. Με συνετά και σταθερά βήματα, είναι βέβαιο ότι θα φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό παλεύετε να βγάλετε από την πορεία σας απρόσμενα εμπόδια, αυτό μπορεί να έχει μειώσει την πίστη αλλά και τη συγκέντρωσή σας, καθώς σας γεμίζει ανησυχία για το μέλλον. Αλλά η νέα εβδομάδα θα σας δώσει ευκαιρίες για να αλλάξετε το σκηνικό. Θα απομακρύνετε αρκετά προβλήματα και θα εστιάσετε πια την προσοχή σας στους στόχους που θέλετε. Να αναμένετε ευχάριστες εξελίξεις και στο περιβάλλον του σπιτικού σας, που θα ανορθώσουν την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας έχουν καταβάλει τα πολλά προβλήματα και οι υποχρεώσεις; Η αρχή αυτής της εβδομάδας είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο στους ανθρώπους που τονώνουν τη διάθεσή σας. Είναι απαραίτητο να αποβάλετε την ένταση για να καταφέρετε να δείτε τις καταστάσεις υπό πιο αίσιο πρίσμα. Τολμήστε να κάνετε τις δικές «επαναστάσεις», γιατί μόνο με ανατροπές θα καταφέρετε να στρέψετε την πορεία της ζωής σας εκεί που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυσκολίες και εμπόδια που εμφανίζονται σαν από το πουθενά, μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Αυτό που σας χρειάζεται είναι να γίνετε πιο πρακτικοί και ευέλικτοι. Διατηρήστε την πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, έχετε τα φόντα να παραμείνετε στην πορεία που έχετε χαράξει.

ΙΧΘΥΕΣ.

Ετοιμαστείτε να δείτε τα όνειρά σας να υλοποιούνται, η αρχή της νέας εβδομάδας θα σας φέρει τους πρώτους καρπούς των κόπων σας, κάτι που θα τονώσει την αισιοδοξία σας. Γι’ αυτό φροντίστε να απομακρύνετε από το περιβάλλον σας κάθε φωνή που εκφράζει κριτική και αρνητισμό. Με τα άστρα στο πλευρό σας, πρέπει να κινήστε γρήγορα για να προλαβαίνετε τις εξελίξεις. Τα ακόμα πιο ευχάριστα έπονται.

Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Peristeri News

Leave a Comment