• Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου 2021

Peristeri News
Μάϊος03/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που θα φέρουν αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό στήνεται προς όφελός σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Πλέον θα προσεγγίζετε την υλοποίηση των σχεδίων σας με περισσότερη ευκολία. Είναι η ιδανική στιγμή για να αξιοποιήστε όλα τα ταλέντα σας. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για πολλούς γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την τάση να σπαταλάτε το χρόνο σας και την ενέργειά σας σε ανούσιες λεπτομέρειες, αυτή είναι η αιτία που προκύπτουν επιπλέον προβλήματα εκεί που δεν θα έπρεπε. Με την είσοδο της νέας εβδομάδας αποφασίστε συνειδητά να αλλάξετε τακτική και να εστιάστε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Με θετική οπτική, θα δείτε ότι όλα θα εξελίσσονται πιο εύκολα και θα υλοποιήσετε περισσότερα από τα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε το υποστηρικτικό πλανητικό σκηνικό στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Τα επίπεδα της ενέργειάς σας αυξάνονται και γίνεστε πιο αποδοτικοί. Αδράξτε τα ηνία της ζωής και προχωρήστε στις απαραίτητες αλλαγές που αναβάλετε εδώ και καιρό. Οι επιτυχίες σε πολλούς τομείς, θα σας γεμίσουν χαρά και ικανοποίηση. Αν υπάρξουν κάποιες δυσχέρειες στην επικοινωνία με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, να ξέρετε ότι θα είναι προσωρινές, γι’ αυτό μην αναστατωθείτε και διαταράξετε τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιστρατεύσετε την υπομονή και την ψυχραιμία στην αρχή της νέας εβδομάδας. Έχετε πολλά να κάνετε, ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και το πλανητικό σκηνικό δεν είναι απόλυτα ευνοϊκό απέναντί σας, αλλά αν κινηθείτε με λογική και συντονισμό, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε ό,τι κι αν προκύψει στην πορεία σας. Έχετε τη δυναμική να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε περισσότερο τα επίπεδα των αντοχών σας στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Μπορεί να νιώσετε εξουθενωμένοι σωματικά και πνευματικά, καθώς θα επιλύετε ένα θέμα και θα προκύπτει κάτι άλλο και οι επικοινωνίες σας θα έχουν εμπόδια, γι’ αυτό περιοριστείτε στον στενό κύκλο σας για τώρα, αυτή θα είναι η καλύτερη πρακτική, για να ασχοληθείτε μόνο με την εύρεση λύσεων στα πιεστικά προβλήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εξελίξεις θα καταφθάνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην είσοδο της νέας εβδομάδας. Αυτό μπορεί να σας αποσυντονίσει με κίνδυνο να βγείτε εκτός πορείας, γι’ αυτό φροντίστε να κινείστε με σύνεση και ρεαλιστική οπτική, να πατάτε γερά στο έδαφος. Έτσι θα αποφύγετε τους πιθανούς κινδύνους και θα βγείτε αλώβητοι από αυτό το χαοτικό σκηνικό.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε περισσότερο τα λόγια και τις πράξεις σας με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Θα είναι εύκολο να προκύψουν παρεξηγήσεις και να βρεθείτε εν μέσω δυσάρεστων καταστάσεων. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να «κατεβάσετε ρολά» και να αποτραβηχτείτε από όλους και όλα, θα επηρεαστεί αρνητικά η διάθεσή σας. Αρκεστείτε στο να κινείστε με σύνεση και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά θέματα φαίνεται ότι θα σας προβληματίσουν με την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας και το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστείτε το μέγιστο των αποθεμάτων σας σε σκέψη και ενέργεια. Το καλύτερο είναι να είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά, να οπλιστείτε με υπομονή και πνευματική διαύγεια. Είναι βέβαιο ότι αυτή η τακτική θα έχει επιτυχία, ώστε να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις και να βρείτε τις ενδεδειγμένες λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα σας χαμογελούν στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αυτή η εύνοια σε συνδυασμό με την ορμή και την επαναστατική σας διάθεση, θα βοηθήσουν να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Είστε πλέον έτοιμοι γι’ αυτές, ώστε να χαράξετε μια νέα πορεία που θα σας δώσει περισσότερη ηρεμία και ικανοποίηση. Επιθεωρήστε τη στάση σας επί παντός επιστητού, τολμήστε να στήσετε καινούργιες και πιο αποδοτικές στρατηγικές. Με θετική οπτική και χωρίς βιαστικές αποφάσεις, θα υλοποιήσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φαίνεται ότι κάποια θέματά σας «αρνούνται» να επιλυθούν. Επειδή δεν πρέπει να δυσκολεύετε περαιτέρω τη ζωή σας, είναι καιρός να κάνετε αλλαγές. Η αρχή της νέας εβδομάδας θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να κλείσετε εκκρεμότητες, γι’ αυτό μην αποθαρρυνθείτε από την πίεση που θα νιώσετε, να κινηθείτε με υπομονή και θα δείτε όλους τους τομείς σας να φτάνουν σε αίσια έκβαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε τα λόγια σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Ίσως οι επικοινωνίες να είναι κάπως δυσχερείς και να προκαλούνται παρεξηγήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Τα ανάμεικτα μηνύματα και οι διαφωνίες θα σας προκαλούν αχρείαστες εντάσεις και στενοχώρια. Αλλά είναι στο χέρι σας να κρατήσετε συνειδητά μια ουδέτερη και διακριτική στάση, να μην πάρετε τίποτα προσωπικά. Μόνο παραμένοντας διπλωματικοί και ευέλικτοι θα αποφύγετε τις πιθανές παγίδες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με φορτωμένο πρόγραμμα και αρκετή πίεση. Έχετε αναλάβει παραπάνω από όσα μπορείτε να χειριστείτε, γι’ αυτό κατακλύζεστε από υποχρεώσεις και ευθύνες. Τουλάχιστον προσπαθήστε να μην ανοίξετε νέα μέτωπα πριν ολοκληρώσετε τα υπάρχοντα, να κάνετε ένα βήμα τη φορά για να μην χάσετε τον έλεγχο και είναι βέβαιο ότι όλα θα εξελιχθούν θετικά.

Ετικέτες: