PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί στα τρέχοντα, στα εργασιακά, και γενικότερα σε οτιδήποτε χρήζει άμεση τακτοποίηση.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα σε μια ατμόσφαιρα χάους και αποδόμησης. Αυτή θα δυσκολέψει κάπως την κρίση σας, για να αποφασίσετε ποια πορεία πρέπει να ακολουθήσετε. Αλλά σύντομα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες και ο χρόνος για να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά, ώστε να κάνετε στη συνέχεια τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Αξιοποιήστε την οξυμένη διαίσθησή σας, για να προσεγγίσετε πιο αντικειμενικά πρόσωπα και πράγματα. Είναι καλή στιγμή για να διαχειριστείτε όσους τομείς σας προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό στην έναρξη της νέας εβδομάδας θα τονώσει την ελπίδα και τη διάθεσή σας κατακόρυφα. Με την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σας ανανεωμένες, μπορείτε να υλοποιήσετε τις αλλαγές που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Θα δείτε στο εξής την καθημερινότητά σας να κυλά πιο ευχάριστα και αρμονικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οπτική σας αλλάζει με την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας. Η σκέψη σας αποκτά ανέλπιστη διαύγεια, σε σημείο να αντιληφθείτε κάποιες κακές κρίσεις και λανθασμένες επιλογές σας. Μην αποθαρρυνθείτε τώρα, ποτέ δεν είναι αργά για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Πλέον πρέπει να είστε περισσότερο προνοητικοί και συνετοί, όταν καλείστε να πάρετε αποφάσεις. Η εστίαση και συγκρότηση θα βοηθήσουν να πάρουν όλα την πορεία που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην αρχή της νέας εβδομάδας αντιλαμβάνεστε πόσο έχετε υπερφορτίσει τη σκέψη σας. Η πίεση που έχετε βιώσει τον τελευταίο καιρό, αρχίζει πλέον να καταπονεί τα όρια και των σωματικών σας αντοχών. Τώρα χρειάζεστε μια ανάπαυλα, για να επαναφορτιστείτε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Με αυτή την πρακτική θα επιστρέψετε δριμύτεροι και διπλά παραγωγικοί, για να διαχειριστείτε όλες τις υποχρεώσεις σας με ένα βήμα τη φορά.

ΛΕΩΝ

Κάποιες δυσάρεστες συγκυρίες σας προσεγγίζουν στην έναρξη της νέας εβδομάδας, αυτές οι αιφνίδιες εξελίξεις από το πουθενά, έχουν τη δυναμική να σας βγάλουν εκτός πορείας. Το καλύτερο για εσάς είναι να αφήσετε τα πράγματα να ξεδιπλωθούν, ενώ εσείς θα επεξεργάζεστε τρόπους για να προσαρμοστείτε στις νέες πραγματικότητες. Σχεδιάστε ξανά τις επόμενες κινήσεις σας, με τη βοήθεια των ανθρώπων που θα συναντήσετε και θα συζητήσετε τα προβλήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές ευχάριστες εξελίξεις σας αναμένουν στο κατώφλι της νέας εβδομάδας. Αυτές θα σας γεμίσουν με ενέργεια και αισιοδοξία για το μέλλον, για να στραφείτε στη θετική πλευρά της ζωής. Τώρα μπορείτε να βάλετε σε σειρά όλα τα θέματά σας, έχετε την εύνοια των άστρων για να απαλλαγείτε από όσα δεν σας ικανοποιούν. Ακόμα κι αν κάποια στιγμή νιώσετε φοβισμένοι ή διστακτικοί, να ξέρετε ότι κάθε αλλαγή που θα κάνετε θα είναι προς όφελός σας. Η καθημερινότητα θα αρχίσει να κυλά πολύ πιο αρμονικά, με αποτέλεσμα να φτάσετε πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στην ψυχολογική «προετοιμασία» σας στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Σας προσεγγίζουν κάποιες σπουδαίες αλλαγές και ταχύτατες εξελίξεις. Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να παραμείνετε οργανωμένοι και προσγειωμένοι. Έτσι θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση και να χειριστείτε τις συγκυρίες προς όφελός σας. Όταν αρχίσει να καταλαγιάζει το χάος γύρω σας, θα δείτε ότι αυτή η νέα πραγματικότητα ευνοεί την περαιτέρω πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια δεύτερη ευκαιρία σας δίνεται στην αρχή της νέας εβδομάδας. Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε συγκυρίες που προσπεράσατε, αλλά μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για την καθημερινότητά σας. Αυτές θα βοηθήσουν να επαναφέρετε την ισορροπία και τη θετική σκέψη στη ζωή σας, να γίνετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Όταν συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και απαλλαγείτε από εξωγενή προβλήματα, θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην υλοποίηση των καινούργιων σχεδίων σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απαρνηθείτε κάθε ξεπερασμένη τακτική σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Τώρα πρέπει να αλλάξετε σχεδιασμό, αφού αντιλαμβάνεστε ότι τίποτα δεν κυλά όπως θα θέλατε. Οι καταστάσεις είναι πιο απαιτητικές και επιτακτικές απ’ όσο νομίζατε, άρα χρειάζεστε νέα στρατηγική. Οργανωθείτε για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της περιόδου, προκειμένου να δώσετε επιτέλους κίνηση και στα πιο φιλόδοξα όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με τα άστρα στο πλευρό σας. Σε συνδυασμό με τις δεξιότητες και τον δυναμισμό σας, θα βάλετε σε σειρά όλα τα θέματά σας. Αλλάξτε καθετί που δεν είναι αποδοτικό, απαλλαγείτε από κάθε πρόβλημα που φάνταζε βαλτωμένο. Ο τρόπος ζωής σας θα βελτιωθεί άρδην στο εξής και θα βρείτε την απαραίτητη ηρεμία για να εστιάσετε στην επιτυχή πορεία των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με ένα φορτωμένο πρόγραμμα υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα είναι αίσια και βρίθετε από ενέργεια για να ανταπεξέλθετε σε όλα. Χειριστείτε τα θέματά σας με τον σχεδιασμό που έχετε ετοιμάσει, διατηρώντας τη λογική και τον έλεγχο στα νεύρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αρχή της νέας εβδομάδας ευνοεί τις παρεξηγήσεις και τις διαφωνίες. Τώρα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια σας και να κινηθείτε διακριτικά, να είστε ελαστικοί και δεκτικοί στον διάλογο. Έτσι θα ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα εντάσεων, ώστε να επικεντρωθείτε στην αξιοποίηση των ευκαιριών που σας προσεγγίζουν, μην τις χάσετε, είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για την μελλοντική εξέλιξή σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment