PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Δημιουργικά ανοίγματα κυρίως σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης.

ΚΡΙΟΣ

Μια σειρά από προβλήματα που σε βασανίζουν εδώ και καιρό φαίνεται να λύνονται ως δια μαγείας. Χωρίς μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους σου, θα τα δεις να αρχίζουν να λύνονται μόνα τους. Σήμερα είναι καλή στιγμή επίσης, να αντιμετωπίσεις τυχόν οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούσαν, αλλά τα κρατούσες μέσα σου. Αυτό θα σε ανακουφίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό της ζωής σου σήμερα και να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις. Ζήτησε συμβουλές από την οικογένεια και τους φίλους, των οποίων τη γνώμη σέβεσαι και ακολούθησε τις ιδέες τους, ώστε να είσαι σίγουρος πως βαδίζεις σωστά. Θα σε ωφελήσει να είσαι ανοιχτός σε άλλες απόψεις και να μην επιμένεις πεισματικά στη δική σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επειδή δεν έχεις χειριστεί καλά ορισμένες καταστάσεις, τώρα βρίσκεσαι σε «αναμμένα κάρβουνα». Ήρθε η ώρα να στραφείς μέσα σου και να εστιάσεις στον εαυτό σου, αναζητώντας τρόπους να ηρεμήσεις και να σβήσεις από το μυαλό σου τα πάντα. Σήμερα το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να αφιερώσεις χρόνο στη φροντίδα και την ανάπτυξη του εαυτού σου. Οι αλλαγές που θα κάνεις θα αποδειχθούν ωφέλιμες όχι μόνο γενικά για τη ζωή σου, αλλά και για την υγεία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα σε μονοπωλήσουν οι πιο κοντινοί και αγαπημένοι σου άνθρωποι, αναζητώντας βοήθεια και συμβουλές σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή. Επειδή δεν θα δίσταζαν να κάνουν το ίδιο για σένα, φρόντισε να εστιάσεις εκατό τοις εκατό στο πρόβλημά τους.

ΛΕΩΝ

Θα βρεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να κάνεις παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα περάσεις υπέροχα μαζί τους και θα σου κάνει το καλό να πάρεις μια ανάσα από τα καθήκοντα και τις ευθύνες σου. Ορισμένες πληροφορίες επίσης, έρχονται στο φως που σε εκπλήσσουν ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι γεμάτος ενέργεια και δυναμισμό και νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου για άλλη μια φορά. Αυτό θα σου δώσει ακριβώς την ώθηση που χρειάζεσαι για να τολμήσεις και να πραγματοποιήσεις κάποιες ριζικές αλλαγές στη ζωή σου. Με τα αστέρια να σε κοιτάζουν ευνοϊκά και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο πλευρό σου, έχεις ό,τι χρειάζεται για να πετύχεις την επανάστασή σου.

ΖΥΓΟΣ

Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που σε συγκρατούσαν κι εμπόδιζαν την υλοποίηση των σχεδίων σου, υποχωρούν επιτέλους σήμερα. Αυτό σημαίνει πως είσαι επιτέλους έτοιμος να προχωρήσεις και να φτάσεις τους στόχους σου ανεμπόδιστα. Έχεις ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και θα ξεπεράσεις κάθε πρόκληση που εμφανίζεται στο δρόμο σου. Η επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη! Είσαι ενθουσιασμένος με όλες τις νέες πληροφορίες και περιστάσεις που προκύπτουν από το πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είχες πιεστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και αυτό σου προκάλεσε πολύ άγχος. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν σημείωσες καμία πρόοδο στους στόχους σου και τα σχέδιά σου δεν οδήγησαν πουθενά. Όμως τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν. Μπορείς επιτέλους να ξεφύγεις από το τρέξιμο των προηγούμενων εβδομάδων και να προχωρήσεις προς την υλοποίηση των σχεδίων σου. Πρέπει να μάθεις να μην τα παρατάς τόσο εύκολα και να μην απογοητεύεσαι τόσο πολύ. Κάθε στόχο που έχεις θέσει στον εαυτό σου, απαιτεί συγκέντρωση και ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθεις δυναμικός σήμερα! Παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου και τακτοποιείς τα πάντα. Μπορείς επιτέλους να κλείσεις την πόρτα στο παρελθόν και να τακτοποιήσεις μια για πάντα οποιαδήποτε εκκρεμότητα. Αυτό σου επιτρέπει να προχωρήσεις με θάρρος και γενναιότητα προς τους στόχους και τα όνειρά σου. Ό,τι χρειάζεται για να πετύχεις, το έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να προχωρήσεις προσεκτικά και με στρατηγική σήμερα, αν θέλεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις σου. Να είσαι υπομονετικός και μεθοδικός και σύντομα θα πετύχεις όλα όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου. Άφησε τα προβλήματα στο κατώφλι του σπιτιού σου και προστάτεψε την ερωτική σου ζωή από κάθε άγχος. Η σκληρή δουλειά είναι ο σίγουρος τρόπος για να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην βρίσκεσαι σε επιφυλακή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις κολλήσει σε τέλμα; Αυτή η κουραστική έλλειψη προόδου που βιώνεις τον τελευταίο καιρό, αντικαθίσταται ξαφνικά από γρήγορες και συναρπαστικές εξελίξεις. Βλέπεις τώρα τα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται ως δια μαγείας και οποιαδήποτε προηγούμενη απογοήτευση και απόγνωση αντικαθίσταται από ένα αίσθημα αγαλλίασης. Αυτή η αλλαγή του ρυθμού, σου δίνει πραγματικά μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα πράγματα πάνε καλά σήμερα και δεν υπάρχει σύννεφο στον ορίζοντα. Αυτό ανεβάζει τη διάθεσή σου και αναδεικνύει ό,τι καλύτερο έχεις, κάνοντάς σε ιδιαίτερα δημοφιλή στον περίγυρό σου. Να είσαι επιφυλακτική με όσους έλκονται από σένα τώρα, καθώς δεν έχουν όλοι το συμφέρον σου στο μυαλό τους. Απέφυγε τυχόν παγίδες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment