PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρξει ανάγκη να ταχτοποιηθούν άμεσα οι εργασιακές υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κάτι νέο και απροσδόκητο διαφαίνεται στον ορίζοντα στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αυτή είναι η στιγμή να ξεπεράσετε το παρελθόν και να πορευτείτε προς μια καινούργια κατεύθυνση ζωής. Μην σας φοβίζουν οι αλλαγές, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων χωρίς να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Σταδιακά θα νιώσετε να γεμίζετε με χαρά και ενθουσιασμό, αισθήματα που σίγουρα μπορείτε να εμπιστευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία και η ορμή θα σας συνοδεύσουν στην είσοδο της καινούργιας εβδομάδας. Για να σημειώσετε γρήγορη πρόοδο, φροντίστε να δώσετε προτεραιότητα στις πιο σημαντικές υποχρεώσεις. Έτσι θα μείνετε προσγειωμένοι και ισορροπημένοι. Αργότερα αφιερώστε χρόνο στους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Σας χρειάζεται μια ανέμελη ανάπαυλα, που θα τονώσει τα αισθήματα ασφάλειας και αυτοεκτίμησής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σας προσεγγίζει στην αρχή της νέας εβδομάδας. Επιστρατεύστε τη σύνεση και τη σοβαρότητά σας, προκειμένου να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία και τα πλεονεκτήματα που τη συνοδεύουν. Αν οι δικοί σας άνθρωποι χρειαστούν βοήθεια, πρέπει να σταθείτε στο πλάι τους και να την παράσχετε, δεν θέλετε να εκφράσουν παράπονα ότι αμελείτε εκείνους και τις ανάγκες τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με τα άστρα συμμάχους σας. Μπορείτε να διεκπεραιώσετε πολλά, ειδικά αν φανείτε ευέλικτοι και κινηθείτε διπλωματικά. Τα αποτελέσματά σας θα είναι θεαματικά, με τις διόδους επικοινωνίας ανεμπόδιστες για να διευκολύνουν την πορεία σας. Είναι στο χέρι σας πλέον να εντυπωσιάσετε τους πάντες και να αποκτήσετε καίριους ακόλουθους, δράστε αποφασιστικά και σύντομα θα φτάσετε όλους τους τομείς της ζωής σας εκεί που θέλετε.

ΛΕΩΝ

Ανοίξτε την καινούργια εβδομάδα με λιγότερο άγχος. Είναι στο χέρι σας να το παραμερίσετε, προκειμένου να βάλετε σε σειρά όλα τα θέματά σας. Σας χρειάζεται λίγο ανεμελιά, να μην παίρνετε τα πάντα τόσο στα σοβαρά. Να θυμάστε ότι η χαρά είναι το αντίδοτο της πίεσης. Γι’ αυτό, αν σας έχουν κουράσει οι έντονες πνευματικές διεργασίες, αφεθείτε στην παρόρμηση να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε τις εντάσεις στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αν προκύψουν συγκρούσεις με άτομα του στενού σας κύκλου, να είστε πιο ευέλικτοι και δεκτικοί σε εναλλακτικές οπτικές. Αν διαφωνείτε με κάποιον, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από τη δική του πλευρά. Μην αποκαλύψετε τις όποιες ανασφάλειές σας, μπορεί να σας φέρουν σε δυσχερή θέση ή να σας παιδεύσουν έναντι των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Μπείτε στη νέα εβδομάδα εστιασμένοι στα οικονομικά θέματά σας. Αυτές οι υποχρεώσεις θα απαιτήσουν όλη την ενέργεια και την προσοχή σας, προκειμένου να βρείτε λύσεις για προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Δράστε με ταχύτητα και διευθετήστε χρέη ή λογαριασμούς. Στη συνέχεια, φροντίστε να στήσετε ένα πιο διαχειρίσιμο πρόγραμμα για τα χρήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ενέργεια και η αποφασιστικότητά σας θα είναι απαράμιλλες στην αρχή της νέας εβδομάδας. Τώρα μπορείτε να καταλήξετε σε οριστικές λύσεις, για όσα σας αποτρέπουν εδώ και καιρό να προοδεύσετε. Η απαλλαγή από όλα αυτά θα σας γεμίσει ανακούφιση και ικανοποίηση, αποβάλλοντας όλο το άγχος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φαίνεται ότι στην αρχή της εβδομάδας έχετε μια τάση απομόνωσης, αλλά δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος, απλώς έχετε κακή διάθεση. Δεν πρέπει να αφήσετε να σας καταβάλει, γιατί σας προσεγγίζουν ευχάριστες εξελίξεις. Σύντομα θα δείτε ότι οι κόποι σας αποδίδουν καρπούς και λαμβάνετε όσα δικαιούστε. Τονώστε την ψυχολογία και τη φυσική σας κατάσταση, τομείς που έχετε παραμελήσει τελευταία. Πρέπει να φροντίζετε περισσότερο την υγεία και τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα απαιτητική για εσάς. Οι σχεδιασμοί που έχετε ήδη κάνει, μπορεί να συναντήσουν απρόβλεπτα εμπόδια και καθυστερήσεις και αυτό θα το δείτε τόσο στα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σας θέματα. Αλλά δεν πρέπει να σας καταβάλει αυτή η αναστάτωση, δείτε τη ως μια ευκαιρία για να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας. Δείτε όλους τους τομείς της ζωής από διαφορετική ματιά και πολλοί από τους προβληματισμούς σας θα απομακρυνθούν. Απλοποιήστε το πρόγραμμά σας και μην εξαντλείστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάπως δύσθυμοι φαίνεται να μπαίνετε στη νέα εβδομάδα. Σημαντικά εγχειρήματά σας θα συναντήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις, κάτι που θα σας κάνει εριστικούς. Δεν πρέπει να φτάσετε στο σημείο να κατηγορήσετε άλλους για τις δυσχέρειές σας, υπεύθυνοι είστε εσείς και μόνο, γι’ αυτό στραφείτε στην εύρεση άμεσων λύσεων, με πρωτοβουλίες που θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελάτε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αυτό θα βελτιώσει τις φιλικές και επαγγελματικές επαφές σας, ενώ θα ενδυναμώσει τη σχέση με το ταίρι σας. Πρόκειται για ένα ευχάριστο διάλειμμα, που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το πρόσθετο άγχος και την πίεση. Να ξέρετε ότι συμφωνίες και νομικά θέματα που θα διαχειριστείτε τώρα, θα έχουν πιο αίσια εξέλιξη απ’ όση αναμένετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment