PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα έμφαση θα δοθεί σε θέματα επαγγελματικά, εργασιακά αλλά και περιουσιακά.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές εξελίξεις έρχονται προς το μέρος σας με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Ακόμη κι αν αρχικά ενοχληθείτε από την αναστάτωση των σχεδίων σας, δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε. Όλες οι νέες συγκυρίες θα λειτουργήσουν προς όφελός σας και σύντομα θα σας ενθουσιάσουν όσα θα προκύπτουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ας είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο στην αρχή της νέας εβδομάδας, θα υπάρξουν κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις στην πορεία σας αλλά δεν πρέπει να πανικοβληθείτε. Φυσικά λέγεται πιο εύκολα απ’ όσο γίνεται, ωστόσο παραμείνετε ψύχραιμοι και ρεαλιστές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διώξτε κάθε απαισιοδοξία και αρνητική σκέψη στην έναρξη της νέας εβδομάδας. Αν αφήσετε να σας επηρεάσουν, μπορεί να μην καταφέρετε να δείτε ξεκάθαρα όλες τις καταστάσεις σας. Αποφύγετε να δραματοποιείτε και να μεγεθύνετε τα πάντα, επιλέξτε συνειδητά να υιοθετήσετε μια αίσια οπτική. Έτσι θα καταφέρετε να εστιάσετε στην εύρεση λύσεων παρά σε όσα σας προβληματίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οπλιστείτε με υπομονή και συντονισμό στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αναμένεται να υπάρξουν κάποιες δυσχέρειες στις επικοινωνίες, που ίσως επιφέρουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις με τους γύρω σας. Παρά να επιτρέψετε στην ένταση να διογκωθεί, προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και διακριτικοί στις κινήσεις σας, οι σπασμωδικές αντιδράσεις δεν πρόκειται να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Ανοίξτε τη νέα εβδομάδα με περισσότερη σιγουριά. Πρέπει να τονώσετε την πίστη στον εαυτό σας και τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αποβάλετε όποιες αμφιβολίες σας κρατούν πίσω και παραμείνετε στην πορεία που έχετε χαράξει. Το κριτήριό σας είναι ορθό και σύντομα θα σας δικαιώσουν τα αποτελέσματα. Όλα θα εξελιχθούν θετικά, ίσως και περισσότερο απ’ όσο έχετε ονειρευτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα γεμάτοι αισιοδοξία. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που αναχαίτιζαν την πετυχημένη πορεία σας. Θα δείτε ότι ακόμα και προβλήματα που σας απασχολούσαν μέχρι χθες, πλέον δεν αποτελούν ούτε καν πρόκληση. Με αυτό το δυναμισμό θα καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω, να δώσετε ώθηση σε όλα τα σχέδιά σας. Τα όνειρά σας θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά, δίνοντάς σας επιτέλους την ικανοποίηση και ηρεμία που δικαιούστε.

ΖΥΓΟΣ

Η έναρξη της νέας εβδομάδας προβλέπεται να είναι ήρεμη και γαλήνια. Τώρα πρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων και να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή. Με υπομονή και επιμονή, θα δείτε ότι η λογική σας μπορεί να δώσει στα πάντα πιο αίσιο πρόσημο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε γεμάτοι από ενέργεια και ζωτικότητα στην είσοδο της νέας εβδομάδας. Με την αυτοπεποίθησή σας τονωμένη, μπορείτε να ορμήσετε στη διευθέτηση κάθε προβλήματος που σας έχει ταλαιπωρήσει ως τώρα. Παράλληλα τονώνεται η δημοτικότητά σας, οι ιδέες σας είναι καλοδεχούμενες και αρχίζετε να επιστρατεύετε σημαντικούς συμμάχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αρχή της εβδομάδας απαιτεί από εσάς συγκέντρωση και προσεκτικούς χειρισμούς. Πρέπει να κάνετε την κάθε κίνησή σας στρατηγικά, προκειμένου να μην παρασυρθείτε και βγείτε από την πορεία σας. Το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο με υποχρεώσεις και καθήκοντα που χρειάζονται διεκπεραίωση. Αξιοποιήστε τη λογική και την οργανωτικότητά σας για να τα χειριστείτε όλα με ένα βήμα τη φορά. Μόλις ολοκληρώσετε αυτό τον «άθλο», μπορείτε να παράσχετε στον εαυτό σας την απαραίτητη ξεκούραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιθεωρήστε το φορτωμένο σας πρόγραμμα στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να οργανωθείτε και να αποφασίσετε πώς θα προχωρήσετε στη συνέχεια. Είναι βέβαιο ότι πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές, να απελευθερωθείτε από πρακτικές σας που δεν αποδίδουν. Μόλις τις αλλάξετε, θα νιώσετε άμεσα να βελτιώνετε η καθημερινότητά σας. Έτσι θα αντιληφθείτε σε ποιο σημείο ζωής βρίσκεστε και πώς πρέπει να πορευτείτε για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με τις πιο ευνοϊκές προοπτικές. Τα άστρα σας γεμίζουν με δύναμη και ετοιμότητα, για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Είστε σε θέση να προωθήσετε τους στόχους σας και να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού που λαχταράτε, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας επηρεάσει και να βγείτε εκτός πορείας. Να εμπιστεύεστε μόνο το κριτήριο και το αλάθητο ένστικτό σας και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες προβληματικές καταστάσεις φαίνεται να προκύπτουν στην αρχή της νέας εβδομάδας. Να είστε σε επαγρύπνηση και να οπλιστείτε με υπομονή, για να χειριστείτε άμεσα κάθε δυσκολία. Να ξέρετε ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας, όσο παραμένετε ήρεμοι και οργανωμένοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment