PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα θα καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας την καινούργια εβδομάδα. Ακόμη και τα όνειρα θα σας παράσχουν σημαντικές πληροφορίες, για θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Ίσως αυτή η ευαίσθητη ατμόσφαιρα να σας «παραλύει» κάπως, να μην ξέρετε πώς να χειριστείτε όσα λέει το υποσυνείδητό σας. Αλλά είναι αποδεκτό να θέλετε χρόνο, μην κάνετε τίποτα που δεν νιώθετε απόλυτα σωστό. Πάντως μπορείτε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, θα βγείτε από αυτή τη συγκυρία πιο σοφοί και ανακουφισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας σας καλεί να απλώσετε κλάδο ελαίας. Αξιοποιήστε το ευνοϊκό κλίμα, για να βρεθείτε τετ-α-τετ με ένα άτομο που είχατε μια σύγκρουση. Αν επιλέξετε την ανωτερότητα έναντι του ανταγωνισμού, σύντομα οι σχέσεις σας θα είναι και πάλι αγαστές. Να θυμάστε ότι κάποια άτομα στην ομάδα σας θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις προσωπικές τους ευθύνες. Εσείς παραμείνετε ψύχραιμοι και ευγενείς, αλλά επίσης ακέραιοι και σαφείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει πρώτα να προσγειωθείτε για να απογειωθείτε. Στην αρχή της νέας εβδομάδας καλείστε να μειώσετε ταχύτητα, ώστε να βλέπετε τα πάντα με διαύγεια. Έτσι θα στήσετε ένα ξεκάθαρο σχέδιο δράσης, που θα κάνει τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας πιο απτούς και εφικτούς. Χρειάζεστε μόνο περισσότερη οργάνωση, πειθαρχία και υπομονή για να καταφέρετε τα βήματα που λαχταράτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενίοτε ο ρεαλισμός είναι πιο συναρπαστικός και από τη φαντασία. Γι’ αυτό η αρχή της εβδομάδας σας καλεί να πάψετε να αναλύετε τα πάντα και να αδράξετε τη μέρα. Έχετε την εύνοια του σύμπαντος για να απλώνετε νεραϊδόσκονη σε ό,τι αγγίζετε, να απομακρύνετε κάθε αρνητισμό από το περιβάλλον σας. Όσο πιο ψηλά ανεβάσετε τον πήχη των οραματισμών σας, τόσο πιο πολλά θα πετύχετε.

ΛΕΩΝ

Η πνευματική σύμπνοια θα επικρατήσει στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Μπορεί μια τυχαία συνάντηση με ένα ενδιαφέρον άτομο, να σας δώσει την αίσθηση ότι γνωρίζεστε από πάντα. Στις συζητήσεις με φίλους, θα τελειώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου. Αν συνήθως δυσκολεύεστε να εκφραστείτε, αυτή είναι η στιγμή να κάνετε μια ενδοσκόπηση, μπορείτε να εντοπίσετε και να ξεπεράσετε κάθε «τραύμα» στην ψυχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα αποζητώντας περισσότερη προσοχή; Τότε φροντίστε να είστε πιο κάθετοι και εκφραστικοί. Νιώθετε να λαχταράτε μια ολοκληρωτική αλλαγή, είτε πρόκειται για την εμφάνισή σας είτε μια εσώτερη κάθαρση. Με όλα τα μάτια στραμμένα πάνω σας, οι κινήσεις σας θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Ανοιχτείτε, εκφραστείτε και εμπνεύστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ

Στοχεύστε όσο πιο ψηλά μπορείτε. Η καινούργια εβδομάδα έχει τη δυναμική να εκτοξεύσει τη δημόσια εικόνα αλλά και την καριέρα σας. Η προσοχή σας στρέφεται σε ευκαιρίες και νέες προοπτικές, καθώς η εύνοια κεντρίζει και τη ζώνη των οικονομικών σας. Να αναμένετε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, μέσα από μια αύξηση ή την προαγωγή που λαχταράτε. Το βέβαιο είναι ότι αρχίζουν οι ανταποδώσεις των κόπων που έχετε καταβάλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην μείνετε αδρανείς και σε στάση αναμονής. Η νέα εβδομάδα θα σας δώσει ώθηση για να κάνετε τα πρώτα βήματα σε κάτι σημαντικό που λαχταράτε. Αναγνωρίστε τα σημάδια εξέλιξης, τολμήστε να βγάλετε την καινοτόμα και δημιουργική πτυχή σας. Όσο πιο αποφασιστικοί είστε τώρα, τόσο πιο γρήγορα θα περάσετε στην επόμενη φάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παραμερίστε για λίγο την εργασιομανία σας. Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στους δικούς σας ανθρώπους. Μπορεί κάποιος να χρειάζεται τις ενθαρρυντικές συμβουλές σας ή έναν ουσιαστικό ακροατή. Αν εσείς θέλετε να μιλήσετε, να είστε βέβαιοι ότι δεν θα αποτελέσετε ενόχληση για τους φίλους σας. Εξάλλου, έχετε πολλές ευκαιρίες και οι δύο πλευρές να ανταλλάσσετε τέτοιες χάρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απελευθερωθείτε από τους φραγμούς σας. Η είσοδος της νέας εβδομάδας απαιτεί να είστε πιο εξωστρεφείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ακόμα και να προσεγγίσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Ενδείκνυται επίσης να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, για μια ανακαίνιση ή αλλαγή της διακόσμησης. Μην αμελήσετε να πείτε μια συγγνώμη εκεί που ξέρετε ότι την οφείλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παραγωγικότητα και η απόλαυση αποτελούν το δίδυμο της επιτυχίας σας. Η φαντασία σας κεντρίζεται στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας, ακόμα και οι πιο προκλητικές υποχρεώσεις θα έχουν μια χροιά διασκέδασης. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να σχέδια για το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να κάνετε μια βόλτα μετά τη δουλειά, ίσως να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έμπνευσή σας απογειώνεται. Η αρχή της εβδομάδας θα είναι συναρπαστικά εκφραστική, γι’ αυτό μην υποταχθείτε στους κανόνες κανενός. Αυτό δεν σημαίνει να παρασυρθείτε τόσο από την παρόρμηση, που να χάσετε το κριτήριό σας, άλλο να είστε αυθόρμητοι και άλλο να παραβλέπετε την απαραίτητη έρευνα πριν πάρετε μια σημαντική απόφαση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment