PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα φροντίδα, βοήθεια και συνύπαρξη με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Κατανοείτε πλέον ότι κάποιες δυσχερείς καταστάσεις ίσως να έχουν πιο μόνιμη φύση. Αλλά με την έναρξη της νέας εβδομάδας, θα έχετε τη θεά τύχη στο πλευρό σας. Θα μπορέσετε πλέον να πάρετε τα ηνία της ζωής σας και να επαναφέρετε την ισορροπία. Ξέρετε τι θέλετε και ποιες είναι οι απαραίτητες αποφάσεις και δράσεις που πρέπει να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεμάτοι αποφασιστικότητα και δημιουργική διάθεση μπαίνετε στη νέα εβδομάδα. Με τόλμη και θάρρος, θα ενισχύσετε τις προσπάθειες για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας. Πρέπει να αποβάλετε κάθε αρνητική σκέψη που σας εμποδίζει να σημειώσετε πρόοδο. Αντλείστε ηθική ικανοποίηση από την αίσια ατμόσφαιρα για να βελτιώσετε και την οικονομική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα με πνευματική διαύγειά σας και σωματική δύναμη. Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε τη θετική δυναμική των καταστάσεων και να δείτε τα περιθώρια να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε λίγο, για να δείτε με αισιοδοξία την πορεία που έχετε πάρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο της νέας εβδομάδας πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας. Για να μειώσετε όποια ένταση ή αναστάτωση υπάρχει στη ζωή σας, χρειάζεται να κάνετε ένα βήμα πίσω. Έτσι θα δείτε τα σύννεφα να απομακρύνονται και θα κοιτάξετε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία. Αφήστε τον εαυτό σας να αποσυμπιεστεί και θα βάλετε σε τάξη όλες τις εκκρεμότητές σας. Μόλις όλα αρχίσουν να βρίσκουν τη θέση τους, θα ανακουφιστείτε από την καλή δουλειά που έχετε κάνει.

ΛΕΩΝ

Οικοδομείται κάποια πίεση γύρω σας τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό νιώθετε ανασφάλεια ή και άγχος για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Στην αρχή της εβδομάδας βάλτε λίγη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τα προβλήματα, για να τα κοιτάξετε ως εξωτερικοί παρατηρητές. Η εικόνα θα σας χαλαρώσει και θα σας επιτρέψει να εκτιμήσετε καλύτερα τα αποτελέσματα των κόπων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οικογένεια θα μονοπωλήσει την προσοχή σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Ξέρετε ότι κάποια αγαπημένα σας άτομα χρειάζονται τη βοήθεια και τη στήριξή σας. Διαθέστε τους όσο περισσότερο χρόνου μπορείτε, ακούστε τους με προσοχή και αξιοποιήστε την ρεαλιστική σκέψη σας για να δώσετε πρακτικές συμβουλές. Προς το τέλος της μέρας αφιερώστε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια εργασιακά προβλήματα φαίνεται ότι θα κυριαρχήσουν με την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας. Είναι στο χέρι σας να παραμείνετε ισορροπημένοι και ουδέτεροι, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις ή διαφωνίες. Ο αρνητισμός στο επαγγελματικό τομέα θα σας εμποδίσει να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που έχετε σε εξέλιξη. Αξιοποιήστε την αίσια ροή που έχουν οι άλλοι τομείς της ζωής σας, για να βελτιώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα. Αυτά θα είναι τα εργαλεία σας για να αλλάξετε όσα δεν σας ευχαριστούν. Μπορείτε να πραγματώσετε τα όνειρά σας και να κερδίσετε σεβασμό και αναγνώριση από τα άτομα που σας περιβάλλουν. Δώστε περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας και αποφύγετε τα αχρείαστα ρίσκα. Δεν υπάρχει λόγος να προσθέσετε άγχος στην καθημερινότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα υπόσχεται την ευνοϊκή έκβαση κάθε εγχειρήματος σας. Έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να ορμήσετε, ακόμα και προς στόχους και φιλοδοξίες που διστάζατε να διεκδικήσετε ως τώρα. Στηριχτείτε στην εμπειρία και το ένστικτό σας, ώστε να οργανωθείτε άρτια και να χειριστείτε την κάθε πρόκληση άμεσα. Έτσι δεν θα αφήνετε εκκρεμότητες που μπορεί να σας αγχώσουν αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ούριο άνεμο ανοίγει η νέα εβδομάδα για εσάς, πλέον κοιτάτε το μέλλον με πιο αισιόδοξη ματιά, έχοντας και τα άστρα στο πλευρό σας. Έτσι θα καταφέρετε να αποβάλετε τους φόβους σας και να προχωρήσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Παραμείνετε προσηλωμένοι στη θετική πλευρά των πραγμάτων και αξιοποιήστε όσους και όσα ξέρετε, για να αρχίσετε να προσεγγίζετε τα όνειρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πάντα αρχίζουν να παίρνουν πιο αίσια τροπή, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να υλοποιήσετε ακόμα και τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας. Με την θεά τύχη να είναι στο πλευρό σας, μην διστάσετε να κάνετε τολμηρά βήματα προς το μέλλον. Η επιτυχία σας είναι διασφαλισμένη. Κάθε συζήτηση ή συμβουλή για την καριέρα σας, θα συμβάλει σε αυτή την πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ.

Ίσως νιώθετε κάποια απογοήτευση γιατί τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην ενδώσετε σε αυτό το συναίσθημα στην αρχή της εβδομάδας. Δεν πρέπει να πάει χαμένος ο κόπος που καταβάλετε εδώ και καιρό. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αναθεωρήσετε κάποια σημεία στη στρατηγική σας. Μικρές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε εντάσεις, να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment