PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα πατάτε τα πόδια σας σταθερά στο έδαφος.

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε τις αντιδράσεις και τα νεύρα σας στην αρχή της εβδομάδας, θα χρειαστεί να κάνετε συντονισμένες κινήσεις, για να χειριστείτε θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ακόμα κι αν σας ταράζει η ατμόσφαιρα που επικρατεί, διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να βρείτε τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με θετικό πρόσημο θα ανοίξει η καινούργια εβδομάδα για εσάς, θα έχετε τη χαρά να δείτε την πλειοψηφία των στόχων σας να παίρνουν αίσια πορεία και να γεύεστε την επιτυχία που σας αξίζει. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να στήσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα που θα οργανώσει καλύτερα τον χρόνο σας. Δώστε ώθηση στις καινούργιες ιδέες σας, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φίλοι και οι αγαπημένοι σας θα μονοπωλήσουν τον χρόνο σας στην αρχή της νέας εβδομάδας, θα παράσχετε κάθε βοήθεια στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους με χαρά και προθυμία. Αντλείτε ικανοποίηση από τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων, ειδικά όταν μπορείτε να συμβάλετε στην καθημερινότητά τους. Μόνο φροντίστε να μην το παρακάνετε, αμελώντας τη δική σας προσωπική ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητά σας κυλά με πολλές δυσκολίες και προβλήματα τελευταία; Είναι λογικό αυτή η κατάσταση να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη διάθεση αλλά και τις φυσικές σας αντοχές. Ωστόσο, μέσα στη νέα εβδομάδα θα νιώσετε να αλλάζει το κλίμα και να γίνεστε πιο αισιόδοξοι. Η αποφασιστικότητα θα είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο σας, για να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που έχουν δυσκολέψει την πορεία σας.

ΛΕΩΝ

Είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε διαφορετική οπτική για όλα τα θέματά σας. Με την έναρξη της νέας εβδομάδας θα σας προσεγγίζουν εξελίξεις που θα βελτιώσουν κατά πολύ την καθημερινότητά σας. Να είστε σε επαγρύπνηση για να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσετε. Όσο πιο ρεαλιστική και ισορροπημένη είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσετε, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα σημειώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον τελευταίο καιρό νιώθετε κάπως παγιδευμένοι, σαν τίποτα να μην κινείται όπως θα θέλατε, σε σημείο να μειώνετε το ενδιαφέρον για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ωστόσο, η απάθεια δεν σας ταιριάζει ούτε σας βοηθά σε κάτι. Γι’ αυτό πάρτε τα ηνία της ζωής σας και αλλάξτε πορεία. Πάρτε πρωτοβουλίες που θα προχωρήσουν τα σχέδιά σας και θα προσθέσουν τη χαρά στην καθημερινότητά σας. Έτσι θα τονώσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, για να κάνετε αποφασιστικά τα επόμενα βήματά σας.

ΖΥΓΟΣ

Συνταρακτικές αλήθειες που θα σας αφήσουν άφωνους αναμένεται να βγουν στην επιφάνεια. Είναι πιθανό όσα ακούσετε να σας απογοητεύσουν, να χάσετε οριστικά την εμπιστοσύνη σας προς συγκεκριμένους ανθρώπους. Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε υπό τις συνθήκες, είναι οι αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Πρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σύμπαν σας χαμογελά και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σας. Νιώθετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας στο άνοιγμα της καινούργιας εβδομάδας. Επιτέλους βλέπετε να αρχίζει να αποδίδει η σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλει τον τελευταίο καιρό. Παραμείνετε στην πορεία αυτών των δοκιμασμένων μεθόδων, για να προχωρήσετε στον σχεδιασμό και των επόμενων βημάτων σας. Το μέλλον μπορεί να γίνει πιο ρόδινο απ’ όσο φαντάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εστιάστε ολοκληρωτικά στο χειρισμό των φλεγόντων θεμάτων σας στην αρχή της εβδομάδας, μόνο όταν τα επιλύσετε και κλείσετε τις πόρτες με το παρελθόν, θα είστε ελεύθεροι να περάσετε στον σχεδιασμό του μέλλοντός σας. Στήστε ένα αποδοτικό πρόγραμμα, που να σας πηγαίνει ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα. Φροντίστε μόνο να μην εξουθενώσετε τον εαυτό σας καθ’ οδόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχουν συγκεκριμένα και γνωστά εμπόδια στον δρόμο σας, πρέπει να τα χειριστείτε άμεσα, για να καθαρίσει το μονοπάτι μπροστά σας και να απαλλαγείτε από τον αρνητισμό που επιφέρουν. Μόνο έτσι θα βελτιωθεί η καθημερινότητά σας και θα ανακτήσετε τον δυναμισμό που χρειάζεται ο σχεδιασμός του μέλλοντός σας. Αποφασίσετε να επιστρατεύσετε το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας και μετά τίποτα δεν θα μπορεί να σας περιορίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι γεγονός ότι αντιμετωπίζετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις τον τελευταίο καιρό, όμως δεν πρέπει να επιτρέψετε στο χάος και τη σύγχυση που επικρατούν, να σας βγάλουν από την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε. Διατηρήστε με κάθε τρόπο την εστίασή σας στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Έτσι θα πορευτείτε πιο γρήγορα προς τους στόχους σας και θα καταφέρετε να τους υλοποιήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οπλιστείτε με πολλή υπομονή στην αρχή της νέας εβδομάδας. Τα θέματα που θα κληθείτε να χειριστείτε, θα απαιτήσουν καθαρή σκέψη και ψυχραιμία από μέρους σας. Μην επιτρέψετε στις συγκυρίες να σας πανικοβάλλουν και να σας βγάλουν από την πορεία σας. Όσο πιο ρεαλιστικά και συνετά κινηθείτε, τόσο πιο γρήγορα θα ανακτήσετε την ισορροπία των καταστάσεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment