PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο σε ζητήματα κυρίως επαγγελματικά, εργασιακά και οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Θετικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα, θα θελήσετε να αναζωογονηθείτε, να ταξιδέψετε, να αποφορτιστείτε. Μια πρόταση που θα λάβετε ή που εσείς θα κάνετε, θα καταφέρει να σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει να αποδράσετε από τα καθέκαστα και τα ανιαρά. Ένα γεγονός που θα προκύψει θα έχει θετική κατάληξη, ενδεχομένως να σας φέρει καινούργιο επικοινωνιακό άνοιγμα, ανανεώνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αισθανθείτε δυνατοί και ακμαίοι σήμερα, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν να αλλάξετε και να βελτιώσετε. Με αισιοδοξία θα επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας βήματα, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε ωστόσο οι βλέψεις σας θα πρέπει να είναι εφικτές και προσγειωμένες. Διπλωματική θα είναι η στάση σας, στις διαπραγματεύσεις σας θα υπάρξει δίοδος συνεννόησης, τυχόν συμφωνίες θα κλείσουν με εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα επάνω σε νέα βάση θα ξανά σκεφτείτε προτάσεις ενδεχόμενα και προοπτικές. Ουσιαστικές θα είναι οι ενέργειες σας, αναδομείτε, αναθεωρείτε και επανεκτιμάτε γεγονότα της προηγούμενης περιόδου. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για αλλαγές ανανέωσης καθώς και γι’ αποφάσεις σχετικά με ζητήματα εξέλιξης. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ευκαιρία να αποκατασταθούν σχέσεις και επαφές, τώρα θα μπορέσετε να διορθώσετε λάθη, φεύγει ο αρνητισμός και το αντιδραστικό πείσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα βγαίνετε από τις αρνητικές σκέψεις, ναι μεν θα είναι ρεαλιστικό το σκεπτικό σας ωστόσο θα είστε σε θέση να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις. Η διάθεση σας δε θα είναι αρνητική, σε επαγγελματικά θέματα η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε ενέργειες δυναμικές, δε θα παγιδευτείτε στην αδράνεια. Οι συζητήσεις σας θα είναι εποικοδομητικές, ενδεχομένως να καταφέρετε να στρώσετε έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες. Θα φανείτε συζητήσιμοι και αναλυτικοί, ωστόσο στα λόγια σας καλό θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση προσοχή στις αυθόρμητες κουβέντες.

ΛΕΩΝ

Χαλαρή θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε να δώσετε σημασία σε καταστάσεις που προκαλούν εντάσεις ή ρήξεις, από την πλευρά σας δε θα υπάρξει διάθεση για αντιπαλότητες, θα καταφέρετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Επικεντρωμένοι θα είστε στα άμεσα ζητήματα που χρήζουν πρακτική δράση. Επιχειρείστε να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητα σας, ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε μεγάλη σημασία στην κοινωνική σας εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι επικοινωνιακές συνθήκες, τα λόγια που θα ακούσετε θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικά, οι διάλογοι σας θα είναι εποικοδομητικοί. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενη πρόταση που θα δώσει νέα ώθηση στη δράση σας, θα είναι σωστή η επιλογή σας να την δεχτείτε με αμεσότητα χωρίς χρονοτριβές. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα θα το λάβετε, τα μαντάτα θα είναι ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Φεύγει η διστακτικότητα και ο αρνητισμός σε θέματα αλλαγών, τώρα θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε και να πειραματιστείτε. Ο ενθουσιασμός παίρνει τη θέση της επιφύλαξης και της καχυποψίας, απελευθερώνετε τη δράση σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Εκδηλωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα μιλήσετε ευθέως, θα εμφανιστείτε αποκαλυπτικοί και αυθόρμητοι στις προσεγγίσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εσωτερική σας ανανέωση δε θα σας αφήσει να σκεφτείτε αρνητικά ή απαισιόδοξα, σήμερα θα αφήσετε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί. Έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αναζωογονήσουν επιθυμίες, βλέψεις, και στόχους. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, κοινωνική και δοτική θα είναι η στάση σας, θελκτικοί θα είστε στο φιλικό σας περιβάλλον, σε κοινωνικό επίπεδο θα κερδίσετε τις συμπάθειες, διευρύνονται οι γνωριμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενθουσιώδης, ανέμελη και απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργια όνειρα. Ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό άνοιγμα που θα προκύψει από δικές σας πρωτοβουλίες θα δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, στόχος σας θα είναι να αυξήσετε τα κέρδη σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο, η στάση σας θα είναι κοινωνική, θα σας εμπιστευτούν οι καινούργιοι συνεργάτες που θα αποκτήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να κινηθείτε με ψυχραιμία και χαλαρότητα στις περιπτώσεις που σας δημιουργήσουν περιορισμένα όρια, θα θελήσετε να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς να υπάρχουν φραγμοί στην έκταση που θέλετε να δώσετε στις ενέργειες σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ελευθερία και επειδή είστε επιρρεπείς στην παρορμητικότητα γι αυτό το νου σας να μην ξεφύγετε από τα συνετά πλαίσια και υπάρξουν παρεκτροπές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε διάθεση θετική, ανέμελη και αισιόδοξη, οι επιλογές σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές, αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό ίσως να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες πράξεις. Τα λόγια σας θα είναι αυθόρμητα, δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις σχετικά με θέματα και καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις, θα καταφέρετε να δώσετε τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Χειριστείτε με ωριμότητα τα οικονομικά σας, μη σκορπίσετε τα έσοδα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, δεν πρόκειται να αφήσετε τον εαυτό σας να σας πάρει από κάτω, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σας. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, η ζωτικότητα και η διαίσθηση σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Ο σφαιρικός τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε ένα συγκεκριμένο αρνητικό κεφάλαιο που σας προκαλεί ανασφάλειες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να αφόρα θέμα που σχετίζεται όχι μόνο με το άμεσο παρόν αλλά και με το μέλλον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment