PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 31 Μαΐου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις συλλογικές δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Είναι πιθανό να μπείτε στη νέα εβδομάδα με κάπως πεσμένο ηθικό, γι’ αυτό ευθύνεται το χάος και η αναστάτωση που επικρατεί γύρω σας. Να ξέρετε ότι οι συγκρούσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας μόνο θα δυσχεράνουν το κλίμα. Αποφύγετε τώρα τις βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις, κρατήστε το κεφάλι ψηλά και να κάνετε θετικές σκέψεις, είναι μια περαστική φάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις σας προσεγγίζουν στην έναρξη της νέας εβδομάδας. Η τόνωση της διάθεσής σας είναι το καλύτερο όπλο για να επανεξετάσετε σχέδια και πορείες, ώστε να αξιοποιήσετε τις καινούργιες εξελίξεις. Τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε προβλήματα που φάνταζαν βαλτωμένα και όλα να πάρουν αίσια τροπή, αρκεί να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας. Αλλά παρά το φόρτο εργασίας, δεν πρέπει να παραμελείτε την ξεκούραση και την χαλάρωσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπαίνετε ορμητικά και με διαύγεια στην καινούργια εβδομάδα. Τώρα θα δείτε πολλά προβλήματα με διαφορετική οπτική, αρκεί να κινήστε με αργά και σταθερά βήματα. Μην πιέζεστε παραπάνω από όσο αντέχετε, να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας για να επαναφορτίζεται. Επίσης, φροντίστε να μην απομονώνεστε από το κοινωνικό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά με την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας. Πρέπει να προστατευθείτε από αχρείαστες εντάσεις και πιθανά ατυχήματα, για να μην ξεπεράσετε τα όρια των πνευματικών και σωματικών σας αντοχών, μην χάνετε τον στόχο και την εστίασή σας.

ΛΕΩΝ

Η αρχή της νέας εβδομάδας είναι ιδανική για μια ενδοσκόπηση. Αν φανείτε ειλικρινείς στον εαυτό σας, θα παραδεχθείτε ότι έχετε χάσει τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να αποφύγετε τη δραματοποίηση των θεμάτων σας και κάθε είδους υπερβολικές συμπεριφορές και αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αισιοδοξία σας βελτιώνει όλους τους τομείς της ζωής σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αυτή είναι κατάλληλη στιγμή να μελετήσετε λίγο τα οικονομικά σας, να είστε πιο συνεπείς και οργανωμένοι. Παράλληλα, δεν πρέπει να εξουθενώνεστε από το φορτωμένο πρόγραμμά σας, η οικογένεια θα σας χρειαστεί και είναι συνετό να είστε παρόντες για να βοηθήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Επιστρατεύστε την επαγρύπνησή σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Μην εμπιστεύεστε όλους όσους βρεθούν στο περιβάλλον σας, ακόμα κι αν δηλώνουν ότι προτίθενται να σας βοηθήσουν. Όσο αγαστές κι αν εμφανίζουν τις προθέσεις τους, κατ’ ακρίβεια θέλουν να σας μαχαιρώσουν πισώπλατα χωρίς καν να το καταλάβετε, από την άλλη πλευρά, τα καλοστημένα σχέδιά σας μπορεί να ανατραπούν από κάποιες ευχάριστες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με ένα κλίμα χάους και αναστάτωσης. Δεν μπορείτε να δείτε με διαύγεια τα θέματά σας υπό αυτές τις συνθήκες, ούτε να αποφασίσετε για την ενδεδειγμένη πορεία σας, αλλά να θυμάστε ότι δεν θα ωφελήσουν σε κάτι τα νεύρα και οι εντάσεις. Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι μέχρι να καταλαγιάσει αυτή η ομίχλη, όπως και τα ανάμεικτα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με ένα ήρεμο και συνεργάσιμο κλίμα ανοίγει η νέα εβδομάδα για εσάς. Πολλά θέματα θα πάρουν εύκολα τον δρόμο της επίλυσης, ώστε να δώσετε κίνηση σε σχέδια που φάνταζαν βαλτωμένα. Αυτές οι ευχάριστες αλλαγές θα σας γεμίσουν ανακούφιση και ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα άστρα σας στο πλευρό σας ορμάτε στη νέα εβδομάδα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να υλοποιήσετε όλα τα σχέδιά σας, δίνοντας επιπλέον προσοχή στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και διαθέστε περισσότερο χρόνο στο σπιτικό και την οικογένειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις θα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην είσοδο της νέας εβδομάδας. Εξίσου γρήγορες πρέπει να είναι και οι δικές σας αποφάσεις, προκειμένου να διατηρήσετε τον έλεγχο σε όσα τεκταίνονται. Μην αφήσετε να σας παρασύρει το άγχος και τα νεύρα σας, διατηρήστε χαμηλά την ένταση και τον τόνο της φωνής σας. Κάποια άτομα του στενού σας κύκλου θα χρειαστούν τη βοήθεια και τις συμβουλές σας. Πρέπει να σταθείτε στο πλευρό τους αυτή τη στιγμή της ανάγκης τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι εντάσεις των τελευταίων ημερών βγαίνουν στην επιφάνεια στην αρχή της νέας εβδομάδας, είναι πιθανό να νιώθετε ότι είστε στα όρια των αντοχών σας, γι’ αυτό πρέπει να αποσυμπιεστείτε. Είναι η στιγμή να μιλήσετε με ειλικρίνεια στους δικούς σας ανθρώπους, να δηλώσετε τις ανάγκες σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment