PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρξει ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια θέματα σας έχουν αναστατώσει τον τελευταίο καιρό κι αυτό έχει επίπτωση στην ψυχολογία σας. Γι’ αυτό με την είσοδο της νέας εβδομάδας πρέπει να την τονώσετε συνειδητά. Κάντε μια ανάπαυλα, πάρτε βαθιές ανάσες και βάλτε μια τάξη στις σκέψεις σας. Όσο παραμένετε ψύχραιμοι, τόσο περισσότερη διαύγεια θα αποκτά η οπτική σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμά σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αυτό που πρέπει να επιδιώξετε, είναι να μην ενδώσετε σε καμία αρνητική συγκυρία. Έχετε δουλέψει σκληρά για να κατακτήσετε την ισορροπία σας και πρέπει να διατηρήσετε τη σωστή πορεία που έχετε χαράξει. Μην δίνετε καμία σημασία και αξία σε αντιρρήσεις και την απαισιοδοξία τρίτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα θα σας γεμίσει με απίστευτη ενέργεια και μαγνητισμό. Αξιοποιήστε τη θετική αύρα που θα σας περιβάλλει, για να εστιάσετε στην υλοποίηση των στόχων σας. Κάντε αργά και σταθερά βήματα, χωρίς να ασχοληθείτε καθόλου με όσα λέγονται και γίνονται γύρω σας. Με αυτή την αίσια ώθηση στα συναισθήματά σας, προσέξτε να μην χάσετε την επαφή με τον ρεαλισμό. Η στήριξη των δικών σας ανθρώπων θα σας δώσει επιπλέον χαρά και αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπείτε στη νέα εβδομάδα με ψύχραιμη και ρεαλιστική προδιάθεση. Δεν πρέπει να σας πανικοβάλλουν όσα έχετε να διαχειριστείτε, για να μην επιβαρύνετε περισσότερη την ψυχολογία σας. Όσο εμμένετε στο σχεδιασμό σας και κινήστε μεθοδικά, όλα θα βελτιώνονται σταδιακά. Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε αποφάσεις, γιατί μια λάθος επιλογή ίσως να μην έχει περιθώριο για διορθωτικές κινήσεις αργότερα.

ΛΕΩΝ

Οι άνθρωποι του στενού σας κύκλου θα μονοπωλήσουν το χρόνο και την ενέργειά σας στην έναρξη της νέας εβδομάδας. Δεν αποκλείεται να αρχίσετε να αναρωτιέστε αν αξίζει τον κόπο αυτή η ενασχόληση ή είναι καλύτερα να εστιάσετε στα δικά σας θέματα, αλλά πρέπει να απομακρύνετε αυτές τις σκέψεις. Έχετε το περιθώριο να στηρίζετε τους δικούς σας ανθρώπους και να διεκπεραιώνετε υποχρεώσεις. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε επιλογή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε μια αρμονική και αισιόδοξη ατμόσφαιρα ανοίγετε τη νέα εβδομάδα. Όλα φαίνεται να κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει και η ζωή σας παίρνει πιο ομαλή πορεία. Διαθέτετε τα προσόντα για να υλοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας. Σε αυτό θα συμβάλλει και η ενθάρρυνση από τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

ΖΥΓΟΣ

Μπείτε με επιφύλαξη στη νέα εβδομάδα, φαίνεται ότι κάποιες δυσχέρειες έχουν τη δυναμική να ανατρέψουν τον σχεδιασμό σας. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε τώρα είναι να μην απομονωθείτε, να διατηρήσετε τις επαφές σας για να αντλήσετε ενέργεια. Με έξυπνους χειρισμούς και προσεκτική στρατηγική θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες. Η ατμόσφαιρα ενδείκνυται για να κλείσετε οριστικά κάποιες πόρτες στο παρελθόν, ολοκληρώνοντας εκκρεμότητας και σημαντικά κενά. Μην γίνετε δογματικοί, ας είστε πιο δεκτικοί στις απόψεις και τις συμβουλές των ανθρώπων που νοιάζονται για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα σας φέρνει την ιδιαίτερη ευκαιρία να εστιάσετε σε σημαντικά θέματα. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κατασταλάξετε σε όσα χρειάζεστε και να ανακτήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Να θυμάστε ότι μόνο εσείς γνωρίζετε τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή, γι’ αυτό να είστε σε ετοιμότητα, τα γεγονότα θα έχουν τη δυναμική να σας εκπλήξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με πολλά θέματα στο μυαλό σας. Είναι φυσικό να εστιάζετε εκεί την ενέργειά σας, ακόμα κι αν δεν μένουν αποθέματα για άλλους, σας είναι ανέφικτο αυτή τη στιγμή να διαθέσετε χρόνο για τους δικούς σας ανθρώπους. Ωστόσο, είναι επιτακτική ανάγκη να «δημιουργήσετε» περιθώριο στο πρόγραμμά σας, για να αποσυμπιεστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Έτσι θα δείτε με διαύγεια όσα σας προβληματίζουν, ώστε να κάνετε μια σοβαρή και ώριμη συζήτηση με κάποιο έμπιστο άτομο. Αυτή θα αφαιρέσει μεγάλο βάρος από τους ώμους σας και θα νιώσετε ανακουφισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μυαλό και η καρδιά σας συγκρούονται στην έναρξη της νέας εβδομάδας. Από τη μία πλευρά νιώθετε έτοιμοι να καταβάλετε όποια προσπάθεια χρειάζονται τα θέματά σας, από την άλλη η πίεση σας ωθεί να βιαστείτε περισσότερο. Φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας και να μην ξεπεράσετε τα όριά σας. Αποδεχθείτε τις εξελίξεις όπως έρχονται, για να μην εξαντληθείτε με απόπειρες να επιβάλετε αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα γεμάτοι σιγουριά και αισιοδοξία. Ξέρετε τι πραγματικά λαχταράτε και θα έχετε τη στήριξη των άστρων για να τα καταφέρετε. Μόνο φροντίστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην απομακρύνεστε από το περιβάλλον σας, κανένας άνθρωπος δεν μπορεί αν είναι μόνος.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάθε υπερβολή μπορεί να αποβεί καταστροφική στην αρχή της νέας εβδομάδας. Τώρα καλείστε να λειτουργήσετε ώριμα και υπεύθυνα, αν θέλετε να βρείτε λύσεις για το κάθε πρόβλημά σας. Αντλήστε όλη την εσωτερική σας ενέργεια και επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να οργανώσετε όλα τα σημαντικά θέματα, ώστε να νιώσετε ήρεμοι και ικανοί να τα διεκπεραιώσετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment