PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ευγενική, τρυφερή και φιλάνθρωπη.

ΚΡΙΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας είναι ιδανική για εσώτερη έρευνα και διευρυμένες ανασκοπήσεις. Μείνετε λίγο μόνοι και βρείτε πού μπορεί να κάνετε λάθη, ποιες συνθήκες ζωής δεν σας ικανοποιούν πλέον. Πρέπει να αλλάξετε στρατηγικές και μεθόδους, να απαλλαγείτε από όσα σας κάνουν να νιώθετε άβολα ή αναχαιτίζουν την πορεία σας. Αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να είστε πιο ήρεμοι. Αν κάποια μικρά εμπόδια είναι επίμονα, να ξέρετε ότι σύντομα θα τα ξεπεράσετε κι αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ορμάτε στη νέα εβδομάδα με επαναστατική διάθεση. Σε συνδυασμό με το θετικό πλανητικό σκηνικό, μπορείτε πλέον να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε. Με αυτές θα μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, τώρα που έχετε περισσότερη διαύγεια και ορθότερη κρίση. Η ανοικοδόμηση της συνολικότερης πορείας σας, θα φέρει πολλές επιτυχίες σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα με την εύνοια των άστρων. Με τονωμένο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, είναι η στιγμή να αρχίσετε να υλοποιείτε τους στόχους που θέσατε πρόσφατα. Όλες οι προοπτικές σας δείχνουν μόνο επιτυχίες, γι’ αυτό μην σας πτοήσει κανένα φαινομενικό εμπόδιο. Παράλληλα, φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και ξεκουραστείτε. Όχι μόνο το χρειάζεστε, το έχετε κερδίσει κιόλας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήπως το κριτήριό σας δεν ήταν απόλυτα διαυγές τον τελευταίο καιρό; Με την είσοδο της νέας εβδομάδας, αντιλαμβάνεστε ότι αυτός ήταν ο λόγος που όλα σας φάνταζαν δυσοίωνα. Τώρα που πλέον βλέπετε καθαρά τι συμβαίνει στη ζωή σας, θα αρχίσετε να κάνετε τις απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις. Με θετική σκέψη και εστίαση, μόνο μπροστά μπορείτε να πάτε.

ΛΕΩΝ

Οι επικοινωνίες σας θα είναι κάπως ιδιόρρυθμες στην έναρξη της νέας εβδομάδας. Για να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή αχρείαστες προστριβές, καλύτερα να μην εμπλακείτε σε σοβαρές συζητήσεις. Είναι καλύτερα να αφήσετε στο περιβάλλον σας μόνο λίγους και καλούς φίλους, που σας γνωρίζουν και μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις. Ακούστε τις συμβουλές τους για θέματα που σας προβληματίζουν, θα βοηθήσουν να εξελίξετε τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με αρνητική διάθεση προς όλους και όλα. Βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο, σαν τα πάντα να εξελίσσονται χειρότερα απ’ όσο θα θέλατε, είστε έτοιμοι να πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό. Από την άλλη πλευρά, αρνείστε πεισματικά τη βοήθεια που προσφέρουν οι ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς. Πρέπει άμεσα να αλλάξετε οπτική και στάση, μόνοι σας κάνετε τη ζωή σας δυσκολότερη.

ΖΥΓΟΣ

Φαίνεται ότι σας αναμένουν κάποιες περιπλοκές στην αρχή της εβδομάδας, κάποια λάθη του παρελθόντος βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια, για να σας στοιχειώσουν οι δυσάρεστες συνέπειές τους. Είναι απαραίτητο τώρα να παραμείνετε αντικειμενικοί και να πάρετε αποστάσεις από όσα τεκταίνονται γύρω σας. Η απομάκρυνση θα σας δώσει το περιθώριο να αποφύγετε αποκαλύψεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνίες και να κάνουν χειρότερη την κατάσταση. Αυτή είναι και η καλύτερη επιλογή, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα άστρα σας γεμίζουν αισιοδοξία και αποφασιστικότητα στην αρχή της νέας εβδομάδας. Είστε πλέον έτοιμοι να κάνετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε εδώ και καιρό, για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Έχετε τα φόντα να σημειώσετε επιτυχίες, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στασιμότητα της τελευταίας περιόδου σας αναστατώνει και σας πιέζει. Συνειδητοποιήστε στην αρχή της νέας εβδομάδας πώς τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει από μόνο του, εσείς πρέπει να πάρετε ξανά τα ηνία της ζωής σας, για να της δώσετε την πορεία που θέλετε. Με αισιόδοξη ματιά και αποφασιστικότητα, θα κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και θα δείτε να βελτιώνονται όλες οι πτυχές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αίσιο πρόσημο ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα και θα το αξιοποιήσετε καλύτερα, αν δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ξεκουραστεί και να αναζωογονηθεί. Έχετε διαθέσει μεγάλο μέρος της ενέργειας και του χρόνου σας σε άλλους, γι’ αυτό δικαιούστε μια ανάπαυλα. Μετά θα προσεγγίσετε πιο αποφασιστικά ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα συναισθηματικά φορτισμένοι και πιεσμένοι. Η ατμόσφαιρα θα έχει αντίκτυπο στο ορθό σας κριτήριο, με αποτέλεσμα να χάνετε τη ρεαλιστική εικόνα και να μεγεθύνετε τα πάντα στο μυαλό σας. Αλλά όσο πιέζετε τις καταστάσεις, αυξάνετε και την έντασή σας. Κάποια οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να εξομαλύνονται και στο εξής θα νιώσετε να ανακουφίζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα άστρα σας υπόσχονται έναν αίσιο ρυθμό για την αρχή της νέας εβδομάδας. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας επιστρέφουν, για να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που θα προσεγγίσει την πορεία σας, ακόμα και όσες υπάρχουν ήδη και αναμένουν από εσάς να απλώσετε το χέρι. Διατηρήστε την ηρεμία και την εστίασή σας, για να χειριστείτε τα πάντα χωρίς πίεση και άγχος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment