PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα η επικοινωνία έχει τον πρώτο λόγο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη διευρύνει τους πνευματικούς -και όχι μόνον- ορίζοντές σου κι από τον «έξω κόσμο» θα αντλήσεις βοήθειες και επαγγελματικά οφέλη. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα μέσον επικοινωνίας ή να σου παρασχεθούν διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, και ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να εμπλουτίσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που δεν σε πιέζουν και απέναντι στα οποία δεν έχεις καμία κοινωνική υποχρέωση, απλά περνάτε όμορφα μαζί!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον, συμβάλλοντας στην αύξηση των εσόδων σου, ίσως μάλιστα να βρεις και τρόπους για να τα σταθεροποιήσεις, με την συνδρομή ενός ειδικού. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις αγορές που θα σε κάνουν να νιώσεις πλήρης από κάθε άποψη. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σου θυμίζει ότι πέρα από την ουσία ενός θέματος πολλά κρίνονται και από το πώς θα το επικοινωνήσεις, δώσε λοιπόν μεγαλύτερη σημασία σε αυτό αλλά και στις δημόσιες σχέσεις σου που στην παρούσα φάση θα σε βγάλουν «ασπροπρόσωπο/η»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας απέναντί σου ευνοεί τις συνεργασίες σου κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε άλλους/ες, που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές, ίσως μάλιστα να λάβεις μια «σημαίνουσα» υποστήριξη. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να ξεχάσεις για λίγο τις έγνοιες και τα προβλήματά σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν. Ίσως μάλιστα να κάνεις ένα όμορφο μικρό ταξίδι ή να λάβεις μια καλή είδηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Δία στον Τοξότη οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά, ίσως μάλιστα να συνδράμει σε αυτό ένα πρόσωπο που ειδικεύεται σε επικοινωνιακά θέματα. Μην χάσεις την ευκαιρία για να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις στηρίγματα κι αν δεν ξέρεις κάποια πράγματα, απλά ρώτα για να τα μάθεις! Όσο για τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και τις τρέχουσες ανάγκες σου, θα λάβουν την… ικανοποιητική απάντησή τους, μέσα από έξτρα παροχές ή μια «καίρια» επενδυτική κίνηση που θα σου φέρει ο Ερμής στον Υδροχόο.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να σε αναζωογονήσει μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δράσεις, φέρνοντάς σε συνάμα και πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με ταλέντα ή δεξιότητες. Επιπλέον, είναι πιθανό να ικανοποιηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου, σου προσφέρει την ευκαιρία να επωφεληθείς από την καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου και να πετύχεις με σχετική ευκολία κάποιον από τους στόχους σου. Αν μάλιστα σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας, καλό είναι να την αποδεχθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα σχέδια σου, είτε σκοπεύεις να επεκτείνεις την δράση σου, είτε απλά να διασκεδάσεις, αφήνοντας κατά μέρος όλα αυτά που σε πιέζουν και σε στενοχωρούν. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική πρόοδος σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σου, ενώ η ημέρα προσφέρεται και για μια μάζωξη, είτε στον χώρο σου, είτε κάπου έξω. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο διαμορφώνει ένα πιο λειτουργικό εργασιακό περιβάλλον για σένα και σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα αλλά και να εμπλουτίσεις τον εξοπλισμό σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις πλείστα προβλήματα της καθημερινότητάς σου ή να αποκτήσεις επιπρόσθετες πληροφορίες για ότι σε απασχολεί. Επιπλέον, σε σχέση με την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, είναι πιθανό να υπάρξουν διευκολύνσεις κι αν βέβαια σου γίνει πρόσκληση για να πας κάπου, μην την αρνηθείς. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να χαρείς από την πρόοδο ή μια επιτυχία τους. Επιπλέον όμως ευνοεί και τις δικές σου επενδυτικές ή κερδοσκοπικές βλέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Δία, την Αφροδίτη και την Δήμητρα στον Τοξότη, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια, αφού ακόμη κι αν εσύ δεν έχεις χρήματα για να καλύψεις τις ανάγκες σου, έχουν οι… άλλοι! Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση, να ξέρεις ότι στο οικονομικό σκέλος της σε συμφέρει, οπότε προσπέρασε τις όποιες επιφυλάξεις σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά με τους οικείους σου, ίσως μάλιστα να διευθετηθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον είναι πιθανό να αλλάξεις τον χώρο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας και η… παρέα του στο ζώδιο σου σε κάνει πιο κοινωνικό/η και σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου, αξιοποιώντας τα προσόντα σου. Μην διστάσεις λοιπόν να δρομολογήσεις καταστάσεις, είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές κι αν είναι να προσέξεις κάτι είναι το να μην «πάρουν τα μυαλά σου αέρα» και «απλωθείς» πολύ περισσότερο από όσο… σε παίρνει! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο ενισχύει τις πιθανότητες για ένα ευχάριστο όσο και αποτελεσματικό ταξίδι, ενώ σε παροτρύνει να προμηθευτείς ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στον Τοξότη φωτίζει το παρασκήνιο και μπορεί να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις εμπόδια, είτε θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να μπεις σε ένα θεραπευτικό ή διατροφικό πρόγραμμα, δεν έχεις παρά να ρωτήσεις τους ειδικούς, για να βρεις αυτό που σε εξυπηρετεί καλύτερα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από οικονομικές αβεβαιότητες, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι που θέλεις ή να αποκομίσεις ένα κέρδος με μάλλον απροσδόκητο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας και τα… άλλα παιδιά στον Τοξότη προάγουν την κοινωνική ζωή σου και σίγουρα κάποια πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολα κι απλά, με την συνδρομή των φίλων σου ή ενός συλλογικού φορέα. Γίνε λοιπόν πιο ομαδικός/η ή δημοσιοποίησε το θέμα σου και δεν θα χάσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιο σου αναδεικνύει τα «εγκεφαλικά» προσόντα σου, καλό είναι λοιπόν να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου ώστε να δώσεις λύσεις και να εντυπωσιάσεις τους άλλους! Επιπλέον, αναμένονται αρκετές επαφές και μετακινήσεις που θα συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στον Τοξότη σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να αναδείξεις την δουλειά σου, αποκομίζοντας πέρα από τις θετικές εντυπώσεις και σημαντικά οφέλη από τα «σημαίνοντα» πρόσωπα που ελκύεις. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ είναι πιθανό να σου δοθούν εργαλεία και μέσα που χρειάζεσαι. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να σου αποκαλύψει προσωπικά ή επαγγελματικά μυστικά αλλά και να σε διευκολύνει σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί, ίσως μάλιστα να λάβεις μια «χρυσή» συμβουλή από έναν ειδικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment