PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Επικοινωνία και κοινωνικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Τον τελευταίο καιρό τα σχέδιά σας συνάντησαν κάποιες αναπόφευκτες καθυστερήσεις, αλλά στην αρχή της νέας εβδομάδας αρκεστείτε στο να παραμείνετε ψύχραιμοι για να πάτε παρακάτω. Είναι καλύτερα να μην αναλάβατε επιπλέον υποχρεώσεις, μέχρι να διεκπεραιώσετε όσες έχετε σε εκκρεμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να συζητήσετε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε τους στόχους και τα όνειρά σας για να ακούσετε τις απόψεις τους. Καλή είναι η σκέψη σας, αρκεί να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας επηρεάσει προς άλλες κατευθύνσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε ιδιαίτερα δημιουργικοί και δυνατοί στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Αυτά θα είναι και τα όπλα σας για κλείσετε δια παντός ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και να δράσετε χωρίς σκέψη, να κάνετε μελετημένες κινήσεις για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Επιπλέον, προσέξτε τη συμπεριφορά σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τα βήματά σας στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Θα υπάρχει μια προδιάθεση να κάνετε λάθη, επειδή νομίζετε ότι ξέρετε πού βαδίζετε, αλλά μπορεί να προκύψει κάτι που θα σας διαψεύσει ή να αποκαλύψει ότι ένα άτομο δεν ήταν απόλυτα ειλικρινές μαζί σας. Παραμείνετε σε επαγρύπνηση για να αποφύγετε παγίδες που ενδέχεται να στήνουν κάποιοι για εσάς. Να μετράτε την κάθε κίνησή σας, ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με ένα «βουνό» από υποχρεώσεις και καθήκοντα. Αυτός είναι ο λόγος που θα πιεστείτε αρκετά, με αποτέλεσμα να μην σκέφτεστε καθαρά και να μην μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αν νιώσετε σαν καράβι δίχως πηδάλιο που το παρασέρνουν τα κύματα, είναι η στιγμή να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας. Βάλτε ένα τέλος σε όσα τελικά σας βγάζουν εκτός πορείας και σας ταλαιπωρούν. Πρέπει στο εξής να μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή, γιατί θα καταλήγετε μόνο σε αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υλοποίηση των στόχων σας θα συναντήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στην αρχή της νέας εβδομάδας. Μόνο ευχάριστη δεν θα είναι αυτή η συγκυρία, αφού θα σας βγάλει από την πορεία και το πρόγραμμά σας. Αλλά δεν πρέπει να αντιδράσετε υπερβολικά, γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά όσο νομίζετε. Παραμερίστε τις απαισιόδοξες σκέψεις και συνεχίστε να προχωράτε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Έχετε τα άστρα στο πλευρό σας και θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις, ώστε να φτάσετε στα αποτελέσματα που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με μια τάση να μεγαλοποιείτε τα πάντα. Το μόνο που θα καταφέρετε με αυτή την τακτική, είναι να πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό. Δεν χρειάζεστε όλο αυτό το δράμα στη ζωή σας, γι’ αυτό διαθέστε χρόνο στο να καθαρίσετε τη σκέψη σας. Μόλις εκτιμήσετε τη φάση που βρίσκεστε, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα περισσότερα προβλήματα είναι στο μυαλό σας και μόνο. Η πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη απ’ όσο νομίζατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πίεση που βιώνετε τον τελευταίο καιρό σας έχει εξαντλήσει. Αυτός είναι ο λόγος που μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με μειωμένη ενέργεια, με κίνδυνο να κάνετε λάθη και να πάρετε αποφάσεις που δεν θα σας ευνοήσουν. Αρκετά με αυτή την κατάσταση, τώρα τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια παύση, για να μελετήσετε τα δεδομένα σας και να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Μόνο έτσι θα απαλλαγείτε από βαλτωμένα προβλήματα, θα καθαρίσει η σκέψη σας και θα μπορέστε να επαναφορτιστείτε. Μετά θα επιστρέψετε δριμύτεροι στη δράση, αποφασισμένοι να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Πιο ήρεμοι και ξεκούραστοι, πάντα καταφέρνετε να διαχειρίζεστε όσα προκύπτουν στην πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναθαρρήστε. Τα άστρα στρατεύονται στο πλάι σας στην αρχή της νέας εβδομάδας, ανορθώνοντας τη ζωή σας σε εντελώς καινούργια επίπεδα. Θα δείτε να σημειώνετε γρήγορη πρόοδο στα όνειρα και τους στόχους σας, φτάνοντας σχεδόν στη γραμμή τερματισμού. Αλλαγές προς το καλύτερο σας προσεγγίζουν για να ωριμάσετε και να ευημερήσετε. Αξιοποιήστε τώρα όλη αυτή την εύνοια της ατμόσφαιρας, αδράξτε τις ευκαιρίες για να βγάλετε κάθε εμπόδιο από τη διαδρομή σας. Έτσι θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο, για να χαράξετε το πιο λαμπρό σας μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να διεκπεραιώσετε πολλές νέες ευθύνες στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Η κατάσταση θα αποτελέσει πραγματική δοκιμασία, τόσο για την ωριμότητα όσο και για τις δεξιότητές σας, αλλά η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά σας, είναι τα πιο ισχυρά εργαλεία σας. Κοιτάξτε με ελπίδα και αισιοδοξία το μέλλον, με απόλυτη επίγνωση ότι θα πετύχετε όσα θέλετε. Το μόνο που σας χρειάζεται, είναι να ακολουθείτε πιστά το πρόγραμμά σας και να διαχειρίζεστε πιο ευέλικτα το χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με ένα αίσθημα αβεβαιότητας, αυτή η σύγχυση μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα για άτομα που βρίσκονται γύρω σας, όπως και για τα γεγονότα που βιώνετε. Αλλά αυτή η ατμόσφαιρα θα αλλάξει σύντομα, θα καταφέρετε να δείτε φως στην άκρη του τούνελ. Μόλις συνειδητοποιήσετε όσα συμβαίνουν, θα μπορέσετε να στήσετε και τα καινούργια σχέδιά σας για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες εργασιακές δυσκολίες σας προσεγγίζουν στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αλλά αν κινηθείτε με σύνεση και εστιάσετε στις υποχρεώσεις σας, θα καταφέρετε να επιλύσετε όποιο πρόβλημα προκύψει. Μόνο με πραγματική δουλειά μπορείτε να εξαλείψετε τα εμπόδια από την πορεία σας. Αν ακούσετε να «χτυπούν» προειδοποιητικά καμπανάκια και για τα οικονομικά σας, κόψτε άμεσα τα περιττά έξοδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment