PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα κάντε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

ΚΡΙΟΣ

Μην βγείτε εκτός ορίων, φαίνεται να ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με κάποια ένταση, που ίσως σας οδηγήσει σε υπερβολές. Πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο ώριμη προσέγγιση στον χειρισμό των προβλημάτων σας. Να κοιτάτε μόνο τη δουλειά σας και να εστιάσετε στους δικούς σας στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τονωμένη αυτοπεποίθηση και βεβαιότητα μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα, είστε ξεκάθαροι ως προς τα ζητούμενά σας και θα έχετε τα άστρα στο πλευρό σας. Τώρα είναι η στιγμή να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μόνο προσπαθήστε να μην κάνετε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις, προτιμήστε τα αργά και σταθερά βήματα. Επίσης, θα ωφεληθείτε αν είστε πιο εξωστρεφείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με κάποιον εσωτερικό διχασμό ανοίγετε τη νέα εβδομάδα, από τη μία έχετε όση έμπνευση και ορμή χρειάζεται για να προχωρήσετε τα εγχειρήματά σας. Από την άλλη σας διακατέχει κάποια πίεση και ανησυχία. Είναι σημαντικό να βρείτε τις ισορροπίες σας τώρα, για να μην εξαντληθείτε. Αποδεχθείτε τη ζωή όπως έρχεται, γιατί δεν θα σας ωφελήσει η αντίσταση ή η προσπάθεια να αλλάξετε τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πολλά πεδία που κινήστε σας εξουθενώνουν. Αν δεν εστιάσετε την προσοχή σας στην αρχή της εβδομάδας, δεν θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Γι’ αυτό μην σκεφτείτε καν να ασχοληθείτε και με προβλήματα τρίτων τώρα. Χρειάζεστε χρόνο και για τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ

Τι πραγματικά έχει σημασία για εσάς; Αυτό πρέπει να εντοπίσετε στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας και να ρίξετε εκεί όλη την προσοχή σας. Αγνοήστε οτιδήποτε άλλο, που απλώς καταναλώνει τον χρόνο σας. Πάρτε τα ηνία της ζωής, μόνο εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Οι εξελίξεις θα σας εκπλήξουν και θα σας ενθουσιάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιτέλους μπορείτε να κλείσετε τις πόρτες στον παρελθόν, με την είσοδο της νέας εβδομάδας, παλιές εκκρεμότητες θα διευθετηθούν μια και καλή. Αυτό θα σας γεμίσει ικανοποίηση, καθώς θα εξαλείψει το κενό ανάμεσα στο πριν και το τώρα. Θα σας βοηθήσουν οι συμβουλές ανθρώπων που σας αγαπούν, μην μένετε δογματικοί στις θέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ενέργεια και η αισιοδοξία σας εγγυώνται μια ομαλή έναρξη για την καινούργια εβδομάδα. Η εύνοια που επικρατεί σας προσφέρει τη γαλήνη και την αρμονία που έχετε ανάγκη. Διαθέτετε τα φόντα να δώσετε καλή ώθηση σε όλα τα σχέδιά σας τώρα. Την αίσια ατμόσφαιρα συμπληρώνουν η αγάπη και στήριξη που λαμβάνετε από τους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγετε την εβδομάδα με την προσοχή σας στραμμένη σε φίλους και συγγενείς. Το ότι χρειάζονται τη βοήθειά σας, είναι πιο σημαντικό από όποια κούραση ή πίεση κι αν νιώθετε. Παραμερίστε τα πάντα και στηρίξτε τους, κάθε άλλη σκέψη είναι δευτερεύουσα. Ο χρόνος σας είναι αρκετός για να φροντίσετε και εκείνους και τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιστρατεύστε τη λογική σας και αποφύγετε τον πανικό. Ανοίξτε την καινούργια εβδομάδα εστιασμένοι στις υποχρεώσεις σας, αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα. Οι αποφάσεις σας θα σας απαλλάξουν από ό,τι σας πίεζε και σας εξαντλούσε ως τώρα. Στήστε ένα αποδοτικό σχέδιο και ακολουθήστε το πιστά. Οι βιαστικές ή αμελείς κινήσεις, θα οδηγήσουν σε λάθη που ίσως να μην διορθώνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λαμβάνετε θαυμασμό και συμπάθεια από πολλές πλευρές. Στην αρχή της νέας εβδομάδας αποπνέετε μια θετική αύρα, που έλκει τους άλλους σαν μαγνήτης. Στρέψτε αυτή την εύνοια στην υλοποίηση των στόχων σας, για να έχετε γρήγορα και σταθερά αποτελέσματα. Μην σπαταλήσετε καθόλου χρόνο σε θέματα και απόψεις τρίτων, που μπορεί να ελπίζουν για την αποτυχία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις σας αναμένουν με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε αρνητικές επιρροές, που θα μειώσουν την καλή σας διάθεση. Μην ρισκάρετε να χάσετε τη συναισθηματική ισορροπία που πασχίσατε να αποκτήσετε. Να είστε βέβαιοι ότι οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας είναι σε σωστή πορεία, γι’ αυτό μην ακούτε καν τι λένε οι τρίτοι.

ΙΧΘΥΕΣ.

Κάποια μπερδέματα φαίνεται να υπάρχουν στη ζωή σας. Αυτός είναι ο λόγος που ανοίγετε τη νέα εβδομάδα σε μια κατάσταση άγχους και σύγχυσης. Αφιερώστε χρόνο στην ήρεμη επεξεργασία των θεμάτων σας, κρατώντας μακριά τις αρνητικές σκέψεις ή επιρροές. Η ψυχραιμία και η εστίαση θα σας φέρουν αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment