Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, έντονη θα είναι η διαίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίξτε την καινούργια εβδομάδα στρέφοντας την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Τώρα ευνοούνται οι διαπροσωπικές επαφές κάθε είδους. Από την ενδυνάμωση των δεσμών με φίλους και γνωστούς, μέχρι τη γνωριμία με καινούργια και ενδιαφέροντα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το παρελθόν φαίνεται να βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Ίσως να υπάρχουν κάποια θέματα που δεν έχετε σκεφτεί ή ασχοληθεί εδώ και καιρό. Από τη μία πλευρά, μπορεί να αφορούν υποθέσεις που έχετε αφήσει ημιτελείς ή ανεκπλήρωτες επιθυμίες που απαιτούν ικανοποίηση, από την άλλη, ίσως πρόκειται για άτομα που έχετε ξεχάσει ή αφήσατε πίσω σας, αλλά έχετε κάτι ακόμη να επεξεργαστείτε μαζί τους. Τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάθε είδους διορθωτική κίνηση και να κλείσετε δια παντός την πόρτα στο παρελθόν. Αξιοποιήσετε αυτή τη συγκυρία, που δεν αποκλείεται να σας ευνοήσει και σε οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια βαθιά ανασφάλεια για διάφορα θέματα θα σας ταλαιπωρήσει στην αρχή της νέας εβδομάδας. Δεν πρέπει να αρχίσετε να αμφισβητείτε το κριτήριό σας, ζητήστε βοήθεια από τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Αυτοί θα συμβάλλουν εποικοδομητικά με τις συμβουλές και τις θέσεις τους, για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας στη λήψη αποφάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Αυτές θα απορροφήσουν όλο τον χρόνο και την ενέργειά σας, χωρίς να έχετε περιθώριο να στραφείτε οπουδήποτε αλλού. Δώστε εκεί μια τελική ώθηση, για να μπορέσετε στη συνέχεια να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Σύντομα θα νιώσετε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι, φροντίζοντας λίγο παραπάνω και την εμφάνισή σας.

ΛΕΩΝ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία. Με τη δημοτικότητά σας ανορθωμένη, θα δείτε να περιτριγυρίζεστε από πολλούς υποστηρικτές. Αναμένονται πολλές καινούργιες γνωριμίες με άτομα που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ανάγκη να διαθέσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος χρειάζονται τη βοήθειά σας, όπως κι εσείς τη δική τους. Συζητήστε για τα προβλήματά σας και μαζί θα βρείτε λύσεις για όλα. Με αυτή την προσέγγιση και αλληλοβοήθεια θα εκφραστείτε καλύτερα και θα ξαναβρείτε την ισορροπία σας. Ασχοληθείτε από κοινού με το σπίτι, τακτοποιώντας τις ντουλάπες σας ή αλλάζοντας διακόσμηση. Κάθε ανανέωση θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και όλοι θα νιώθετε πιο ευτυχισμένοι στο σπιτικό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εξωστρέφειά σας απογειώνεται στην αρχή της νέας εβδομάδας. Δεν αντέχετε να μείνετε κλεισμένοι μέσα, θέλετε να βγείτε και να συναντήσετε κόσμο που γνωρίζετε ή να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Η ατμόσφαιρα ευνοεί και μια σημαντική αγορά που σκέφτεστε για καιρό και θα σας κάνει εξαιρετικά χαρούμενους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τάση σας προς τον υλισμό κορυφώνεται στην είσοδο της νέας εβδομάδας. Πρέπει να της αντισταθείτε, γιατί δεν έχετε τα περιθώρια να αποκτάτε καθετί που θέλετε, το γεγονός δεν πρέπει να σας χαλά τη διάθεση και να σας απογοητεύει. Είναι καιρός να κάνετε ουσιαστικές κινήσεις για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αν θέλετε να αποκτήσετε μια πιο άνετη ζωή. Καλό θα είναι να αλλάξετε οπτική, να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν τομείς με μεγαλύτερη σημασία και ουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε έτοιμοι για δράση στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Αδημονείτε να διαμορφώσετε τη ζωή σας όπως λαχταράτε, να πάρετε τα ηνία και να σημειώσετε πραγματική πρόοδο. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και είστε αποφασισμένοι να τα διεκδικήσετε με κάθε τρόπο. Με τόση αισιοδοξία και θετική οπτική, είναι λογικό να έλκετε πολλά άτομα γύρω σας. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να διευρύνετε τον κύκλο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να πάψετε να προσποιήστε ότι όλα είναι ρόδινα στη ζωή σας. Με την είσοδο της εβδομάδας καλείστε να κοιτάξετε κατά πρόσωπο τα προβλήματά σας για να φτάσετε σε μια ισορροπία. Μην αμφισβητήσετε τις δυνατότητές σας, μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αποθαρρύνει. Αποφασίστε συνειδητά να καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται, ώστε να βελτιώσετε τη ζωή και την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνικότητα παίρνει την ανιούσα με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δικτυωθείτε και να επικοινωνήσετε με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας θα ωφεληθούν, θα έρθετε ξανά κοντά με άτομα που έχετε απομακρυνθεί αλλά εκτιμάτε και σέβεστε. Δεν αποκλείονται και κάποιες νέες γνωριμίες που θα βελτιώσουν πολύ τη καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με εύνοια σε πολλούς τομείς της ζωής σας ανοίγετε τη νέα εβδομάδα. Σε αυτό συμβάλει η ισορροπημένη οπτική σας, όπως και η συνειδητοποίηση όσων θέλετε και πώς να τα διεκδικήσετε. Αλλά κινηθείτε με προσοχή και σύνεση, γιατί όσα κάνετε τώρα θα παίξουν ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντός σας. Παραμείνετε ρεαλιστές και να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας.

Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Peristeri News

Leave a Comment