PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, για οικονομική σταθερότητα και για εξασφάλιση.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια. Οι συζητήσεις ανάβουν με οικεία πρόσωπα και αυτό που χρειάζεται να δείξεις είναι άπλετη κατανόηση για να μην υπάρξουν εντάσεις. Να θυμάσαι ότι η κυκλοθυμία δεν θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σου ανεβαίνει στην διάρκεια της ημέρας καθώς νιώθεις την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό να αυξάνονται. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον για να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις. Το χιούμορ και το κέφι που σε διακρίνει σε καθιστούν πρωταγωνιστή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο συναισθηματισμός που σε διακατέχει μετά το μεσημέρι σε οδηγεί στην οικογένεια και στο περιβάλλον που νιώθεις ασφάλεια. Οι συζητήσεις με οικεία πρόσωπα σε βοηθούν να ξεφύγεις από την κυκλοθυμία και να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει και οι συζητήσεις σε βοηθούν να ξεφύγεις από σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σχέδια και ιδέες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ο παρορμητισμός σου όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα ενοχλήσουν γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να φιλτράρει τις πολύ καλά τι θέλεις να πεις πριν εκφραστής.

ΛΕΩΝ

Μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία καθώς επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και να επικεντρωθείς σε σκέψεις που αφορούν το παρελθόν και τραύματα που έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή στην καθημερινότητα καθώς τα λάθη μπορεί να σε εκθέσουν λόγω της απροσεξίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα κυριαρχεί γι’ αυτό επιδιώκεις να βρίσκεσαι σε παρέες που μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις και τις πρωτότυπες ιδέες σου. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν ένταση σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε σχέδια και συζητήσεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξελιχθείς και να πετύχεις. Φρόντισε όμως να μην είσαι σκληρός και απόλυτος στις ιδέες σου καθώς αυτό θα ενοχλήσει έντονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα καθώς για εσένα είναι σημαντικό να πρωταγωνιστήσεις στις παρέες και στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι η αμέλεια και η αυθάδεια μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιτρέψεις στο άγχος της ημέρας να σε κυριεύσει και να επηρεάσει την ψυχολογία σου. Εν μέσω πολλών υποχρεώσεων μπορείς να περάσεις όμορφα και να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις όλα αυτά που κουβαλάς μέσα σου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που κυρίως σε ικανοποιεί είναι να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να ισορροπήσεις σχέσεις που πιθανόν έχουν περάσει από σαράντα κύματα το προηγούμενο διάστημα. Προσοχή μόνο γιατί η υποχωρητικότητα δεν αφήνει περιθώρια για να καλύψεις και τις δικές σου ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα αυξάνει την ανάγκη σου να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Έχεις όμως την ευκαιρία με την γρήγορη αντίληψη που σε διακρίνει να δώσεις άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις που θα σε ανακουφίσουν σε όλα τα επίπεδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωή σου είναι έντονη και αυτό σε οδηγεί σε πιθανούς συμβιβασμούς που δεν σε καλύπτουν. Μπορείς όμως να συζητήσεις και να δείξεις ποιες είναι οι πραγματικές σου προθέσεις και τι είναι αυτό που σε καλύπτει. Να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις ανταπόκριση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment