PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια και στις προσωπικές επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Διανύετε μια φάση με αρκετές δυσκολίες και εντάσεις, η αρχή της νέας εβδομάδας συστήνει λίγη υπομονή ακόμη, για να μην ξεπεράσετε τα όριά σας. Δεν πρέπει να φτάσετε στο σημείο να ξεσπάτε στους άλλους, αντλήστε δύναμη από μέσα σας. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, να ισορροπήσετε τον εσώτερο θυμό και την αναστάτωση, να δράσετε με οδηγό το θάρρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το χάος και ο αποσυντονισμός θα κυριαρχήσει γύρω σας στην είσοδο της νέας εβδομάδας. Τα άστρα σας καλούν να κινηθείτε με σύνεση και διακριτικότητα. Χρειάζεστε ψυχραιμία για να αξιολογήσετε τις πραγματικές διαστάσεις των θεμάτων σας, όπως και τις προθέσεις των ατόμων που σας περιβάλλουν. Κάποιες λανθασμένες αποφάσεις ήταν η αφορμή να κάνετε τα λάθη, που τώρα πρέπει να διορθώσετε, γι’ αυτό πάρτε λίγο χρόνο για να ανασυγκροτηθείτε και να καθαρίσετε το μυαλό σας. Έτσι θα επανέλθετε δριμύτεροι στη δράση, για να χειριστείτε κάθε θέμα με ένα βήμα τη φορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ιδιαίτερα αίσιο πρόσημο μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο, ώστε να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας. Πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σας, τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Η απομάκρυνση για λίγο από την καθημερινή ρουτίνα, θα βοηθήσει να χαλαρώσετε και να κατασταλάξετε στα ζητούμενά σας. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας και την εμφάνισή σας, για να ανανεωθείτε και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με έναν θετικό και ήρεμο βηματισμό μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των κόπων που καταβάλετε ως τώρα, προκειμένου να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Πλέον έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε τα επόμενα βήματα και θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας εκτρέψει ή να μειώσει την αυτοπεποίθησή σας. Να εμπιστεύεστε το κριτήριό σας και να ακούτε το ένστικτό σας.

ΛΕΩΝ

Περάσατε μια φάση με τάσεις απαισιοδοξίας και μελαγχολίας, αλλά η αρχή της νέας εβδομάδας θα αλλάξει το σκηνικό και τη διάθεσή σας, θα δείτε τα πάντα με θετική ματιά. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία για να απελευθερωθείτε από εμπόδια και προβλήματα που σας περιόριζαν εδώ και καιρό, είναι η στιγμή να σημειώσετε επιτυχίες, σε όσα μέχρι τώρα είχατε αποτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό, προκειμένου να πάρετε τα ηνία των θεμάτων σας. Τώρα μπορείτε να αλλάξετε όσα δεν σας ευχαριστούν, να θέσετε προτεραιότητες και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αξιοποιήσετε αυτή την εξαιρετική ατμόσφαιρα, ακούγοντας τη λογική αλλά και αυτά που λέει η διαίσθησή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η πίεση που βιώνετε τον τελευταίο καιρό φαίνεται να εξαντλεί τις αντοχές σας. Με την είσοδο της νέας εβδομάδας πρέπει να διαχειριστείτε αυτή την κόπωση, αν θέλετε να σημειώσετε πρόοδο. Είναι απαραίτητο να κάνετε μια ανάπαυλα και να αποσυμπιεστείτε, κάποια φλέγοντα θέματα θα προκύψουν στο οικιακό μέτωπο, γι’ αυτό πρέπει να είστε ισορροπημένοι και ψύχραιμοι. Με λίγη ξεκούραση, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση και απαίτηση που φέρνει η ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα σας θα αρχίσει με κάπως ομιχλώδη ατμόσφαιρα, γι’ αυτό καλείστε να πάρετε αποστάσεις από όσα δεν κυλούν όπως θα θέλατε, προκειμένου να μην πάρουν δυσοίωνες διαστάσεις. Προτιμήστε τη θέση του παρατηρητή παρά του επιτιθέμενου, αφήστε τις καταστάσεις να βρουν τη ροή τους. Αν κοιτάξετε πίσω σας, θα διαπιστώσετε ότι έχετε ήδη διανύσει μεγάλη διαδρομή. Αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει να καθορίσετε τη νέα στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια καινούργια εβδομάδα και νέα φάση ζωής ανατέλλει για εσάς. Είστε γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες, που έχουν όλα τα εχέγγυα να υλοποιηθούν. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας, για να παράσχουν όση αγάπη και στήριξη χρειαστείτε. Με ωριμότητα και συνέπεια, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και όσα λαχταράτε. Μείνετε πιστοί στον προγραμματισμό και την πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα απαιτεί να αποβάλετε την απάθεια και την στασιμότητα από τη ζωή σας. Αλλάξτε το πρόγραμμά σας για να πάρετε τα ηνία των θεμάτων σας. Ακόμα κι αν κάποια γεγονότα σας αναστατώσουν ή καθυστερήσουν την πορεία σας, μπορείτε να τα ξεπεράσετε με λογική και ηρεμία. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους, που ξέρετε ότι θέλουν το καλύτερο για εσάς. Η αντικειμενική οπτική τους θα βοηθήσει να βρείτε τις πιο άρτιες λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ορμάτε στη νέα εβδομάδα με επαναστατική διάθεση. Είστε έτοιμοι να πάρετε τα ηνία της ζωής σας, να αλλάξετε όλα δεν σας ικανοποιούν. Αυτή είναι εξαιρετικά θετική πρακτική, αρκεί να μην κινηθείτε βιαστικά και ανεύθυνα εξαιτίας του ενθουσιασμού σας, δεν πρέπει να κάνετε λάθη που θα σας βάλουν σε λάθος κατεύθυνση. Κάντε αργά και σταθερά βήματα, για να υλοποιήσετε όλους τους στόχους σας χωρίς παρεκκλίσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες αποκαλύψεις ή διαφωνίες θα απαιτήσουν την προσοχή σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Να είστε προετοιμασμένοι για κάθε εξέλιξη, για να αποφύγετε την αίσθηση ότι κάποιοι τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σας. Να ξέρετε ότι οι καινούργιες συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα είναι καλύτερες από τις προηγούμενες, γι’ αυτό επιστρατεύστε την εσωτερική σας δύναμη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment