PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα εκδηλωθεί ανάγκη για ισορροπία, αρμονία και κατανόηση.

ΚΡΙΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας σας καλεί να κατασταλάξετε στους στόχους σας, τώρα είναι η στιγμή που σας παρέχονται οι ιδανικές ευκαιρίες για να τους υλοποιήσετε. Παράλληλα ευνοούνται οι επικοινωνίες, γι’ αυτό φροντίστε να έρθετε σε επαφή με φίλους και γνωστούς. Μην ξεχάσετε όσους έχετε αμελήσει τον τελευταίο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καινούργια εβδομάδα σας συνιστά να μειώσετε τις προσδοκίες σας. Τώρα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή στα σημαντικά θέματα της ζωής σας, μην σπαταλάτε ενέργεια αλλού, ίσως να διαπιστώσετε ότι άδικα διαθέσατε χρόνο σε άτομο που ήθελαν μόνο να σας βλάψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της νέας εβδομάδας σας γεμίζει με ενέργεια και δυναμισμό. Αυτή είναι η ιδανική ατμόσφαιρα για εσάς, ώστε να κλείσετε εκκρεμότητες και παλιά κεφάλαια της ζωής σας δια παντός. Πρέπει να γυρίσετε σελίδα και να εξομαλύνετε το κλίμα με τους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα σας βρίσκει με μια φορτωμένη λίστα υποχρεώσεων. Με τόσες ευθύνες και καθήκοντα, είναι λογικό να νιώθετε συνεχώς υπό πίεση. Επιπρόσθετα, υπάρχουν και οι απαιτήσεις όσων στηρίζονται πάνω σας. Είναι απαραίτητο να βρείτε άμεσα χρόνο για να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώσετε. Μετά βρείτε ένα πιο αποδοτικό πρόγραμμα εργασίας, διαφορετικά θα εξαντληθείτε.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της νέας εβδομάδας σας ζητά να οργανωθείτε. Σχεδιάστε τις κινήσεις σας ώστε να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας με ένα βήμα τη φορά και πιο μεθοδικά. Έτσι θα καταφέρετε να βάλετε όλους τους τομείς της ζωής σας στη θέση τους και να αποσυμπιεστείτε. Σταδιακά θα βλέπετε τους στόχους σας να υλοποιούνται και αυτό θα τονώνει τη διάθεσή σας. Κάποια οικογενειακά θέματα που σας προβλημάτισαν τελευταία, επιτέλους θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε τη ζωή να προσπερνά χωρίς να την απολαμβάνετε. Στοχεύστε στην αρχή της εβδομάδας στη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σας, μπορείτε να τα καταφέρετε αν πάρετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες. Τα άτομα του οικογενειακού και του φιλικού σας περιβάλλοντος θα βοηθήσουν για να βγείτε από κάθε δύσκολη φάση. Αυτή είναι καλή στιγμή για να δράσετε πιο καινοτόμα, να απαλλαγείτε από όσα ή όσους σας αποθαρρύνουν και να εξελίξετε τις καινούργιες ιδέες σας.

ΖΥΓΟΣ

Γίνετε πιο ορμητικοί με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Δεν πρέπει να παρεκκλίνετε από την πορεία σας, γι’ αυτό μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα που έχετε θέσει. Με τον κατάλληλη ρυθμό, είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι να αρχίσετε να απολαμβάνετε τη γλύκα της επιτυχίας που σας αξίζει. Θα δείτε ότι μόλις υλοποιήσετε τους στόχους σας, όσοι νοιάζονται για εσάς θα χαρούν και θα κατανοήσουν γιατί ήσασταν τελευταία τόσο πιεσμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα κανάλια επικοινωνίας σας ανοίγουν διάπλατα στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Τώρα θα απολαμβάνετε τις ουσιαστικές συζητήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Με τη βοήθειά τους θα βάλετε σε τάξη όλα τα θέματά σας, θα δώσετε ώθηση στα σχέδιά σας και θα πορευτείτε προς την επιτυχία. Η διάθεσή σας είναι εξαιρετική, κάτι που τονώνει και τη γοητεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξέρετε πολύ καλά ότι είναι σημαντικό να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια. Αυτό ακριβώς πρέπει να εφαρμόσετε από την αρχή της νέας εβδομάδας, προκειμένου να απελευθερωθείτε από δυσχερείς καταστάσεις που σας προβλημάτισαν. Διατηρήστε τη θετική σας οπτική και οργανωθείτε καλύτερα. Μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας, τόσο για εσάς όσο και για τους ανθρώπους που νοιάζεστε και αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καινούργια εβδομάδα σας καλεί να πάρετε πρακτικές αποφάσεις. Μην προσκολλάστε σε θέματα του παρελθόντος που μόνο υπονομεύουν την εξέλιξή σας. Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας και αφήνετε τις μέρες να περνούν, χωρίς να έχετε καταφέρει κάτι εποικοδομητικό. Προχωρήστε μπροστά με μέθοδο και πρόγραμμα, μπορείτε να πετύχετε όσα λαχταράτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με τα άστρα στο πλευρό σας. Τώρα μπορείτε επιτέλους να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, χωρίς αχρείαστες καθυστερήσεις και δισταγμούς. Διαθέστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, που τον έχετε παραμελήσει τελευταία λόγω του φόρτου εργασίας. Είναι καιρός να ασχοληθείτε με την υγεία και την εμφάνισή σας, να ανανεώσετε την εικόνα σας και να ξεκουραστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Χαλαρώστε και μην σας πτοήσει τίποτα στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αποφύγετε να κάνετε αλλαγές και κυρίως μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας εκτρέψει ή να σας αναστατώσει, αν δώσετε σημασία στα όποια σχόλια, μπορεί να ταραχτείτε ή να χάσετε τον σεβασμό σας προς κάποιους ανθρώπους. Προτιμήστε να διαθέσετε τον χρόνο σας στον σχεδιασμό των μελλοντικών σας στόχων και την στρατηγική υλοποίησής τους. Μπορείτε να τα συζητήσετε αυτά με τους αγαπημένους σας για να νιώσετε καλύτερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment