PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα δημιουργικότητα και καινοτόμες ιδέες.

ΚΡΙΟΣ

Απρόβλεπτες ανατροπές ενδέχεται να βρεθούν στο δρόμο σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, επειδή μπορεί να αλλάξουν κάθε προγραμματισμό σας, φροντίστε να προετοιμαστείτε κατά το δυνατόν για το πιθανό χάος. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην ενδώσετε σε αρνητικά συναισθήματα. Μείνετε προσηλωμένοι στον βηματισμό που έχετε οργανώσει και αποφύγετε υπερβολικές και αχρείαστες αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έναρξη της νέας εβδομάδας θα στιγματιστεί από μια σειρά ανέλπιστων εξελίξεων, θα είναι μια διαδοχή καταστάσεων, που θα συμβάλλουν στην επιτυχημένη εκπλήρωση των στόχων σας. Θα σας κάνει καλό να παραμείνετε σταθεροί και αποφασιστικοί, προκειμένου να διατηρήσετε το αίσιο κλίμα. Η διάθεσή σας βελτιώνετε συνεχώς και οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι στο πλάι σας για να προσφέρουν κάθε βοήθεια και στήριξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με κάπως τεταμένη ατμόσφαιρα ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα, γι’ αυτό καλείστε να διατηρήσετε απόλυτα ψύχραιμη οπτική προς όσα θέματα έχετε να χειριστείτε. Χωρίς να πανικοβάλλεστε, εστιάστε στην επίλυση όσων βαραίνουν πιο πολύ την ψυχολογία σας. Όσο εμμένετε στο σχεδιασμό σας και κινήστε μεθοδικά, όλα θα βελτιώνονται συνεχώς. Να κάνετε συχνά διαλείμματα για να επαναφορτίζετε την ενέργειά σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στα ταλέντα και τις ικανότητές σας, γιατί μπορείτε να καταφέρετε ό,τι θελήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως κάποια πράγματα να μην έχουν την εξέλιξη που θα θέλατε, αλλά δεν πρέπει να ανοίξετε τη νέα εβδομάδα κατηγορώντας τον εαυτό σας ή απογοητευμένοι από την απόδοσή σας. Αυτός ο αρνητισμός θα γίνει αιτία να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επανεξέταση όσων θεμάτων θεωρείτε ότι δεν προχωρούν. Αν δεν είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας και τα κοιτάξετε από διαφορετική οπτική, θα βρείτε τον τρόπο να τα εξελίξετε.

ΛΕΩΝ

Όλα κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει και με ταχύτητα, η αισιοδοξία που θα επικρατεί στο περιβάλλον σας στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας, θα βοηθήσει να χειρίζεστε τις εξελίξεις άμεσα και αποτελεσματικά. Η ζωή σας θα περνά σταδιακά σε ομαλή πορεία, ενόσω αξιοποιείτε τις δυνατότητές σας και ετοιμάζετε μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις σας. Σε αυτή την αίσια ατμόσφαιρα, θα συμβάλλει πολύ η στήριξη και ενθάρρυνση από τους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας δεν ενδείκνυται για σημαντικές και ανατρεπτικές αποφάσεις, οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας βρίσκονται σε κάποια σύγκρουση, καθώς σας απασχολεί η πορεία που θέλετε να πάρει η ζωή σας. Από τη μία νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε, από την άλλη σας πιέζουν θέματα του παρελθόντος που δεν έχουν επιλυθεί. Μόνο όταν τα κλείσετε θα νιώσετε ότι ωριμάζετε και θα προοδεύσετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και φροντίστε να μην εξαντληθείτε, γιατί αυτή η δύσκολη φάση είναι περαστική.

ΖΥΓΟΣ

Προβλήματα που φάνταζαν βαλτωμένα, θα αρχίσουν να πορεύονται προς τη λύση τους στην αρχή της εβδομάδας, θα νιώσετε τη διαφορά στην ατμόσφαιρα καθώς θα βρίσκετε πιο εποικοδομητικές και αποδοτικές διαδρομές. Αξιοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε το αίσιο κλίμα, προκειμένου να ξεφορτωθείτε δια παντός όσα σας προβλημάτιζαν και εμπόδιζαν την πρόοδό σας. Όταν όλα μπουν στη θέση τους, έπονται ευχάριστες εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις που θα σας ενθουσιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογία σας ανακτά σιγουριά και αισιοδοξία, η αρχή της εβδομάδας είναι τόσο θετική, που θα καταφέρετε να φτάσετε στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Μην αφήσετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες να σωρεύονται, να κινήστε άμεσα και μεθοδικά. Με την ατμόσφαιρα να παίρνει αίσια χροιά, ελάτε πιο κοντά στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Η δική τους στήριξη έχει συμβάλλει στο να νιώθετε πιο αποφασιστικοί και ασφαλείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά θέματα απασχολούν τη σκέψη σας, επειδή μονοπωλούν την ενέργειά σας, είναι φυσικό να μην έχετε αποθέματα αντοχών για τίποτε άλλο στη ζωή σας. Ωστόσο, πρέπει να βρείτε χρόνο και τρόπο να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Είναι απαραίτητο να καταφέρετε να αποβάλετε την επιπλέον πίεση από την καθημερινότητά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να συζητήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε, ώστε να επιστρέψετε στη λογική και την αίσια οπτική των καταστάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αυξημένη την αισιοδοξία σας και πολλή χαρά μπαίνετε στην νέα εβδομάδα, θα νιώθετε σαν να περιβάλλεστε από μια θετική αύρα, ίσως και με κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε. Φροντίστε να διατηρήσετε αυτό τον αίσιο και σταθερό βηματισμό σας, χωρίς να δίνετε σημασία σε όσα λέγονται και τεκταίνονται γύρω σας. Η ψυχολογία σας χρειάζεται αυτή την εποικοδομητική ώθηση, για να παραμείνετε εστιασμένοι στον ρεαλισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αρχή της καινούργιας εβδομάδας ενδέχεται να είναι κάπως πιο δύστροπη απ’ όσο θα θέλατε, κάποια θέματα που θα προκύψουν αναπάντεχα, θα σας πιέσουν στο να παρακολουθείτε την εξέλιξή τους. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, ειδικά αν πρόκειται για την οικογένεια και το σπιτικό σας. Σύντομα έρχονται πολύ καλύτερες μέρες, που θα σας ανταμείψουν για όλη την κούραση που περνάτε. Εστιάστε στο να βγάλετε από τη ζωή σας όσα και όσους σας καθυστερούν ή παρεμποδίζουν το λαμπρό σας μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφήσατε πολλά μέτωπα ανοικτά για την τελευταία στιγμή, γι’ αυτό τώρα το σύμπαν απαιτεί να λειτουργήσετε με ωριμότητα και υπευθυνότητα, αν θέλετε πραγματικά να βρείτε λύση για κάθε πρόβλημά σας. Περισυλλέξτε την ενέργειά σας, απομακρυνθείτε από κάθε εξωγενή επιρροή και εστιάστε στην οργάνωση των υποχρεώσεών σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που σας αφορούν. Τα άστρα θα βρίσκονται στο πλευρό σας, προκειμένου να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment