PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα τακτοποίησε εκκρεμότητες.

ΚΡΙΟΣ

Ο δυναμισμός σας θα βγάλει στην επιφάνεια την ηγετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος κάποιων σοβαρών επαγγελματικών σας υποθέσεων, ωστόσο στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να μην φανείτε τελείως ανυποχώρητοι. Σήμερα θα συμβεί γεγονός, που η σωστή αξιοποίηση του από εσάς, θα αλλάξει τα δεδομένα της καθημερινότητας σας. Στον ερωτικό σας τομέα, ανοίγεται ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν κάποιο πρόσωπο να σας ερωτευτεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν δυσκολίες στην εργασιακή σας επικοινωνία, ενδέχεται να εμφανιστείτε δύσκαμπτοι, ίσως και αδιάλλακτοι. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε οικονομικές συμφωνίες. Στα ερωτικά σας, γνωριμία θα γίνει με ένα καινούργιο πρόσωπο. Για εσάς τους ελεύθερους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης νέας σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καινούργιες ιδέες θα αλλάξουν την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων. Τώρα θα σας δοθεί άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες ή πολύ τολμηρές ενέργειες. Σήμερα θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο αποφασιστικό ίσως και κάθετο ή απόλυτο, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας εξέλιξη, προσοχή στις υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετική κατάληξη θα έχουν οι προτάσεις που θα σας κάνουν, ανοίγεται προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως και προαγωγής. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, σήμερα δεν θα υποκύψετε σε εμπόδια και δυσκολίες θα προσπαθήσετε να περάσετε το δικό σας. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά δεχτείτε το ραντεβού που θα σας προτείνουν.

ΛΕΩΝ

Η ηγετική σας διάθεση, η δυναμικότητα και το πάθος σας, θα σας οδηγήσουν σε τολμηρές πράξεις που θα συμβάλουν στην μελλοντική σας πορεία επαγγελματική και ερωτική. Μην προτιμήσετε το υπεροπτικό ή αδιάλλακτο ύφος στις συζητήσεις σας. Τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε αισθηματικά, μιλήστε με ειλικρίνεια, κρατήσετε αισιόδοξη στάση, ωστόσο αποφύγετε βιασύνες και εγωιστικές απαιτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο δυναμισμός σας και η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσουν σε τολμηρές ενέργειες, ευνοούνται τα καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα. Οικονομικό άνοιγμα θα υπάρξει, έρχεται στα χέρια σας χρηματικό ποσό που το περιμένετε εδώ και αρκετό καιρό. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη και αρκετά απελευθερωμένη, ο αυθορμητισμός σας θα σας κάνει προσιτούς σε άτομα που θα θελήσετε να πλησιάσετε με ερωτικούς σκοπούς.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας βήματα με ανανεωμένη διάθεση και με ακμαία αυτοπεποίθηση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα ταλέντα σας. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται επαφές και συναντήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα σας. Ένα ξαφνικό και τελείως απρόοπτο συμβάν θα σας ανοίξει νέο ερωτικό ορίζοντα, εσείς οι μοναχικοί παίρνετε απόφαση να βάλετε στη ζωή σας σταθερό ερωτικό ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με επαναστατική διάθεση και έντονη αυτοπεποίθηση θα σας εξοπλίσει η σημερινή αστρολογική όψη, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μπρος τις προοδευτικές σας ιδέες, θα τα βγάλετε πέρα σε τυχόν εμπόδια. Το ενισχυμένο πείσμα σας και η δυναμικότητα στην έκφραση σας, θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας και να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη, προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανανεώνεστε πνευματικά, θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, πρωτοποριακός ίσως και εκκεντρικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σήμερα χαλιναγωγείστε τάσεις εκνευρισμού, καλό θα είναι να αποφύγετε να παρατεντώσετε το σκοινί. Η εμφάνιση προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ευχάριστα ξαφνιάσματα με αισιόδοξη κατάληξη. Σας δίνω τη συμβουλή να έχετε απέναντι του ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σημείο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες, αποφύγετε την πεισματική ή ανυποχώρητη στάση. Μερικές φορές κάποιες καταστάσεις απαιτούν συμβιβασμούς, φανείτε επιφυλακτικοί σε πράξεις ή αποφάσεις έντονου ρίσκου. Δεν αποκλείεται να προκύψει στον ερωτικό σας τομέα νέο ξεκίνημα, εσείς οι ερωτικά μόνοι αποκτάτε καινούργιο ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει στο να οραματιστείτε, θα καταλαγιάσει τις ανασφάλειες σας και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τυχόν αναστολές. Παίρνετε την απόφαση να απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που περιορίζουν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία των κινήσεων σας. Αξιοποιήστε την εξωστρέφεια που θα σας χαρακτηρίζει, προσεγγίστε, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας. Στο κλείσιμο της μέρας ραντεβού θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενθουσιασμό θα νιώσετε, η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες που θα δημιουργήσουν καινούργια ανοίγματα. Καταφθάνει ενδεχόμενο νέας επαγγελματικής πρότασης, εσείς οι άνεργοι θα βρείτε εργασία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει στην ερωτική σας ζωή, καλοδεχτείτε το χωρίς αρνητικές σκέψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε στην άκρη ανασφάλειες και καχυποψίες. Απρόοπτη συνάντηση θα σας φέρει άνοιγμα νέας ερωτικής αρχής!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment