PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα και στην αυτοπροβολή.

ΚΡΙΟΣ

Αδράξτε με κάθε τρόπο την έναρξη της νέας εβδομάδας. Αυτή η στιγμή δράσης, είναι ιδανική για να δώσετε σάρκα και οστά στα όνειρά σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να κινηθείτε ευέλικτα και μεθοδικά, ώστε να διατηρήσετε τον έλεγχο σε όλους τους τομείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές ευχάριστες εξελίξεις έρχονται στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Όλοι οι τομείς παίρνουν θετικό πρόσημο, τονώνοντας την αισιοδοξία σας και φέροντας την επιθυμητή ανακούφιση. Η ατμόσφαιρα είναι ώριμη για να διεκδικήσετε όσα θέλετε και να βάλετε σε σειρά τις υποθέσεις σας. Έχοντας την εύνοια των άστρων, δεν θα αφήσετε να σας πιέσει τίποτα δευτερεύον στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εστιάστε στις εκκρεμότητές σας με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις παλαιότερες αλλά και τις πρόσφατες, χωρίς πίεση και πανικό. Με καλύτερη οργάνωση και θέτοντας προτεραιότητες, θα ανταπεξέλθετε πιο εύκολα απ’ όσο νομίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Οι προοπτικές τους λαμβάνουν αίσιο πρόσημο, τόσο για να επανασυνδεθείτε με παλαιότερους γνωστούς όσο και για νέες επαφές. Προσεγγίστε άτομα με ισχύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευρύνετε τον κύκλο σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις γνωριμίες, ώστε να επιλύσετε προβλήματα και να ανελιχθείτε στον τομέα σας.

ΛΕΩΝ

Κάπως δύστροπη θα είναι η ατμόσφαιρα στην έναρξη της νέας εβδομάδας, γι’ αυτό πρέπει να αντισταθείτε στη νευρικότητα, ώστε να μην βυθιστείτε σε έναν αντιπαραγωγικό λήθαργο. Προσπαθήστε να πάρετε δραστικές αποφάσεις και να κάνετε καίριες κινήσεις, που θα σας διασφαλίσουν ένα πιο λαμπρό μέλλον. Θα ωφεληθείτε αν διαθέσετε ποιοτικό χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε, μιας και θα μειώσετε την ένταση και το άγχος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα κυλήσουν όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει στην αρχή αυτής της εβδομάδας, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε ή να πανικοβληθείτε. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί για να προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σας. Με ευελιξία και ετοιμότητα έναντι όποιων προβλημάτων προκύψουν, έχετε τα φόντα να αναδειχθείτε νικητές σε αυτή την προκλητική φάση.

ΖΥΓΟΣ

Δείτε κατάματα τις όποιες προβληματικές καταστάσεις σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Τώρα πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, να χειριστείτε κάθε πρόκληση τη στιγμή που προκύπτει. Να διαθέτετε τον χρόνο και την ενέργεια που πρέπει, για να κινήστε με ψυχραιμία και χωρίς πίεση. Αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας και θα ανταπεξέλθετε γρήγορα, για να αφιερώσετε μετά χρόνο στον εαυτό σας. Πρέπει να χαλαρώσετε, να κοιτάξετε ξανά τη ζωή με αίσια ματιά και να αποφύγετε στο μέλλον τα ίδια λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε πάρει την πιο αποδοτική πορεία για τη ζωή σας. Σας το διαβεβαιώνει η ατμόσφαιρα στην αρχή της νέας εβδομάδας, που σας φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Γι’ αυτό δεν πρέπει να δώσετε σημασία σε κακοπροαίρετα και αρνητικά σχόλια τρίτων. Η πρόθεσή τους είναι να αποτύχετε και να παρεκκλίνετε από τους στόχους σας. Εσείς διατηρήστε την πίστη στον εαυτό σας, εστιάστε στα ζητούμενά σας και σύντομα θα υλοποιήσετε όσα λαχταράτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε σημασία στα τεκταινόμενα στην αρχή της εβδομάδας, κάποιες συγκυρίες θα σας δυσκολέψουν να οργανωθείτε και να βάλετε τις υποχρεώσεις σας σε σειρά. Είναι λογικό η ατμόσφαιρα να σας προκαλεί νευρικότητα και απογοήτευση. Αλλά αν συγκεκριμένες καταστάσεις δεν βελτιώνονται ούτε διαφαίνεται κάποια πρόοδό τους, αλλάξτε τακτική. Είναι καλύτερο να τις αναπροσαρμόσετε, αντί να τους εναντιώνεστε ή να ταλαιπωρήστε προσπαθώντας το ακατόρθωτο. Αποφύγετε την μεγάλη πίεση παίρνοντας λίγη απόσταση από πρόσωπα και πράγματα, έτσι δεν θα έρθετε σε σύγκρουση με τους δικούς σας ανθρώπους, ξεσπώντας αδίκως πάνω τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε προτεραιότητα σε όσα σας ευχαριστούν στην αρχή της εβδομάδας. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για να τονώσετε τη διάθεσή σας και να διατηρήσετε μια πιο αισιόδοξη οπτική. Αυτά είναι καίρια εργαλεία για να σημειώσετε πρόοδο και να υλοποιήσετε τους στόχους σας, ειδικά αν κάποιοι έχουν βαλτώσει. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σας θα αυξάνονται σταδιακά, βγάζοντάς σας από κάθε δυσχερή συγκυρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε τα θέματα της καθημερινότητας με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Ίσως εκεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες και να μην κυλήσουν όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει. Οπλιστείτε με υπομονή και διπλωματική διάθεση, κινηθείτε διακριτικά. Έτσι θα παραμείνετε υπό έλεγχο σε κάθε διάλογο που πρέπει να κάνετε, αποφεύγοντας τις πιθανές παγίδες και τις εντάσεις. Με μια θετική και ήρεμη προδιάθεση, θα δείτε ότι όλα θα πάρουν αίσιο πρόσημο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε με τις προβληματικές πτυχές της ζωής σας στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Η διευθέτηση όσων σας πιέζουν, είναι η καλύτερη πρακτική για να απαλλαγείτε από αυτά και να περάσετε στο σχεδιασμό του μέλλοντός σας. Μόλις βρείτε την ισορροπία σας, κάντε ένα διάλειμμα για να αποτιμήσετε τη θέση σας. Κοιτάξτε ρεαλιστικά τα δεδομένα σας και ορίστε τη νέα σας κατεύθυνση. Έτσι θα νιώσετε περισσότερη σιγουριά για τις πραγματικές σας ανάγκες και θα προχωρήσετε δυναμικά μπροστά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment