PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης.

ΚΡΙΟΣ

Καχύποπτη θα κάνει τη σκέψη σας η μέρα, σε συναδελφικά θέματα ίσως να μην καταφέρετε να δείξετε εμπιστοσύνη. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας εφοδιάσουν με κατανόηση και ισχυρή αντίληψη, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα διαφωνιών. Σας συμβουλεύω να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα τόσο μέσα στην ερωτική σας σχέση, όσο και σε ζητήματα οικογενειακών υποθέσεων. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, σήμερα θα συναντηθείτε με το πρώην ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως να νιώσετε αδυναμία να ρισκάρετε, κυρίως σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης ή αλλαγής. Προσπαθήστε να αποφύγετε τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, οι πράξεις σας δε θα πρέπει να είναι κάθετες,  δημιουργείστε περιθώριο ελιγμών. Στον ερωτικό σας τομέα, η συμβουλή μου είναι να ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξει διαύγεια στη σκέψη σας, έξυπνοι θα είναι οι ελιγμοί σας, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε επιτυχώς τις δύσκολες καταστάσεις καθώς και τα άτομα που φέρνουν εμπόδια στα πλάνα σας. Στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε με δυνατή επιχειρηματολογία, σήμερα θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Στον ερωτικό στα τομέα, με θερμό τρόπο και ειλικρινά λόγια λύνετε μια συγκεκριμένη ερωτική παρεξήγηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα εμφανιστούν εσωτερικές αναστολές και αμφισβητήσεις, σήμερα σε οικονομικά ζητήματα θα προτιμήσετε την αναμονή και όχι τη δράση. Σε επαγγελματικά άλματα πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με επιφύλαξη, θα είναι σωστή η απόφαση σας να αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Στα ερωτικά σας, σε περίπτωση που επιδιώκετε επανασύνδεση, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Η όψη της ημέρας, θα φέρει συνομιλίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, τα γεγονότα και οι προτάσεις που θα λάβετε θα σας βγάλουν από την αδράνεια. Ίσως να μη σας ενθουσιάσει το καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα που θα προκύψει, ωστόσο σας συμβουλεύω να μην το απορρίψετε τελείως. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει δυνατότητα νέας ερωτικής σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να δημιουργηθούν άτοποι προβληματισμοί σήμερα. Θα είστε εξοπλισμένοι με διορατικότητα και εφευρετική σκέψη, μην αφήσετε να πάνε χαμένα αυτά τα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο. Θα είναι λάθος αν κρύψετε την έλξη σας, αυτό το άτομο θα περιμένει από εσάς το πράσινο φως.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες αρνητικές σας σκέψεις ενδέχεται να σας δημιουργήσουν διστακτικότητα, σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστείτε αναποφάσιστοι. Φρένο θα βάλετε σε επαγγελματικούς σχεδιασμούς, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αβάσιμα αρνητικά προαισθήματα. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα σας βοηθήσουν να λύσετε τυχόν συναισθηματικούς κόμπους. Η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού  που θα σας δώσει τη δυνατότητα σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν κατά πολύ την πνευματική σας διανόηση, σήμερα θα μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, έξυπνες θα είναι οι επιλογές σας. Ίσως να αρνηθείτε μια καινούργια συνεργασία ή πρόταση εργασίας, η διαίσθηση σας δε θα πέσει έξω. Μείνετε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, διοχετεύστε χωρίς επιφυλάξεις τα θερμά αισθήματα και τις διαθέσεις που θα σας διακατέχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συγκρατημένη και ρεαλιστική θα είναι η στάση σας, προσγειωμένες θα είναι οι επαγγελματικές και οικονομικές σας προσδοκίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να κρατήσετε στη ζωή σας μόνο πρόσωπα που μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη χωρίς να σας πνιγούν ή να σας καταπιέζουν. Εσάς τους ερωτικά μόνους, θα σας πλησιάσει και θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο που θα θέλει να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρνητικοί θα είστε στις νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις. Η διορατικότητα και διαίσθηση θα σας οδηγήσουν σε σωστές οικονομικές ενέργειες. Σε προσωπικά και ερωτικά σας ζητήματα, είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, έρχονται ερωτικές επιτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις και εκδοχές που δεν αποκλείεται να χαρακτηριστούν αντιφατικές. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας κατευθύνει, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή ψευδαισθήσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη, θα σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση σχετικά με την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με δυνατή διαίσθηση, οξυδέρκεια και σωστή αντίληψη. Σε επαγγελματικά θέματα, ναι μεν η μέρα θα σας δημιουργήσει κάποιες αναστολές, ωστόσο θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που καραδοκούν ερωτικά. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην ερωτική σας ζωή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment