PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα επαγγελματικά ανοίγματα και προώθηση καριέρας.

ΚΡΙΟΣ

Με αίσιο βηματισμό μπαίνετε στη νέα εβδομάδα! Θα δείτε μια σειρά θεμάτων που σας παίδεψαν τελευταία, να ξεδιαλύνονται ως δια μαγείας. Χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερο κόπο, θα βρίσκονται λύσεις καθ’ οδόν. Είναι καλή στιγμή για να ασχοληθείτε και με κάποια οικογενειακά θέματα, που αναγκαστήκατε να παραμερίσετε. Το όλο θετικό κλίμα έχει τη δυναμική να σας γεμίσει ανακούφιση και ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίξτε τη νέα εβδομάδα με μια επιθεώρηση της ζωής σας. Ίσως ενδείκνυται να αλλάξετε στάση έναντι κάποιων ατόμων και καταστάσεων που εξελίσσονται στο περιβάλλον σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές από ανθρώπους που σέβεστε και εμπιστεύεστε. Αυτή η ανταλλαγή απόψεων θα σας δείξει αν βρίσκεστε σε σωστή πορεία. Προτιμήστε να είστε δεκτικοί στην οπτική των άλλων, αποφύγετε τα πείσματα αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε κάποιες αμφιβολίες με την είσοδο της νέας εβδομάδας, ο χαλαρός χειρισμός συγκεκριμένων καταστάσεων τον τελευταίο καιρό, είναι η αιτία του προβληματισμού σας. Τώρα πρέπει να στραφείτε μέσα σας, να εστιάσετε στο πώς θα ηρεμήσετε και θα βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Η ατμόσφαιρα ευνοεί αυτή την ενδοσκόπηση, για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω. Τολμήστε να κάνετε αλλαγές, που θα ευεργετήσουν την υγεία και τη γενικότερη ισορροπία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στραφείτε στους δικούς σας ανθρώπους με την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας. Αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, για τα οποία χρειάζονται τη βοήθεια και τις συμβουλές σας. Μην διστάσετε στιγμή να τους διαθέσετε όσο χρόνο και ενέργεια απαιτείται, γιατί ξέρετε ότι θα το έκαναν κι εκείνοι για εσάς.

ΛΕΩΝ

Αξιοποιήστε την ευκαιρία που σας φέρνει η έναρξη της νέας εβδομάδας. Είναι η ιδανική στιγμή να περάσετε περισσότερο ανέμελο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτές οι δραστηριότητες θα αποδειχθούν ευεργετικές, καθώς θα σας αποσπάσουν για λίγο από τις πολλές υποχρεώσεις. Επιπρόσθετα, θα αντλήσετε κάποιες καινούργιες πληροφορίες που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απορροφήστε όλη την ώθηση που σας δίνει η αρχή της νέας εβδομάδας. Αυτή η τόνωση της αυτοπεποίθησης και του δυναμισμού σας, θα επιτρέψει να τολμήσετε ριζικές αλλαγές για τη ζωή σας. Τώρα που έχετε την εύνοια των άστρων, θα συνειδητοποιήσετε και πόσο σας στηρίζουν οι δικοί σας άνθρωποι. Η επιτυχία σας είναι διασφαλισμένη για να κάνετε όποια επανάσταση λαχταράτε.

ΖΥΓΟΣ

Αναθαρρήστε με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Εμπόδια και καθυστερήσεις που αναχαίτιζαν την πορεία σας τελευταία, θα αρχίσουν να απομακρύνονται. Θα νιώσετε πανέτοιμοι να προχωρήσετε δυναμικά μπροστά, να προσεγγίσετε απρόσκοπτα τους στόχους σας. Η ανανεωμένη αυτοπεποίθησή σας είναι το μέσο για να ξεπεράσετε κάθε πρόκληση που θα συναντήσετε. Η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη, ενώ θα συλλέγετε ευχάριστες νέες πληροφορίες και εμπειρίες από απρόβλεπτες πλευρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγετε και αυτή την εβδομάδα υπό το καθεστώς έντονου άγχους και πίεσης. Δεν βλέπετε να σημειώνετε καμία πρόοδο ούτε οι σχεδιασμοί σας δεν οδηγούν κάπου, αλλά όλα πρόκειται να αλλάξουν, καθώς θα βγείτε από τα αδιέξοδα και θα εξελίξετε τους στόχους σας. Όλα είναι θέμα σκεπτικού, δεν πρέπει να τα παρατάτε και να απογοητεύεστε τόσο εύκολα. Το κάθε όνειρο που θέτετε, απαιτεί να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και να παραμένετε ψύχραιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας κατακλύζει ο δυναμισμός στην αρχή της νέας εβδομάδας. Τώρα πρέπει να αδράξετε ξανά τα ηνία της ζωής σας και να βάλετε σε τάξη όλες τις πτυχές της. Μπορείτε πλέον να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν, να διευθετήσετε οριστικά κάθε εκκρεμότητά σας. Έτσι θα προχωρήσετε με τόλμη προς την υλοποίηση των ονείρων σας, να θυμάστε ότι διαθέτετε όλα τα φόντα για να πετύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινηθείτε με προσοχή και στρατηγική στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Η ατμόσφαιρα σας δίνει το έναυσμα να βάλετε σε σειρά όλα τα θέματά σας, χρειάζεται μόνο να κινηθείτε με υπομονή και ευελιξία, για να πραγματώσετε όσα έχετε στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεχάστε την αίσθηση ότι είστε παγιδευμένοι. Με την είσοδο της νέας εβδομάδας απομακρύνεται η κούραση από την πρόσφατη έλλειψη προόδου. Τα πάντα θα αντικατασταθούν από γρήγορες και ενθουσιώδεις εξελίξεις. Θα δείτε τα σχέδιά σας να προχωρούν ως δια μαγείας, κάθε απογοήτευση θα μετατραπεί σε εφαλτήριο δράσης. Φυσικά οι αλλαγές ταχυτήτων θα σας γεμίσουν χαρά και ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν υπάρχει ούτε ένα συννεφάκι στον ορίζοντά σας. Από την αρχή της εβδομάδας όλα παίρνουν θετικό πρόσημο και η διάθεσή σας εκτοξεύεται. Αυτή η εξωστρέφεια θα ενισχύσει και τη δημοτικότητά σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με όσους σας προσεγγίζουν, δεν θα έχουν όλοι τις πιο αγαστές προθέσεις, πρέπει να αποφύγετε τις παγίδες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment