PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια. Καλό μήνα σε όλες και όλους!

Σήμερα: Αποκαλυπτικά συμβάντα θα βοηθήσουν στη λήψη σωστών αποφάσεων.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθεις την ανάγκη να βάλεις τάξη στη ζωή σου. Είναι θέμα καλής εμφάνισης, υγιεινής διατροφής και άσκησης. Γενικά, βάζεις τον εαυτό σου πρώτο. Είναι καιρός για νέα ξεκινήματα και θα σου είναι εύκολο να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ρουτίνα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια μέρα που θα αναλογιστείς τι έχει πάει στραβά και θα αναθεωρήσεις τις καταστάσεις εκείνες, από τι οποίες πήρες το αντίθετο απ’ αυτό που θα έπρεπε να έχεις πάρει. Θα είσαι ιδιαίτερα περιζήτητος κοινωνικά και θα γνωρίσεις μια σειρά από αξιόλογα άτομα που θα σου φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Η εστίαση σε μικροπράγματα σε κρατάει πίσω. Άλλαξε τακτική για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι μια μπερδεμένη μέρα, αλλά μην σε ανησυχεί, γιατί είσαι σε θέση να βάλεις τα πάντα σε τάξη, χωρίς πολύ κόπο. Είσαι πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Λίγη παραπάνω υπομονή από την πλευρά σου, θα σε ανταμείψει καλά για τον κόπο σου. Η πίεση των τελευταίων μηνών, σε έκανε να χάσεις τη συνήθη διαύγεια του μυαλού σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σήμερα, καθώς πολλοί άνθρωποι φαίνεται πως έχουν βάλει σκοπό να βλάψουν τα συμφέροντά σου. Κράτησε το ραντάρ σου ανοιχτό και τα ένστικτά σου σε εγρήγορση για να αναγνωρίσεις τι κάνουν, ώστε να προβείς στις κατάλληλες ενέργειες για να τους αποφύγεις. Επίσης καλό θα ήταν, να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην αντιδράσεις υπερβολικά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα μπορέσεις να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου, μόλις ολοκληρώσεις την τελευταία από τις δουλειές που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα. Καλό είναι να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει ώστε να χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα. Συνέχισε να προχωράς με τον ίδιο σταθερό ρυθμό, ειδικά από τη στιγμή που αυτές οι τακτικές σ’ έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο μέχρι στιγμής. Σκέψου να θέσεις υψηλότερους στόχους μελλοντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν πολλές ανατροπές αυτή τη στιγμή στη ζωή σου, αλλά δεν θα τα παρατήσεις. Θα ρίξεις όλη σου την ενέργεια και τον δυναμισμό για να βρεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν στο δρόμο σου. Οι συζητήσεις με άλλους ευνοούνται σήμερα. Δεν θα αποφύγεις εντελώς τις διαφωνίες, αλλά αυτές θα είναι ασήμαντες αν παραμείνεις ήρεμος και δεν θα ασχοληθείς μ’ αυτές περισσότερο από όσο χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ

Δεν ήρθε ο καιρός για να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες στη ζωή σου; Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις ό,τι δεν σε ευχαριστεί. Γι’ αυτό οργανώσου και κατέληξε σε μια στρατηγική που θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου, χωρίς άγχος και κόντρες. Αυτή είναι μια καλή μέρα για δικτύωση. Οι πλανήτες ευνοούν τις κοινωνικές συναναστροφές, φέρνοντάς σε σε επαφή με ανθρώπους, που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στη συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σου είναι εύκολο να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες σήμερα για να θέσεις επιτέλους σε κίνηση τα σχέδιά σου. Απέφυγε πάση θυσία τις παρατυπίες. Αν κάνεις τώρα τη λάθος κίνηση, μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτι καταλήγοντας σε αδιέξοδο. Στην ερωτική σου ζωή, θα απελευθερώσεις το πάθος σου απολαμβάνοντας αρκετές αισθησιακές στιγμές. Η καριέρα σου επίσης, αρχίζει να δείχνει σημάδια βελτίωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις πολλές υποχρεώσεις σήμερα και θα αναλάβεις ακόμη περισσότερες ευθύνες που θα σου ασκήσουν επιπλέον πίεση. Μην απελπίζεσαι όμως και είναι βέβαιο πως δεν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις, αν τα αφήσεις να σε αποθαρρύνουν. Πολλά νέα προβλήματα εμφανίζονται στη ζωή σου που θα σε προβληματίσουν τις επόμενες μέρες γι’ αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια και συμβουλές από άτομα που γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κληθείς να χειριστείς κάποια δύσκολα οικογενειακά προβλήματα. Αυτός είναι ένας τομέας της ζωής σου όπου τα πράγματα εκτυλίσσονται γρήγορα, δυσκολεύοντάς σε. Όλα αυτά θα περάσουν, οπότε μην απελπίζεσαι. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις ανοιχτά και εφ’ όλης της ύλης με την οικογένειά σου, να βρείτε κοινά σημεία και αμοιβαίες επωφελείς λύσεις. Μόλις τακτοποιηθούν όλα, θα μπορέσεις να στρέψεις την προσοχή σου για άλλη μια φορά στο μέλλον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα προβλήματα φαίνεται να εμφανίζονται ξανά και ξανά παραμένοντας άλυτα και αυτή η κατάσταση σε επιβαρύνει πραγματικά. Πρέπει να αλλάξεις ριζικά τη στάση σου και να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τέλος σε ορισμένα προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό, μια για πάντα. Αυτό θα σου επιτρέψει να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον και να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση για να τα πραγματοποιήσεις. Αποδέξου τις προσκλήσεις για έξοδο. Αυτό θα σε χαλαρώσει και θα σε ανανεώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν έχεις ξεκάθαρο μυαλό αυτή τη στιγμή κι αυτό κάνει τα πράγματα περίπλοκα. Η σύγχυση που επικρατεί, σε κάνει με τη σειρά της κυκλοθυμικό και ευερέθιστο. Βρες λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, για να ανασυνταχθείς, να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να οργανώσεις τις σκέψεις σου. Αν οργανωθείς, θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου και θα επιδιώξεις τους στόχους σου χωρίς άγχος. Και πριν το καταλάβεις, θα έχεις πετύχει όλα όσα επιθυμεί η καρδιά σου. Ανοίξου σ’ αυτούς που σε νοιάζονται και αφιέρωσέ τους μέρος από τον πολύτιμο χρόνο σου. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment