PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια. Καλό μήνα σε όλες και όλους!

Σήμερα: Επικοινωνιακά ανοίγματα, έμφαση θα δοθεί στη συναναστροφή.

ΚΡΙΟΣ

Ορμήστε στη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα αποφασισμένοι να πετύχετε καλύτερα. Αυτό θα το καταφέρετε με λίγη επιπλέον οργάνωση και αισιοδοξία στην προσέγγιση των ονείρων και των φιλοδοξιών σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενισχύστε το επικοινωνιακό σας δίκτυο και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Έτσι θα λάβετε πιο πολλή βοήθεια απ’ όση φαντάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίξτε τη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα σε επαγρύπνηση. Θα δείτε να λαμβάνετε περισσότερες ευκαιρίες και προτάσεις για να προοδεύσετε, γι’ αυτό πρέπει να τονώσετε τις αντοχές σας. Κλείστε οριστικά όλες τις σελίδες με το παρελθόν που μειώνουν την ταχύτητά σας. Το μέλλον σας διαγράφεται πιο ρόδινο και με πολλές επιτυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αρχή της νέας εβδομάδας και του νέου μήνα είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα καταστάσεων. Ειδικά στην προσωπική σας ζωή, μια ειλικρινής συζήτηση θα βοηθήσει να κατανοήσετε πλήρως τα δεδομένα σας. Έτσι θα ξέρετε εσείς και το ταίρι σας πού οδεύετε, αποφεύγοντας δυσχέρειες στο μέλλον. Αφιερώστε χρόνο στο να θέσετε προτεραιότητες για τα θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα. Θα κερδίσετε περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα με ομαλή ροή. Όλοι οι τομείς της ζωής σας έχουν μπει σε αίσια πορεία, χάρη στη σκληρή δουλειά σας τον τελευταίο καιρό. Έχετε κλείσει πολλές υποθέσεις και εκκρεμότητες, κάτι που σας έχει χαρίσει χαρά και ανακούφιση. Αλλά μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και κάνετε βιαστικές ή απερίσκεπτες κινήσεις, να σκέφτεστε συνετά κάθε κίνηση και να μην αναλαμβάνετε πιο πολλά απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Η οργάνωση θα σας βοηθήσει να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Μην πιέζετε τον εαυτό σας στην έναρξη της νέας εβδομάδας και του καινούργιου μήνα. Ξεπεράστε την ανάγκη να έχετε τον έλεγχο στα πάντα, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν ακολουθείτε τη ροή των γεγονότων. Παραμείνετε ψύχραιμοι και θα αποφύγετε εντάσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αν και πρέπει να κρατάτε τις αποστάσεις σας, μην αποτραβηχτείτε τελείως από τους δικούς σας ανθρώπους που είναι πάντα στο πλάι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό. Στην αρχή του μήνα της εβδομάδας και του καινούργιου μήνα, προτιμήστε να περάσετε χρόνο με φίλους και άλλα άτομα που έχετε κοινές απόψεις. Έτσι θα τονώσετε τη διάθεση και την αισιοδοξίας σας, θα σκέφτεστε πιο καθαρά και ψύχραιμα. Είναι τα καλύτερα εργαλεία για να πετύχετε ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ

Ανοίξτε τη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα με περισσότερη σύνεση. Δεν πρέπει να κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις ή να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, για να μην σας προκύψουν ανεπιθύμητες συνέπειες. Είναι πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με κάποια άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, αν είστε νευρικοί ή εριστικοί. Καλύτερα να επιστρατεύσετε την παροιμιώδη διπλωματία σας, για να μην βγουν τα πράγματα εκτός ελέγχου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέστε μία προτεραιότητα στην είσοδο της νέας εβδομάδας και του πρώτου μήνα της Άνοιξης. Να μην επιτρέψετε σε εριστικά ή ανόητα σχόλια να σας επηρεάσουν αρνητικά. Δεν έχετε κανέναν λόγο να εκνευριστείτε και να καταλήξετε σε συγκρούσεις. Προτιμήστε να αγνοήσετε όσα τεκταίνονται γύρω σας, ειδικά σε σχέση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Αρκεστείτε στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε και συμβαδίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα φέρνει και έναν καινούργιο μήνα και μαζί σας καλούν να γίνετε πιο υπεύθυνοι, να αποδείξετε την αξιοπιστία σας και να θέσετε προτεραιότητες. Όσο πιο οργανωμένοι είστε, τόσο καλύτερα θα ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που σας αγχώνουν και σας πιέζουν. Διαθέτετε αρκετή αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, για να πετύχετε άριστα αποτελέσματα σε ό,τι θελήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην αρχή της νέας εβδομάδας και του καινούργιου μήνα μην πιεστείτε. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με την κάθε λεπτομέρεια, από την ανάγκη σας να ελέγχετε τους πάντες και τα πάντα. Αφήστε τις καταστάσεις να πάρουν τη ροή τους χωρίς πίεση και σύντομα θα δείτε πιο θετικές εξελίξεις σε όλα τα θέματά σας. Χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παραμείνετε εστιασμένοι μέσα στο χάος που επικρατεί γύρω σας. Η νέα εβδομάδα και ο καινούργιος μήνας σας καλούν να πιστεύετε στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Έχετε τα φόντα να ξαναφέρετε την ισορροπία στο περιβάλλον και την πορεία σας. Όταν περάσει αυτή η «μπόρα», φροντίστε να ξεκουραστείτε και να αποσυμπιεστείτε από την σωρευμένη ένταση. Όχι μόνο το χρειάζεστε, σας αξίζει κιόλας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανοίξτε τη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα με σύνεση. Μόνο με τη λογική θα καταφέρετε να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, ώστε σύντομα να δείτε τις επιτυχίες που λαχταράτε. Πορευτείτε με ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας και μην χάνετε την επαγρύπνησή σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment